#minecraft

1. Yusuf_GERDAN

Yardım Son oyuncu Launcher Güvenli Mi?

Son oyuncu Launcher Güvenli Mi? İlk konum yanlışım varsa kusura bakmayın.
  2. IMustafaTugrul

Yardım Minecraft Custom çakmak modu

Berk Muhammet Adlı Youtuber Yapmış İdi.Çok Merak Ettim Aradım Taradım Hiçbir Yerde Bulamadım,bulursanız yazmayı unutmayın. Saygılarımla...
  3. Denizxd

Sunucu Ortagı Aranıyor

İyi Günler Forum Üyeleri Survival Sunucusu Acmak İcin Ortak Arıyorum Elimde ・turknesli.com alan adı Piyasa degeri 100 200 TL arası degerinde site ・Ryzen 9 İşlemci 10gb Ram Makine (ANKSOFT) Hali Hazırda Bi Ufak Kitle Bulunmakta Eksikler ・Plugin Paketi Ne Yazıkki ・Logo Konu Tasarımı Elimde Var...
  4. Denizxd

Yetkili

Sunucuda hata bug vb halledecek ADMİN lazım gelen paraları 2 ye böleriz orası kolay herşeyi neredeyse sunucu ici o yapacak bende pc yok herşeyi hazır ama Ulaşmak icin Discord ! Lucifer#2000
  5. Denizxd

Sunucu Ortagı Aranıryor

İyi Günler Forum Üyeleri Minecraft Sunucusu Acmak İstiyorum Ve Ortak Arıyorum Bütcede Neden Arıyorum Makine Tasarım Almak İcin Paket İcin Bi Dostum Bana Yardım Ediyor Elimde Olanlar 1 Adet Alan Adı : turknesli.com 1 Adet 200 TL Degerinde Webscript 1 De 160 Kişilik Discord Sunucum Ve Ufaktan...
  6. X

NightNetwork yetkililerini ariyor!

Hey Hey Selamlar. Ben Mami 16 yaşındayım bi sunucu açmaya karar verdim 1.8x1.13 emek sky sunucusu olucak plugin paketimiz hazır. 4 gb hosting imizde bulunmaktadır. Discord sunucumuzdan başvurular açıktır . Discord: https:/*******/WSGhFErT6n Link paylasamadigimizdan dolayi boyle atiyorum . Link...
  7. N

IGHTNETWORK yetlili alimi hemen gel

Hey Hey Selamlar. Ben Mami 16 yaşındayım bi sunucu açmaya karar verdim 1.8x1.13 emek sky sunucusu olucak plugin paketimiz hazır. 4 gb hosting imizde bulunmaktadır. Discord sunucumuzdan başvurular açıktır . Discord: WSGhFErT6n Link paylasamadigimizdan dolayi boyle atiyorum . Link bozuk...
  8. Jexpys

İstek Kırılan Bloku Yenileme Minecraft Acil!!!

Dostlar selam minecraft 1.16.5 survival sunucum için ende bir sistem yapmak istiyorum end spawnında end taşı vs. kırıldığında oraya o bloğun 5-10 saniye sonra geri otomatik olarak konulmasını istiyorum böylece end spawnı bozulmayacak ve anarşik bir ortam oluşmayacak
  9. Jexpys

İstek Çiftçi plugini /sistemi

Merhabalar sunucuma sonoyuncu titanyum daki gibi bir çiftçi plugini eklemek istiyorum yada skript i ile halletmek istiyorum plugine sahip olan yada ismini bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi
  10. DemirExpert

Yardım Sohbette isim sonrasındaki : işaretini değiştiremiyorum.

Merhaba arkadaşlar. İlk öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar. Sizlere minecraft sunucumda yaşadığım bir sorun hakkında sizlerden yardım almak istiyorum. Konuma başlayayım. Essentials Plugin'inde config.yml dosyasında bulunan ops-name-color: '4' yazısını ben ops-name-color: '' olarak güncelledim...
  11. E

Yeni Gelişmiş ConCon Craft Sunucusu | LETGO | SPOTİFY | YEMEKSEPETİ | VE DAHA FAZLASI ( Çok Yakında )

SUNUCU YAPIM AŞAMASINDADIR Sunucunun Ana Özellikleri: Arsa alma satma Letgo Spotify Futbol Silahlar Günlük Ödül Kit Kutular Kozmetikler Meslekler Yüksekten Düşünce Ayağınızın Kırılması Telefon Yemek Sepeti Soygun Pizza Alırken Malzeme Seçme...
  12. M

Yardım BungeeCord Sunucu Arası Geçiş

Merhaba,Benim Bungeecord Serverim Var Bungeecord Çalışıyor Fakat Sunucular Arası Geçiş Yapamıorum Ayrıntılı Bir Şekilde Anlatabilecek Varmıdır? Nasıl Geçiş Yapacağım?
  13. dragonx_76

HeroCraft.join-mc.com ➼ Hard Survival tadı ve birçok yenilikçi plugin ile sizleri bekliyor (1.8x/1.16x/)

|- TANITIM - | Merhaba arkadaşlar HeroCraft serverimizin forum sayfasina hoşgeldiniz.! Serverimiz 14.04.2021 tarihinde sizlere kavuşmustur.Sunucumuz bildiniz üzere hayat'a kalma sunucusudur.Zorluklariyla kolaylıklarıyla oynabilicek yüksek seviyede sizlere hazırlanmiş bir sunucudur < HeroCraft -...
  14. H

Rastgele Lavgezerde şanseseri eyer bulmak

Merhaba arkadaşlar biraz önce minecraft survival oynarken çok ilginç bir olay yaşadım. Nether kalesi bulmak için nethera gittim ama yolda üstünde eyeri olan bir lavgezer gördüm. Garip olan ise oyunda hiç eyer bulmamış olmam, elime dahi almadım ama esrarengiz bir şekilde lavgezerin üstünde eyer...
  15. B

Crash Minecraft TeamRustic Mod Paketi Crash Hatası

Arkadaşlarımla modlu survival için sunucu açmaya çalışıyorduk ancak mod paketi hata verdi yardım ederseniz sevinirim
  16. M

Minecraftta Haraketli Özel Tag Yapma

merhaba arkadaşlar benim oynadığım serverlerde özel taglar yapılıyo bende yapıcam ancak o ekte gördüğünüz haraketli çubukları bulmadım bilen varsa yardım edebilirmi?(666 yazısının yanıdaki harket eden çubuklar
  17. furkanzyldrm

Bu Zamanda Minecraft Sunucusu Açmak Mantıklımıdır ?

Merhaba , Fikirlerinizi Merak Ettiğim 5 Tane Soru Soracagım . Tek tek hepsini cevaplarsanız mutlu olurum :) . 1-Bu Zamanda Minecraft Sunucusu Açmak Mantıklımıdır ? 2- Önümüzdeki 5 Sene içerisinde Minecraft ve Minecraft Sunucularında ne gibi değişiklikler yaşanır ? 3- Sunucu Açmak Para...
  18. Smowde

İstek Coın skripti

CraftRise, SonOyuncu coin skripti lazım
  19. Lendry

Reaven Sunucusuna Özel Logo Tasarımı - ! Lendry

Merhaba Forum Gamer Ailesi Dostlar bu konumda sizlere Reaven discord sunucusuna özel yaptığım logo çalışmasını göstereceğim. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum <3
  20. H

Yardım Sunucumda Komutlar an internal error occurred while attempting to perform this command Hatasını Veriyor

Merhaba. yazdığım çoğu komut sunucumda an internal error occurred while attempting to perform this command hatasını veriyor Yardım Ederseniz sevinirim Paper Spigot Kullanıyorum Resim: https://hizliresim.com/VhlWG7
  21. X

ssasdsad

play.efsanenetwork.cf 1.8 Sürümünde Harika Skyblock Sunucusu TÜRKİYENİN SUNUCUSU
  22. xEfeBeysXQ

OrpexNW.Batihost.Net - Yetkili Alımları - !!

OrpexNW.Batihost.Net | EmekSkyblock Sunucumuz Açılmıstır || SINIRSIZ DİSCORD LİNK || jX89Wy8rna || YETKILI ALIMLARIMIZDA AKTİFDİR!
  23. becerat

Yardım bedwarstan anlayan arkadaş lütfen içeri gel

ölünce adamın en son aldığı kılıc gitmiyor elinde kalıyor yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim hocam
  24. omjan114

Yepyeni Skyblock Serverimize Hepinizi Bekliyoruz.

En Çok Online Olanlara Yetkiler Verilecektir. İP: play.gousemc.net Discord: https://**********/FXCfU2Ct Site: www.gousemc.net
  25. T

Yardım belirli bir alanda ölünce eşya gitmesini kapatma

merhaba ben mc sunucusu açıcam noob arena yapmayı düşünüyorum orada öldünmü eşya düşmesini istemiyorum we ve wg de bu komtları bulamdım lütfen yardım edin