yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Ay canüm kıyamam ben sanaAy em sad,sori affet beni .s
Ay canüm kıyamam ben sanaAy em sad,sori affet beni .s
Öncelikle hoşgeldin, yaşınla dalga geçen olmaz merak etme, ben de 10 Mayıs 2000 doğumluyum ve forumun %60'ından daha büyüğüm dert etme yani
Eşcinsel olman da bir şeyi değiştirmez, bu forumda eşcinsellere saygı var, veya bize öyle görünüyor
--------------------------------------------------------------------
Tanıtım bölümü*
İsmime gerek yok genelde burada bana Iskef deyip geçerler tam ismimi yazmayı başarabilen az kişi vardır
Türkçe takıntılıyım tabii sinirlenmediğim sürece, sinirlendiğimde nokta virgül falan kalmıyor
Animelerden nefret ederim, anime izleyenlere karşı bir kinim yoktur ama eğer Anime izlemeyenlere hakaret edecek kadar koyu Animecileri de insan yerine koymam
Eğer avatarımdaki şahısı beğendiysen @Polkakorowakurwa ile iletişime geçip cemiyete katılabilirsin çok geniş(!) bir aileyiz
Bunlar dışında, Forum kurallarını okuman herkesin yararına olacaktır
Tanıştığıma memnun oldum, iyi forumlar![]()
Beyin oluyor efendim ^^bol kıvrımlı kas yeri nere oluyo![]()
Adı Kerem İskefiyeli. " !!! Über İfşa Was Here !!! "Öncelikle hoşgeldin, yaşınla dalga geçen olmaz merak etme, ben de 10 Mayıs 2000 doğumluyum ve forumun %60'ından daha büyüğüm dert etme yani
Eşcinsel olman da bir şeyi değiştirmez, bu forumda eşcinsellere saygı var, veya bize öyle görünüyor
--------------------------------------------------------------------
Tanıtım bölümü*
İsmime gerek yok genelde burada bana Iskef deyip geçerler tam ismimi yazmayı başarabilen az kişi vardır
Türkçe takıntılıyım tabii sinirlenmediğim sürece, sinirlendiğimde nokta virgül falan kalmıyor
Animelerden nefret ederim, anime izleyenlere karşı bir kinim yoktur ama eğer Anime izlemeyenlere hakaret edecek kadar koyu Animecileri de insan yerine koymam
Eğer avatarımdaki şahısı beğendiysen @Polkakorowakurwa ile iletişime geçip cemiyete katılabilirsin çok geniş(!) bir aileyiz
Bunlar dışında, Forum kurallarını okuman herkesin yararına olacaktır
Tanıştığıma memnun oldum, iyi forumlar![]()
bazen kafamı hissetmiyorumBeyin oluyor efendim ^^
Jibril için fayt çıkartırım buradaHoş geldin çokSanırım bende biraz kendimden bahsediceğim
-- @Iskefiyeli18 'nin Aksine Gülen Emoti'leri severim
--Adım Can.Tasarım ruhlu bir kişiyimdir yeni ve değişik şeyler düşünmeyi severim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar incelerim
--Kişilik yapım nedeni ile sık sık tartışmalarda adım geçse de çok sevimliyimdir
--Anime severim ._.
-- Sanatla uğraşıyorum. Henüz sanatçı aday adayı olduğumu söyliyebiliriz
--Fazla seçiciyimdir
-- @yoloman 'ı severim ._. çünkü oda JİBRİL'i seviyor
Sanırım Benim hakkımda bilmen gereken daha önemli şeyler yokforumda geçiriceğin zamanlarda benimle ilgili fikirlerin oluşucaktır elbette
umarım bunlar 'artılarım' olur
Foruma Hoşgeldin Umarım iyi anlaşırız
Gülen suratlar sana gelsin @Iskefiyeli18
Güzel dileklerin için teşekkürler umarım uyarı almam ^-^"Aile dostu" forumumuza hoşgeldin, umarım uzun süre aramızda olursun ve hiç uyarı almazsın![]()
Ben dövermiyim siz dövermisiniz*abooo animeci hemen spoiler arşivimi açmam lazım bu arada hoş geldin ve önemli olan dış güzellik değil önemli olan iç güzellikde değil
dişi olman yeter meslek lisesinde okuyorum yokluk çok fena
#dirensınıftakisakallıkızlar
ulan yaBen dövermiyim siz dövermisiniz*
-Sanal tekme yükleniyor-Ben dövermiyim siz dövermisiniz*