Zekikos Pluginleri - Artık her şey yer çekimine kapılacak!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
256x256x256 seçip we ile ters çevirirsek sadece görüntüye ulaşabiliriz :D Siz pluginerseniz bende mimarım lo :D[DOUBLEPOST=1405466292][/DOUBLEPOST]'Mesajım göünmüyor tekrar atıyorum' 256x256x256 seçip we ile ters çevirirsek sadece görüntüye ulaşabiliriz :D Siz pluginerseniz bende mimarım lo :D

Bu mesajım nedense boş çıkmış yapmak istediğim buydu

peki ya yerçekimini tersine çeviren bir şey yapsan :D penguenler uçabilecek ![DOUBLEPOST=1405466143,1405466046][/DOUBLEPOST]siz onu bunu bırakında torchun üstüne kum koyunca havada duruyo hadi bunuda açıklayın ?!
256x256x256 seçip we ile ters çevirirsek sadece görüntüye ulaşabiliriz :D Siz pluginerseniz bende mimarım lo :D

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ve 1.2 sürümüde gelmiş bulunmakta arkadaşlar 1.1 sürümünden sonra @Schaffer79 arkaşımız da plugine destek olmak istemiştir.
1.2 Sürümdeki Yenilik :
- Bir adet bug daha var şöyle : Mesela bir bloğun üstüne bir blok koyuyoruz ve altındaki bloğu
kırıyoruz buradaki bug şöyle o altındaki bloğu kırdığımızda üsteki blok aşağıya düşmüyor. (Biraz ayrıntılı anlattım sonra bazı arkadaşlar anlamıyor.)
- - Fixlendi Hayırlı Uğurlu Olsun
:)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ve 1.2 sürümüde gelmiş bulunmakta arkadaşlar 1.1 sürümünden sonra @Schaffer79 arkaşımız da plugine destek olmak istemiştir.
1.2 Sürümdeki Yenilik :
- Bir adet bug daha var şöyle : Mesela bir bloğun üstüne bir blok koyuyoruz ve altındaki bloğu
kırıyoruz buradaki bug şöyle o altındaki bloğu kırdığımızda üsteki blok aşağıya düşmüyor. (Biraz ayrıntılı anlattım sonra bazı arkadaşlar anlamıyor.)

Çatılara ölüm yerçekiminden selamlar !

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.2 Sürümdeki Yenilik :
Kıskanıyom haa hatırlatmayın bana plugin yazamadığımı. :iskelet:

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Config Gelecek Eklentiler Bölümü Oluşturuldu Config Eklendiğinde altındaki bazı özellikler teker teker eklenmeye başlayacaktır.
Config Gelecek Eklentiler
CGE
= {Plugini aktif etmek veya aktiflikten çıkarmak.}

████████████████████████████

[DOUBLEPOST=1405524671,1405518414][/DOUBLEPOST]Ve BETA eklentimiz de eklenmiş durumda bazı bugları olmasına rağmen Anti-Çatı olayını ortadan kaldırıyor :)

Konuyu Tekrar İncelemenizi Tavsiye Ederim.

İyi Forumlar..
[DOUBLEPOST=1405587756][/DOUBLEPOST]1.3 Versiyonu Çıkmıştır
Özellikler :
(Yeni Gelecek) - Tnt veya herhangi bir yerde herhangi explosion "patlama" olursa oradaki bloklar etrafa saçılacak ve yavaşça yere düşecekler.

Son düzenleme:

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tnt Olayı Zaten Eklenmiş Durumda :)
Versiyon : 1.3 Bu gün eklendi.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar