Oyuncuya Jump verirsinOyunculara yer çekimini azaltan bir şey yapılabilir mi? Ay gibi yavaş ve yüksekten uuuu.
Oyuncuya Jump verirsinOyunculara yer çekimini azaltan bir şey yapılabilir mi? Ay gibi yavaş ve yüksekten uuuu.
256x256x256 seçip we ile ters çevirirsek sadece görüntüye ulaşabilirizSiz pluginerseniz bende mimarım lo
[DOUBLEPOST=1405466292][/DOUBLEPOST]'Mesajım göünmüyor tekrar atıyorum' 256x256x256 seçip we ile ters çevirirsek sadece görüntüye ulaşabiliriz
Siz pluginerseniz bende mimarım lo
![]()
256x256x256 seçip we ile ters çevirirsek sadece görüntüye ulaşabilirizpeki ya yerçekimini tersine çeviren bir şey yapsanpenguenler uçabilecek ![DOUBLEPOST=1405466143,1405466046][/DOUBLEPOST]siz onu bunu bırakında torchun üstüne kum koyunca havada duruyo hadi bunuda açıklayın ?!
Gayet mantıklıOyuncuya Jump verirsin![]()
Ve 1.2 sürümüde gelmiş bulunmakta arkadaşlar 1.1 sürümünden sonra @Schaffer79 arkaşımız da plugine destek olmak istemiştir.
1.2 Sürümdeki Yenilik :
- Bir adet bug daha var şöyle : Mesela bir bloğun üstüne bir blok koyuyoruz ve altındaki bloğu
kırıyoruz buradaki bug şöyle o altındaki bloğu kırdığımızda üsteki blok aşağıya düşmüyor. (Biraz ayrıntılı anlattım sonra bazı arkadaşlar anlamıyor.)
- - Fixlendi Hayırlı Uğurlu Olsun
![]()
Kıskanıyom haa hatırlatmayın bana plugin yazamadığımı.Ve 1.2 sürümüde gelmiş bulunmakta arkadaşlar 1.1 sürümünden sonra @Schaffer79 arkaşımız da plugine destek olmak istemiştir.
1.2 Sürümdeki Yenilik :
- Bir adet bug daha var şöyle : Mesela bir bloğun üstüne bir blok koyuyoruz ve altındaki bloğu
kırıyoruz buradaki bug şöyle o altındaki bloğu kırdığımızda üsteki blok aşağıya düşmüyor. (Biraz ayrıntılı anlattım sonra bazı arkadaşlar anlamıyor.)
- - Fixlendi Hayırlı Uğurlu Olsun
![]()
face çalabiliyosun ama ?Kıskanıyom haa hatırlatmayın bana plugin yazamadığımı.![]()
Yıv kırıştırma ırılırı yıvrım.face çalabiliyosun ama ?![]()
Çok Teşekkürler,
2. Partınıda Çekiceğim Şu TNT Olayını Bekliyorum.Çok Teşekkürler,
Ama keşke size tavsiye ettiğimiz 1.2 veya 1.3 sürümünü çekseydiniz daha iyi olabilirdi fakat yinede ellerinize sağlık tekrar teşekkürler..
Teşekkürler.Onuda Yarın Atarım
![]()