GTA V ULTRA AYARLARDA OYNAMAK ISTIYORUM!

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende gta IV var anca 1 kere yüzüne baktım.
PS4 de Gta V var 1 kere biğle oynamadım *-*

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun.
Çoğu amd Kullananlar dan duyduğum" benim işlemci 4 Ghz 8 gerçek çekirdek o yüzden çok hızlı" :(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Yani bi bakıma öğretiyorum konu açan arkadaş da buna dahil. Intel ile amd aynı değil amd de göz boyama var. Zaten butun oyun gereksimimlerinde amd nin daha yüksek Ghz işlemcisi istenir.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Elinde böyle bir ekran kartı varken neden değiştirsin ki? Bunun nvidiadaki karşılığı gtx980. Bence değiştirmesi gereken işlemci. İntel fanboyuysa i5 4690k veya bütçesi fazlaysa ki öyle gözüküyö i7 4790k alabilir.
Öhööm Öhööm nvidia karşılığı gtx 980 mi? Güldürmeyin.
O kartları kiyasliyamiyacagin kadar yeni ve güçlü teknolojiler barındırıyor. 780 ti bile ondan daha iyi bence amdnin şu anda gördüğüm avantajı Mantle api si olması çoğu oyunda olmayan birsey ama sabah akşam BattleField oynuyorsaniz amd alın. Ve bu farklılık microsoft dx12 duyurduktan sonra kalkacak.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu amd Kullananlar dan duyduğum" benim işlemci 4 Ghz 8 gerçek çekirdek o yüzden çok hızlı" :(

Yani bi bakıma öğretiyorum konu açan arkadaş da buna dahil. Intel ile amd aynı değil amd de göz boyama var. Zaten butun oyun gereksimimlerinde amd nin daha yüksek Ghz işlemcisi istenir.
Bunu söyleyen kişi donanımdan hiçbir şey anlamıyordur, kale almaya gerek yok. AMD'nin göz boyadığı falan yok, adamlar daha yüksek performans elde etmek için işlemciyi yüksek frekansta çalıştırmak zorunda kalıyor.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bunu söyleyen kişi donanımdan hiçbir şey anlamıyordur, kale almaya gerek yok. AMD'nin göz boyadığı falan yok, adamlar daha yüksek performans elde etmek için işlemciyi yüksek frekansta çalıştırmak zorunda kalıyor.
Hiç amd işlemci kullanmadım fabrika çıkışlı oclu olduğunu bilmiyordum.

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sistemin gayet iyi ama ultra için bir şey demek çok zor
belli bile olmaz çıktığı gün kimse oyunu oynayamaz
optimizasyon du çartdı çurttu derken elimizde patlayabilir
oyunu test etmeden bir şey demek çok zor ki bence bu sistemle rahat oynarsın en azından orta ayarlarda temiz sonuç alırsın :)

o değilde kafama takılan bir şey var "Windows 10 Prewiew + Windows 7 Professional" ne demek oluyor :D

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öhööm Öhööm nvidia karşılığı gtx 980 mi? Güldürmeyin.
O kartları kiyasliyamiyacagin kadar yeni ve güçlü teknolojiler barındırıyor. 780 ti bile ondan daha iyi bence amdnin şu anda gördüğüm avantajı Mantle api si olması çoğu oyunda olmayan birsey ama sabah akşam BattleField oynuyorsaniz amd alın. Ve bu farklılık microsoft dx12 duyurduktan sonra kalkacak.

Eminmisin? R9 290x şu an amd nin en güçlü gpu su. Ayrıca arkadaş rog matrix modelini almış. Matrix modeller normalinden %10 fazla performans veriyor diye biliyorum. Gtx980 e rakip olabilir bence. Olsada olmasada o kart süper. Tek eksiği işlemci. Anakart amd uyumlu olduğu için fx 8350 önerebilirim.
Gta 5 o sisteme çerez gibi gelir.