Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Açıklama bekliyoruz

Her yerde şunu paylaşıp durma :D
  2. Salturbone

Renkli yünlerin kodları çalışmıyor :(

(Anlatamıyorum galiba) rengi damage yerinden belirleyeceksin. Yünlerin damage`ini F3+H tuşuna basarak öğrenebilirsin. Bu tuş takımını kullandığında her bloğun id`si mause ile bloğun üzerine geldiğinde isminin yanında yazıyor olacaktır. Renkleri ise slash (bölü işaretçiği)`nin sağında kalan...
  3. Salturbone

/testforblock x y z block damage Bu komutu kullanabilirsin. damage yerine sayılar x-y-z yerine sayılar block yerine ise bloğun adı gelecek...
  4. Salturbone

Ama arkadaş give komutuyla öğrenmek istemiş ? Ben gerekli cevabı vermiştim... Biraz gereksiz oldu ama neyse :D
  5. Salturbone

Acill Bakın Maden İsmi Lazım

Biraz bilindik şeyler de saysan ya. Bu kadar derine inmeye ve nöronlarını zorlamana hiç gerek yok :D çabuk yaşlanırsın sonra üzülürüz yani :D
  6. Salturbone

Bunlar da bana :D
  7. Salturbone

Crash Windows 8.1 Minecraft Crash Hatası

Çalışır merak etme. Ancak güncelledikten sonra güncel verisyonu seçmen gerek. Yoksa çalışmaz...
  8. Salturbone

You like Garry !
  9. Salturbone

Evet. Windows 8 yükleyince bende de olmuştu artık düzeldi.
  10. Salturbone

Güzel fikir...
  11. Salturbone

1.8 de gelecek olan yenilikler.

Ayrıca okyanus canlıları da eklenecekmiş diye duydum. kısacası artık balıkların modellenmiş hali bulunacak...
  12. Salturbone

<_< Maden diyoruz. Tamam meteorlarda bazı madenlerin bulunabilme ihtimali mümkün. Ancak meteorlar maden değillerdir.
  13. Salturbone

Abi her yerde tipin aynı şuna bak yha :D Hem profil foto hem webcam görüntüsü :D Genellikle ekran kartın güncellemek sorununu çözebilir. Ama çözülmezse pc ayarı girmeden verilmiş olan güncellemelere bak (sitenin sağ tarafındakiler.)
  14. Salturbone

kullanabilirsin elbette. Ancak give de o sistem kullanılmıyor artık. /give <kisi> <item> <sayısı> <hasarı (kısaca i noktadan sonraki alan (uzun oldu ama neyse :D))> <NTBTag> Şeklinde
  15. Salturbone

Tmm çok gittin en iyisi yeselectroyu çağırmak :D O çok bilir :D . @Yeselectro
  16. Salturbone

Altta 2 yazanı bulamadım :D
  17. Salturbone

Komut Bloğu

@r ve yeni snapshotlarda @e de var tabii ki :D
  18. Salturbone

1.8 de gelecek olan yenilikler.

ohoo neler var neler saymakla bitmez. Ama şimdilik söyleyebileceğim tek şey blokların 3d modellemesi ayarlandı... (daha gerçekçi bloklar.)
  19. Salturbone

Komut Bloğu

/tp @p <x> <y> <z> yeklinde olmalıdır.
  20. Salturbone

Orbitium Verectium Tabi bunlar kafadan sallama şeyler :D Kendime yapacağım kullanılırsa yasal işlem başlatırım !
  21. Salturbone

Daha doğrusu "Bor`u kendime yapıyorum patenti bana ait" olacaktı :D
  22. Salturbone

Boru kendime yapıyorum patenti bana ait... :D
  23. Salturbone

Minecraft Mod Yapımı | Kendi Madenini , Kendi Ingotlarını ve Kendi İtemlerini Yap!

Programı Bat dosyasından çalıştırmayı deneyiniz. Veya işlem yaparken aşağıda açılan konsoldaki kırmızı hata yazılarını buraya yapıştırınız.