Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Skript Yardım

Reklam gibi olmasın ama ST - Skripter Team grubunda detaylı açıklama mevcut :)
  2. Salturbone

Oyun Yapıyoruz; The Blood !

Şu anda oyun için bulabildiğim en iyi kodlama dili java. C# nin visual ile kodlandığını gördüğümde direkt olarak çöpe attım. C++ ile yapayım dedim onda da konsolun dışında çıkamıyorum game engine olmadan. Java şu an için en makul seçenek benim için. Game engine'lar beni sıkıyor nedense, kod...
  3. Salturbone

-Bu Seferki Ciddi*-

@Yeselectro beyin yıkayıcı bir açıklama bekliyoruz o_O
  4. Salturbone

-Bu Seferki Ciddi*-

İkna olmadu adam forumu bırakamuyor slk sey .s.s
  5. Salturbone

Yardım etmenizi istemiyorum. Benim için görüşleriniz bile çok önemli :)
  6. Salturbone

Evet bir iş bulmam gerekti kendime :D Fikriniz ?
  7. Salturbone

Muhtemelen buhar olup gidecek ancak bıkmazsam (ki büyük ihtimalle bıkarım %80) en kötü ihtimal demo versiyonunu çıkarıp size sunacağım. (Ve sanırım oyunun tam versiyonu 10 TL olur.) Oyunun Adı: "The Blood" Oyunun hikayesi: "2 boyutlu tepeden bakarmışçasına oynanan (bir nevi fizik kurallarına...
  8. Salturbone

-Bu Seferki Ciddi*-

Abi haney bu gun gitmuş olacaktun o_O
  9. Salturbone

-Bu Seferki Ciddi*-

Wiki'ye bakarak zeka seviyemiz artsaydı herkes profesör olurdu. Tabii bunu espri amaçlı yazdıysan dikkate alma :)
  10. Salturbone

İstek Skript Yapabilecekler Baksın !

at time 00:00: loop 288 times: kill the pigmans wait 5 minutes doğru olmadı sanırım ama bir denemek gerekiyor. Her gece 12 de 288 defa 5 dk bir kereliğine tüm zombidomuzadamları silmek için ayarlamaya çalıştım. Çalışmaz ise sorry :(
  11. Salturbone

Sincabın Yuvadan Ayrılışı

O değil de bu ne şimdi ?
  12. Salturbone

Science Of Future | Spoiler | Öneri ve fikirleriniz varsa yapışın.

bari şu yedektekini build edip at :(
  13. Salturbone

Sincabın Yuvadan Ayrılışı

Bana fındık vermeden nereye gidiyorsun ? :(
  14. Salturbone

Ench'li item verme | Yardım.

Pardon taş kazma istemişsin elmas kazma yazdım :D
  15. Salturbone

Ench'li item verme | Yardım.

command /baslangic: execute console command "give %player% stone_pickaxe 1 0 {ench:[{id:32,lvl:1},{id:34,lvl:1}]}"
  16. Salturbone

CandyCraft Mod (1.7)

Açıkçası yaptığın mod tanıtımlarını beğenmiyorum. Modlar hakkında yeterli bilgiyi vermiyorsunuz... Kendiniz fotoğraflarını çekip mod hakkındaki kendi fikirlerinizi özgür ve açık bir şekilde ifade etmelisiniz... Onun dışında konu düzeni dahil beğenmedim. Modu ilk gördüğümde indiresim gelmişti...
  17. Salturbone

windows technical prewiev forge sorunu

Technical Prewiew kullanımını windows bile önermiyor (en azından ana bilgisayarın olarak.) Şunu deneyebilirdin;
  18. Salturbone

Görunmez Block

1.8 de barrier bloğu geldi onu da kullanabilirsin. Görünmez/kırılamaz/içinden geçilemez...
  19. Salturbone

Science Of Future | Spoiler | Öneri ve fikirleriniz varsa yapışın.

Çöktüyse bir şey değişmez ki haddiski çıkarıp başka bilgisayara tak belki çalışır :)
  20. Salturbone

Minecraft FireWall (Hileye Son)(Geliştirmeler Devam Ediyor...)

@Schaffer79 anlar bu işlerden ona sormak lazım :)
  21. Salturbone

-Bu Seferki Ciddi*-

Ben de de paranoya sanırım çok fazla yalnız kaldım ve insanlara yalnız kalmamaları için öğüt veriyorum. Abi 7. sınıfı okuyorum daha yalnızlık yaşanmıyor bu yaşta. Her gün hafta sonu için kıpır kıpır oluyor içim, "Sonunda sosyalleşeceğim, derdimden anlayan arkadaşlarım ile konuşacağım."...