Thepoisonn
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
normal yüzen balıkların geleceğini sanmıyorum balıkların item olarak kalacağını görmüştüm bir keresinde eklenmez yani balık falan bence
Peki. kardişşnormal yüzen balıkların geleceğini sanmıyorum balıkların item olarak kalacağını görmüştüm bir keresinde eklenmez yani balık falan bence
Yalnız 2.0'a geçerse oyun bambaşka olduğundan yine her şey baştan kodlanacakJava yok olursa nolur biliyor musjn?
O zevkle oynadığın modlar, faction sunucunsa kullandığın o saçma pluginler skriptler. Oynadığın serverler o saçma faction sunucunu kiraladığın hosting yok olur!
Hayır burada bahsedilen Minecraft 2 kısaca ._. Minecraft 2'yi de bir zahmet sıfırdan kodlasınlar, 0'dan kodlayınca ha C++ olsun ha Java olsun ne fark eder diyorumEğer javayı kaldırırlarsa GodofMilker'ında dediği gibi yeniden kodlarlar.Mojang-Microsoft ikiside yapamadı bunu yapmalarıda zor yaparlarsada bu yıl update falan olmaz bence.Ama gerçekten en güzel grafikli olan oyunlar olsun onlarda bile 100-150 alırken rahat minecraftta gerçekten düşükte 40 fps zor alıyorum.Buna bi çözüm bulsunlarda item falan dert değil.
Değil. Benim kastettiğim oyun konsollarında bulunan grafiklere sahip olması;Skinler zaten 3D değilmüydü??
Bu XBox olan.Değil. Benim kastettiğim oyun konsollarında bulunan grafiklere sahip olması;
(Kafalarına bak.)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eveeeet. Diyorum ya buradaki efektler bilgisayar sürümüne de gelecek...Bu XBox olan.
Başka bir oyun kullanmadığından emin misin?Ya benim anlamadığım pocket editionda paancar falan varmış; normal oyunda yok. Neden o platfarmo ayrı buna ayrı yenilik getiriyolarki ?
Arkadaşım öyle demiştiBaşka bir oyun kullanmadığından emin misin?
Minecraft'ın çakma uygulamaları çok fazla.
Ayrıca benim bildiğim pancar falan da yok.
Evet pancar var pocket editionda. Çok hoşArkadaşım öyle demişti
Tabi telefonum olmadığı için test edemiyom![]()
Sende bendensin :/Arkadaşım öyle demişti
Tabi telefonum olmadığı için test edemiyom![]()