Su hakkinda ne biliyorsunuz ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ambalajlarda yazan her şeyin doğruluğuna inandığımızı varsayarsak sanırım evet.

Saflığı tartışılır. %100 saflıkta oksijeni %20'lerde bir oranda bulman kolay olmaz. İyonize* olmuş elektronları ve atomaltıları söylemiyorum bile.
Tabi ki oksijen belki saf bulunabilir ona lafım olmayacak amma ve lakin hidrojeni saf olarak bulmak bence imkansızdır. En fazla hidroklorik asitten falan bulunabilir ve su oluşursa klorlu bir su olacaktır ki günümüzde zaten sulara klor atılıyor pek farkı olacağını zannetmiyorum :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Eğer herhangi bir işlem ile üretilmemiş bir su ise evet doğaldır. Benim görüşümce suni su içilmemelidir en azından günlük tüketim olarak, mineral eklenmediği sürece mineralsiz bir su hani içmek sistemimizin zayıflamasına bile yol açabilir. Magnezyum vücudumuza gerekli elementlerdendir.

En altta ozonla zenginlestirilmis bilmem ne islemine tabi tutulmustur yaziyor. Yani dogal degil mi?

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0

En altta ozonla zenginlestirilmis bilmem ne islemine tabi tutulmustur yaziyor. Yani dogal degil mi?

Hani ozon benim bildiğim (Yanlış bilgi vermeyeyim aman) O3'tür. Bir sıkıntı arz edeceğini sanmıyorum doğal de geç, içme suları pek doğal değildir zaten klorlu verilen bir sudan bahsediyoruz :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Doğada bulduğun bir kaynaktan avuçlarının içine doldurarak içtiğin soğuk bir sudan daha doğal olmasını düşündüren şey ne? Dolumu vs. tamamen (!) doğal olsa bile PET şişede saklanıyor, plastiğin o suda çözünmesini engelleyecek hiçbir şey yok. Vücudunda sentetik polimer maddeler geziyor kısaca.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Doğada bulduğun bir kaynaktan avuçlarının içine doldurarak içtiğin soğuk bir sudan daha doğal olmasını düşündüren şey ne? Dolumu vs. tamamen (!) doğal olsa bile PET şişede saklanıyor, plastiğin suda çözünmesini engelleyecek hiçbir engel yok. Vücudunda polimer maddeler geziyor kısaca.

Ne yapalim dagdan su mu getirelim, cam siseli sulara da gerek yok. Bu arada mousen ve klavyen plastik. Ellerinde polimer var.