- En iyi cevaplar
- 0
Bende gta IV var anca 1 kere yüzüne baktım.
PS4 de Gta V var 1 kere biğle oynamadım *-*
PS4 de Gta V var 1 kere biğle oynamadım *-*
1440p surround 1080p ve 2160p gibi çözünürlükler de konsolların asla yapamadığı şeyler.PS4'e klavye ve mause takılabiliyor maalesef :/
İntelin 8 çekirdekli i7si de 32 çekirdekli amd ye yaklaşıyor.Örneğin g3258
Tamam işte intelin 32 çekirdeklisi olsa ne olur işte onu düşün amd nin artık 100 çekirdekli işlemcisine yakın performans verirÇekirdek sayisina gore performans karsipaatirmak cok mantiksiz bir hareket.
PC de 20 fps mi konsolda 60 fps mi isterdiniz hemde ultraPS4'e klavye ve mause takılabiliyor maalesef :/
Aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun.Tamam işte intelin 32 çekirdeklisi olsa ne olur işte onu düşün amd nin artık 100 çekirdekli işlemcisine yakın performans verir
Çoğu amd Kullananlar dan duyduğum" benim işlemci 4 Ghz 8 gerçek çekirdek o yüzden çok hızlı"Aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun.
Bende dedim konsollar bilgisayar performansına ulaşamazlar.PC de 20 fps mi konsolda 60 fps mi isterdiniz hemde ultra![]()
Öhööm Öhööm nvidia karşılığı gtx 980 mi? Güldürmeyin.Elinde böyle bir ekran kartı varken neden değiştirsin ki? Bunun nvidiadaki karşılığı gtx980. Bence değiştirmesi gereken işlemci. İntel fanboyuysa i5 4690k veya bütçesi fazlaysa ki öyle gözüküyö i7 4790k alabilir.
Bunu söyleyen kişi donanımdan hiçbir şey anlamıyordur, kale almaya gerek yok. AMD'nin göz boyadığı falan yok, adamlar daha yüksek performans elde etmek için işlemciyi yüksek frekansta çalıştırmak zorunda kalıyor.Çoğu amd Kullananlar dan duyduğum" benim işlemci 4 Ghz 8 gerçek çekirdek o yüzden çok hızlı"
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Yani bi bakıma öğretiyorum konu açan arkadaş da buna dahil. Intel ile amd aynı değil amd de göz boyama var. Zaten butun oyun gereksimimlerinde amd nin daha yüksek Ghz işlemcisi istenir.
Hiç amd işlemci kullanmadım fabrika çıkışlı oclu olduğunu bilmiyordum.Bunu söyleyen kişi donanımdan hiçbir şey anlamıyordur, kale almaya gerek yok. AMD'nin göz boyadığı falan yok, adamlar daha yüksek performans elde etmek için işlemciyi yüksek frekansta çalıştırmak zorunda kalıyor.
Eminmisin? R9 290x şu an amd nin en güçlü gpu su. Ayrıca arkadaş rog matrix modelini almış. Matrix modeller normalinden %10 fazla performans veriyor diye biliyorum. Gtx980 e rakip olabilir bence. Olsada olmasada o kart süper. Tek eksiği işlemci. Anakart amd uyumlu olduğu için fx 8350 önerebilirim.Öhööm Öhööm nvidia karşılığı gtx 980 mi? Güldürmeyin.
O kartları kiyasliyamiyacagin kadar yeni ve güçlü teknolojiler barındırıyor. 780 ti bile ondan daha iyi bence amdnin şu anda gördüğüm avantajı Mantle api si olması çoğu oyunda olmayan birsey ama sabah akşam BattleField oynuyorsaniz amd alın. Ve bu farklılık microsoft dx12 duyurduktan sonra kalkacak.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk