mezun oluyoruz

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bunları anlamak için doktor kesilmeye gerek yok.Her yetişkin bilir zaten,Ben dinle ilgili olan şeyi söylüyordum üstte cinsle ilgili bir şey söylemedim banane senin kimi sevdiğinden ama din bizim görevimiz.?
Din senin görevin evet
Benim seçtiğim din(sizlik*) o çocukken yaşadığım sorunlardan başlıyor ve gelip buraya "dikkat çekmeye çalışıyor" diyorsun.
Yani dini bir inancımın olmaması ne zamandan beri dikkat çekme çabaları oldu ?

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Din senin görevin evet
Benim seçtiğim din(sizlik*) o çocukken yaşadığım sorunlardan başlıyor ve gelip buraya "dikkat çekmeye çalışıyor" diyorsun.
Merak etme , buralarda dini olmayan insanlara yaratık diyenlerde var. Bu en azından daha iyi.

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merak etme , buralarda dini olmayan insanlara yaratık diyenlerde var. Bu en azından daha iyi.
Yaratık Yaratılmış canlı varlık demektir.
Din senin görevin evet
Bizde ısrar yok hayatında başarılar.Ama şunu unutma nice öksüz yetim var hayatlarını zorla kazanan,Sen bilgisayar başında otururken onlar çalışıyor bir yemek için, senden bile küçükler ve sen hala çocukken yaşadığın sosyal sorunlardan bahsediyorsun.Sadece sen değil klasik insan ırkı işte.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yaratık Yaratılmış canlı varlık demektir.

Bizde ısrar yok hayatında başarılar.Ama şunu unutma nice öksüz yetim var hayatlarını zorla kazanan,Sen bilgisayar başında otururken onlar çalışıyor bir yemek için, senden bile küçükler ve sen hala çocukken yaşadığın sosyal sorunlardan bahsediyorsun.Sadece sen değil klasik insan ırkı işte.
Ama bütün sorunlar çalışmama bile engel oluyorsa bir sorun vardır
Neyse istediğini söyle istediğine inan sana göre dikkat çekmeye çalışan biri olmak benim için çok fazla farketmiyor

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hayırlı(sı) olsun. Konusu da açılmışken bir-iki şeye değineyim. Ortaokuldaki rahatlığı ya da öğretmen tutumlarını lisede (hele de devlet lisesinde) bulamazsın. Çünkü artık annen hariç herkesin gözünde büyümüşsündür ve gerçekten sorumluluk alma zamanın gelmiştir. Çocukluk geride el sallıyordur artık. Dönüp gülmekten başka yapabileceğin bir şeyin kalmıyor çünkü aracı durdurup geriye gitme gibi bir imkanın yok.

Lisedeyken işlerini ciddi, mümkünse daha ciddi yap. Hayatın merdivenlerindeki dönemeci tırmanacaksın çünkü. Alışmak gerek. İşlerini sıkı tut ama iyimserliği de elden bırakma.

Benden şimdilik bu kadar, zaten fazlaca konuşmuşum. B)

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
:D KomutUstası dediklerinin güzel olduğunu sanıyorsun ama Dünyada 1 milyardan çok insan dini, cini, büyüleri, kötülükleri herşeyi sanal ortamdan öğreniyor. Bunu öğretmezsek olmazdı. MüslüAdam işin komik kısmı MüslüMan. Müslüman olupta katliam yapanlar var demişsin ve artık senin bir Müslüman olduğundan şüphe duymaya başlattın. Eeyy KomutUstası Kuran-ı Kerim'de en vurgulanan söz şudur. "Ben Müslümanım diyerek Dünya'yı birbirine katacak (ve insanları İslam dinini kötü olarak bilmelerini sağlayacak) olan insanlar vardır fakat bilmiyorlardır fani insanlar alınlarında bir Kafir yazısı olduğunu!" Deccal! Deccal! Deccal! Tam bilmiyorum ama adları galiba Yecüc ile Mecüc bunları araştır. Bunları bilmemen hayal kırıklığı 10 büyük kıyamet alametleri! Cahil ezik değil İman'ı sevdirerek tattıracaksın biri sana gelse ciddi ciddi İman'a geçeceksin! dese dahamı hoş olur! KomutUstası senden şüpheleniyorum artık.
Öncelikle ben müslümanım; hatta 5 vakit namazımıda kılarım. Birazdan ikindiyi kılcam. Ama benim burda demek istediğim adam buraya din yapmaya gelmedim diyo sen farklı farklı şeyler diyon. Dediklerinde ne kadar haklı olsanda adam buraya minecraft.foruma din öğrenmeyemi gelecek. Eğer içine bir iman nebzesi düşerse açar yeni sekmeyi öğrenir. Ve bu arada sui-zan yapma !!!!

Ve şu cümlende var:
Ama sana çok önemli bir haberim var bak şunu oku abi çok güzel bir şey bak okunuşu felan güzel gelecek, "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü". okudun mu? Artık bir MüslüAdamsın
Böyle şeyler dersen tabi sana karşı çıkarım; müslüman olabilmek için kelime-i şehadet getirmeli ve kalben inanmalısın. Sen böyle şeyler dedikçe müslüman olmayan kişilerin gözünde; müslümanların kötü gözükmesine sebep oluyorsun.