#minecraft

1. P

Yardım Minecraft Block Party YETKİ SORUNU

selamlar ben blockparty kurdum serverime ama oyuncular giriş tabelasına tıkladıkları zaman izinleri olmadığını söylüyor pluginin sitesine gittim 2 tane izin olduğunu söylüyor blockparty.users ve blockparty.admin bunların ikisinide doğru gruba verdiğim halde op olmadıkça giiremiyorlar bunun...
  2. sunjii01

Pluginer aranır

Herkese merhaba arkadaşlar yeni bir sunucu aldım fakat plugin hakkında bir bilgim olmamakta, bu yüzden yeni aldığım sunucuma da iyi bir pluginer aramaktayım. Eğer sunucumda pluginleri ayarlayabileceğinizi düşünüyorsanız discord adresim; Runobey#6063 Not; 13 yaş altı yetkili alınmayacaktır. 1...
  3. E

Yardım Skor tahtasını texture pack ile nasıl değiştirebilirim

Kendime ait bir texture packim var ve skor tahtasını saydam yapmam lazım ve mod plugin vb kullanmak istemiyorum yardımcı olur musunuz texture packimde dosyayı nereye atmalıyım?
  4. E

Yardım Skyblock Sunucumda LEVELim Azalıyor

Merhaba arkadaşlar bir kaç arkadaşımla beraber oynamak için bir sunucu açtım ama her öldüğümde adamın leveli azalıyor ve ölünce itemler gidiyor ne yapabilirim yardım
  5. Zoldie07

Yardım Minecraft Java Edition Geçersiz Oturum

Minecraft java version ile, premium ile hive.mc ye girmeye çalışıyorum, ancak geçersiz oturum diyor. Sürüm:1.14.4 yardım edin lütfen Not:1.15 de de denedim olmuyor
  6. Yarar5509

Yardım too many packets

Merhaba! Gamemode 1 yapıyorum sonra envanteri açtığım anda oyundan atıp 'Too many Packets' hatasını veriyo. Acil Yardım!!
  7. OmgEfe

İstek Minecraft sunucum için ücretsiz alım grafik tasarımı yapabilecek birisini arıyorum.

Ben daha önceden "TRSurvival" ve "AnkaSky" ile birlikte iyi şeyler başardığımı düşünüyorum, 1 senedir ara verdiğim işe tekrardan çok iddialı bir proje ile tekrardan devam etmek istiyorum. Bu işi en iyi şekilde başarmak için ilk olarak alımlar amacım ondan önce tabi ki iyi bir konu tasarımı...
  8. M

Yardım Minecraft hassasiyet sorunu

Direk konuya giricem ben minecraftı acıyorum mouseyi sağa kaydırıyorum mouse cevirdiğimden fazla donuyor bunun çözumu nedir.Yardımcı olursanız sevinirim :)
  9. S

Yardım Hub Paketime Nasıl Minigames Ekleyebilirim

Şuanda Bulunan Hub Paketime Nasıl Skywars ve vb minigamesleri Ekleyebilirim Anlatabilecek varmıdır
  10. X

RedFlagGaming Pluginci Aranıyor

Red Flag sunucusu için skyblock plugin paketi lazım paketi yapabilecek kişiler için instagram:_mehmetkemaln_
  11. K4yN

[ ArkasNW.**************** ] - |1.8x/1.16x| - Survival - Hile Koruması /Rank /Team /Meslekler -Kasa -Arena -Arkas Coin - Golem Spawner

BİZLER ARKASNETWORK EKİBİ OLARAK SİZ DEĞERLİ OYUNCULARIMIZLA VAKİT GEÇİREBİLMEK İÇİN HARDCORESURVİVOR HAYATTA KALMA SERVERİ İLE KARŞINIZDAYIZ ! SERVER RAM: 4GB SERVER SLOT: 100 SUNUCU TÜRÜ: SURVİVAL 1.8 İLE 1.16 ARASI SÜRÜMLER İÇİN GEÇERLİDİR ... ORMANDA HİÇBİR ŞEKİLDE SPAWNER...
  12. M

Aricle Network | Pluginer VB Alımların hepsi açıktır.

:cekic:Merhaba Açacağım sunucuya pluginer vesaire alımların hepsi açıktır. :hp:Aricle Network [ Discord sunucusu] : https://**********/d7Sg4P2 :hp:Aricle Network ip : Yakında :hp:İletişim : ☘ Taha#1000
  13. F

1.14.4 skyblock,survival paketi arıyorum (ÜCRETSİZ)

Arkadaşlar öncelikle merhaba başlıktanda gördüğünüz gibi 1.14.4 taban sürümünde skyblock veya survival paketi arıyorum ücretsiz bir şekilde verebilecek olan varsa bana discord'dan ulaşsın :farukBCK21#0505
  14. T

İstek Minecraft iksiri içince boş şişeyi otomatik silme

Minecraft iksiri içince boş şişeyi otomatik silme skripti gerekli olan atabilirmi?
  15. B

Minecraft Pe ConConCraft Plugini Verebilecek

Minecraft pe conconcraft plugini verebilecek ?
  16. D

İstek /admin skripti

ALLAH İÇİN BİRİSİ ADMİN SKRİPTİ SÖYLESİN ARKADAŞLAR İHTİYACIM OLAN SKRİPT /admin komutu olmadan blok koyamama kıramama skripti söyleyene ininal üzerinden 5tl atıcam hafta sonu nolur şu skripti yazın suraya (YAZAN DC SİNİ YAZSIN 5TL İÇİN)SKRİPT KONTROL EDİLECEK
  17. frep

Komut Blokları uzaklaşınca çalışmıyor.

Minecraft'ta bir harita yapıyorum ve haritamda da komut blokları kullanıyorum. Örnek olarak her öldüğünde oyuncuya 1 puan veren bir komudum var. Komut bloğundan uzaklaştığımda ve komut bloğunun bulunduğu chunk görünmediğinde bu komut bloğu çalışmıyor. Mesela yüz blok bir alan var, o yüz bloğun...
  18. R

Minecraft sunucusu açacağım ancak ortak arıyorum

Yeni bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum ancak tek başıma açmak mantıklı olmadığı için benimle ortak olacak güvenilir kişiler lazım.Ekibi topladığımız da sunucuyu açmaya başlayacağız Discord: SwindLer#2215
  19. B

OpSkyBlock Alımlar Var Içeri Gel (:

OpSkyBlock Deneyimi, Kaliteli bir server Alımlarımız Devam Ediyor Haydi sende gel! Discord : https://**********/RST8wT3 oyna.thepienetwork.tk
  20. K

VanusNetwork Yetkili Arıyor!

Yeni bir minecraft sunucusu açacağız.Ancak açmadan önce bize yetkili gerekiyor.Eğer yetkili olmak istiyorsanız hızlı olun çünkü çok fazla istek geliyor.Sizde VanusNetwork yetkilisi olmak istiyorsanız hızlı olun. Discord: Just_Mashy#1172 Discord Sunucumuz: https://**********/vP7vgH
  21. R

Yeni Bir Sunucu açacağız alım var

Yeni bir sunucu açma kararı aldık.Sunucumuz için maddi destek olabilirseniz sunucumuzu geliştiririz.Sunucuyu ücretsiz bir siteden açacağız .Ama eğer maddi destek olabilecek kişiler varsa batihosttan da açabiliriz.Maddi destek olamassanız sıkıntı yok.Skripter ve Pluginer alımımız var.İp adresi...
  22. ToygarYabaci

Pluginer aranır!!!!

Merhabalar 2014 yılından beridir minecraft sunucusu açıyorum bu konuda 6 senelik bir birikimim vardır. Yeni özelliklerde bir sunucu açma planım var. Sıfırdan plugin yazabilecek bir pluginer varsa ücretli olarak çalışacak discorddan bana ulaşın. Discord : ToygarYabacı#3179
  23. O

Vikings Mc Ekibini topluyor

Hepiniz hoşgeldiniz! Sunucumuzun yetkiliye ihtiyacı var, eğer kendinize güveniyorsanız okumaya devam edin. Sunucumuza daha önce bir alım yapmıştık, ancak sonradan bazı yetkililerimiz Minecraft'ı bıraktılar. Eğer siz de boş zamanınızı değerlendirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Survival ve...
  24. N

OpSkyBlock Plugincisi aranır

Herkese Merhaba, OpSkyBlock sunucusu acmayı düşünüyorum ama pluginciye ihtiyacım var çok yüksek ücretler veremem ama serverimde yetkili yapabilirim isteyen arkadaşlar discorddan ekleyebilir mi Discord : Nyeste#3644
  25. Yarar5509

Bukkit mi? Spigot mu?

Merhaba,opskyblock server açmak istiyorum. Sizce bukkit mi spigot mu kurmalıyım? Neden? İyi forumlar. (Serveri batihosttan alacağım)