Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Minecraft Mod Yapımı | Kendi Madenini , Kendi Ingotlarını ve Kendi İtemlerini Yap!

Mcreatorda yine de eclipse bilgisi gerekiyor. Çünkü programdan yapamadığın şeyler için wiev code tuşçuğu ile kodları açıp oradan düzenlemen gerekir. Eclipse bilgisi az da olsa şart. En azından esvdefcon(ingilizce) kanalını takip etmen ve oradan metodların bir kısmını öğrenmen gerekli
  2. Salturbone

Minecraft TARDIS Yapımı- Bu ikincisi kullanımı çok kolay

Bir icat daha . Doyamıyorum sana :D İçine girmeden ışınlasa daha iyi olabilirdi. blok dünyasının yaptığı bir şey vardı o daha gerçekçi...
  3. Salturbone

[M]ine[P]axs Büyücü | Yapanlar; Namepaxs

Hani bana (IP) ! ... O zaman tenete :D
  4. Salturbone

Görmek istemiş nasıl gidiyor diye :D
  5. Salturbone

sol tarafını tnt ile patlatın bakın nasıl harabe oluyor :D. ama yedeklkemeyi unutmayın...
  6. Salturbone

MCPE mobs mod

Resimleri düzeltemez miydin ? Hani resme windows fotoğraf görüntüleyicisiyle baktığımızda yan çeviriyoruz ya. eğer düzeltmeden başka bir resme geçersen o resmi kaydediyor. Düzenleyince haber ver. Ve WitherBoss Nerede ?
  7. Salturbone

[=Bilgilendirme Yapmak İsterim=]

Altta neden o kadar boşluk var ? Haklısın bence de. Bana kalırsa Rehberler bölümünde açılan konuların server konulara gibi denetlenmesi lazım. Bir sayfada aynı konudan 5-6 tane var. Ve çoğu üyeciğimiz de konu açarken konuya özen göstermiyor(yani çoğu konu ctrl+v). Bu konuda yetkililerin bir şey...
  8. Salturbone

bloklu warp nasıl yapılır?

Chestcommandgui ve commandhelper ile yapabilirsin...
  9. Salturbone

[MODSUZ]Minecraftınıza Ender dragon ekleyin

Ama ondan bahsetmemiş...
  10. Salturbone

[MODSUZ]Minecraftınıza Ender dragon ekleyin

Şalter koymanın da bir anlamı yok. zaten enerji verdiğin anda komut bloğunun olduğu yerde bir EnderDragon doğup sistemi parçalayacaktır (Komut bloğu dahil...) Ayrıca isim yerine "@p,@r,@a" her zaman daha kolay ve daha uygun olandır...
  11. Salturbone

Uçabilen Tavuklar !

Teorik Redstonecu :/
  12. Salturbone

Doku Paketleri: Bloklarda Akma Efekti

Rainbow Dash = My Little Ponny :D
  13. Salturbone

O zaman o haritaya beni de etiketlersin belki kim bilir... ?
  14. Salturbone

Blok boyutları 16x16 ya hani. sen onu 112x16 şeklinde yapıp yukarıdan aşağıya doğru her 16x16 lık yeri farklı şekillerde doldurursan bu şekilde gözükecektir...
  15. Salturbone

İçecek Yapımı - Elma Suyu Yaptım

Oyuna vişneyi ekle de gel o zaman... :D
  16. Salturbone

İçecek Yapımı - Elma Suyu Yaptım

Güzel bir icat daha...
  17. Salturbone

Skin by AtakanErmiss

En fazla 1 dk`da bitmesi gerekir. Ne bug`u arkadaş.Dediğim gibi en fazla 1 dakika. Ve sen @DenizDemirhan skype`a geç ve son mesajdaki önerimi eleştir !
  18. Salturbone

Skin by AtakanErmiss

@Yeselectro :D
  19. Salturbone

Skin by AtakanErmiss

whoooov. Süper eline koluna mause`na sağlık... :D
  20. Salturbone

Minecraft Mod Yapımı | Kendi Madenini , Kendi Ingotlarını ve Kendi İtemlerini Yap!

Girmeye çalıştığın dosyanın hemen üstünde yine aynı isimli bir dosya olacak (klasör değil bak.) onunla gir. ben onunla giriyorum ve çok rahat çalışıyor... @Nelerath Mob un bize saldırmasını nasıl ayarlayacağız ?
  21. Salturbone

izlememe gerek kalmadı buldum. resimleri "ıtems" dosyasından buluyor program ama minecraft "items" den buluyor (ı-i ayrımına dikkat.)
  22. Salturbone

Birşeyler yapmayı becerdim Ama textue ler bozuk item`ların.Yaptım birşeyler ama item görüntüleri bozuk...
  23. Salturbone

Skin by AtakanErmiss

novaskin wallpaper ile yapabilirsin.
  24. Salturbone

Skin by AtakanErmiss

3D de koysaydın...
  25. Salturbone

HAZIR EPİCBOS LAZIM

Evet konu hortlatıyorsun...