Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

[Yardım] Komut Bloğu

Güzel bişeyler yaz o zaman...
  2. Salturbone

Muhroom Parkour Map [Minecraft 1.8,snapshot 14w03a__] 1632+ Download

Güncel+++ Artık 554 indirme var !GNCL+++ 720+
  3. Salturbone

Yardım Zamanı durdurma nasıl yapılır?

Mobların doğmasını engeller. /gamerule doMobSpawning false Mobların etrafa zarar vermesini engeller. /gamerule mobGriefing false http://lmgtfy.com/ burdan...
  4. Salturbone

Nasıl yapacağını biliyor musun ?
  5. Salturbone

Komut bloğuna /time set <rakam> şeklinde girip bir clock`a bağlarsan olabilir... Pardon yanlış anlamışımama ben bunu da söylemiş olayım yani :D gamerule komutu ile neler yapılabilir ? ; Mobların doğmasını engelleyebilirsin. Moblardan eşya düşmesini engelleyebilirsin. Blockların düşmesini...
  6. Salturbone

YeniMOTD - Sohbet ve Oyuna Girme MOTD'leri ! Artık MOTD MANAGER YOK! - byBluera

Aklımda güzel bir plugin fikri var. Ancak olur mu bilemem. Permissioner (Güzel isim dimi :D) adı olacak. plugins dosyasında bulunan tüm pluginlerin permissionlarını groupmanager veya permissionex`e yönlendirecek. bize ekleme derdi kalmayacak...
  7. Salturbone

Minecraft polarize 3D yapılırmı?

SuperSecretSettings`de böyle bir ayar olması Gerekiyor.Bir dene bakalım
  8. Salturbone

İtem ve Xp Mıknatısı

Zeki çocuk :D
  9. Salturbone

Ininal ve PayByMe Kart Rehberi (Korsana Son !!)

(Hort Olmuyor bu dikkat !) Kartı aktif edebilmemiz için kartta en az kaç TL olması gerekli ?
  10. Salturbone

İtem ve Xp Mıknatısı

Daha gerçekçi birşeyler beklerdim.Birde bu lag yaratabilir. lag olmaması içn başka bir sistem daha tasarlayabilir misin ?. Mesela önce 2 blok önüne. sonra 1 blok önüne ve sonra da alması daha gerçekçi olabilirdi... Ama emeğe saygı...
  11. Salturbone

Nasıl Bir Asa İstersiniz ?[MagicalWands 1.3 için fikir alıyorum.]

Şu büyücübaşı olayını da bir düşün... :D
  12. Salturbone

Nasıl Bir Asa İstersiniz ?[MagicalWands 1.3 için fikir alıyorum.]

Olası tüm büyüleri bloke edebilecek bir asa :D Ancak rütbelere göre verilmeli. Mesela yeni rütbeler sınıflandırıp yapılabilir. oyuna bir büyücü başı ekleyip ondan eğitim görmesini sağlayarak rütbe atlamasını ve son rütbeye geldiğinde bu asayı kullanabilmesi fln :D Eklenmesin`e oy verin ...
  13. Salturbone

[M]ine[P]axs Kule | Yapanlar; HiMelo

Shader ile her şey güzeldir :D
  14. Salturbone

Beyler Yardım !!!!!

Javaya gerekli izinleri ver yada güvenlik duvarını kapatıp da dene...
  15. Salturbone

Minecraft Premium Username'inizi Değiştirebileceksiniz!

UUID öyle bir şey değildir. UUID sizin sahip olduğunuz hesabın 16`lık sayı sisteminde gösteriliş halidir. Bu kodu genellikle essentials saklar. Kısacası öyle görünmez. Sunucularda bir plugin sayesinde veya vanilla olarak.SinglePlayer`da da vanilla olarak öğrenebilirsiniz. Bunun için Komut bloğuna...
  16. Salturbone

opengl sorunu

Ekran kartı sürücüsü güncellemek her zaman çözüm değildir. Eğer gerçekten ekran kartının openGL `si düşükse bu oyunu çalıştırmak için belli şeylere sahip olmak gerek. Benim bildiğim tek şey Titanium GL
  17. Salturbone

MİNECRAFT ÇEKİLİŞİ (SON ÇEKİLİŞ)(Ara veridi)

Dağ gibi adam gittiiğğiii ! *Annemden hüzün verici laflar...
  18. Salturbone

At Bugu

Plugins dosyasındaki essentials hariç herşeyi sil. (Ama daha öncesinde hepsinin ismini tek tek al.) sonra plugins.bukkit.org adresinden o pluginlerin son sürümünü yükle. Başka çare ıkk-ıkk .
  19. Salturbone

Minecraft Mod Yapımı | Kendi Madenini , Kendi Ingotlarını ve Kendi İtemlerini Yap!

Ben de üşengecim. Arada sırada yapmaya çalışıyorum birşeyler... Sen de böyle yapabilirsin. Ancak craftinglerini bir kenarda bulundurmayı unutma...
  20. Salturbone

Minecraft Mod Yapımı | Kendi Madenini , Kendi Ingotlarını ve Kendi İtemlerini Yap!

Bende de böyle oluyor. bir sorun çıkarmaz uzun bir yazı çıkmadıkça. Şuanda çalışabilir mod. modu kaydetmek için "Export to the Minecraft" Ya da "Export to the jar/zip" seçeneğini kullanabilirsin...
  21. Salturbone

Açıklama bekliyoruz

Minecraftturk - Ronin arasında ne oldu da anlaşma iptal ?
  22. Salturbone

Renkli yünlerin kodları çalışmıyor :(

o eski sürümlerde oluyor :D Birde WE ile :D