Cazza144
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
WowowowowoowwElinize vereceği tek şey teknoloji değil ondandır![]()
Günah
WowowowowoowwElinize vereceği tek şey teknoloji değil ondandır![]()
Aşı iğnesi verecektim siz ne sandınız ki ?Wowowowowooww
Günah
Teşekkür ederim olabildiğince yetiştirmeye çalışıyorum fakat kurban bayramı yüzünden 2-3 gün aksayabilir şimdiden belirteyim.Eğer bütün bunları başarabileceksen IC den fazla ilgi göreceğine eminim. Şimdiden harika duruyor![]()
DEMO bir aksilik çıkmazsa pazartesine hazır olur.Biraz basit kalacak ama iyi işlev göreceğine eminim.Çok iyi yaArkadaşları toplayıp oynarız biz bunu
![]()
Destek için şimdiden "Teşekkürler.".bu modu desteklerim
Yapacak zaten şimdiden hazırlan Asen bu modu yap bende balkonda bağıra bağıra küfürlü atım kara derim![]()
Hazırlanmaya başla.Ama öyle bağırıp geçme kostümlü falan istiyorum.Videosunu çeksen bu modu yap bende balkonda bağıra bağıra küfürlü atım kara derim![]()
Multiden ziyade modlu server açıp modu ekleyip 20 -25 kişilik server açacak bir arkadaş arıyorum.O zaman bugları falan görme fırsatım da olur.SkyDoesMinecraft'ın videosunu çekme ihtimalinin %1 olduğunu bilsem bugün bitirmeye çalışırım.Biraz mod gelişsin belkiMulti atarmıyız hepimiz bakarsın. SkyDoesMinecraft bile modun videosunu çeker![]()
İyi fikir arkadaşımızı da bulduk.Neden saçma olduğunu ve varsa önerilerini söylersen daha yararlı bir şeyler yapmaya çalışırım.Saçma olmuş sanki
İyi fikir arkadaşımızı da bulduk.Neden saçma olduğunu ve varsa önerilerini söylersen daha yararlı bir şeyler yapmaya çalışırım.
Gayet düzgün ve eğlenceli bir mod bence berbat olmuş diyebiliyorsun ama.. Neden berbat olduğunuda söyle ?