Ben öyle bir olay görmedim.Bana gösterirmisin.Ağzına çelik yiyen birinin tekrar ayağa kalkmasınıFakat ağzında çelik boru yiyen bir adamın ayağa kalkması ve ipana ile fırçalanmış inci dişleriyle gülümsemesi...
Ne kadar da yalanmış arkadaşım.
Ben öyle bir olay görmedim.Bana gösterirmisin.Ağzına çelik yiyen birinin tekrar ayağa kalkmasınıFakat ağzında çelik boru yiyen bir adamın ayağa kalkması ve ipana ile fırçalanmış inci dişleriyle gülümsemesi...
Pek hatırlamıyorum,akşam 11'de başlıyordu bir kanalda.Bir göz gezdirdim sadece.Ben öyle bir olay görmedim.Bana gösterirmisin.Ağzına çelik yiyen birinin tekrar ayağa kalkmasını
![]()
Adamlar hata yapamaz mı güreşirken.Örneğin yanlış atlayamazlar mı ? o kadar izledim ki,o kadar şey gördüm ki hiçbir kanıt beni vazgeçtiremez.Ayrıca izledim adam yanlışlıkla düşüyordu adamda düşünce yerin etkisiyle zıplıyordu.John Cena'nın düşmesi ise eline çarpmasıydı tekmenin.Yani böyle şeyler herkesin başına gelebilir.Ama daha büyük olaylar gördüm.Örneğin WrestleMania 31 Roman Reigns vs Brock Lesnar.Brock Lesnar bir demire çarpmasıyla mahfoluyordu.Pek hatırlamıyorum,akşam 11'de başlıyordu bir kanalda.Bir göz gezdirdim sadece.
Tamam adamların şovmenliğine hakaret etmek istemem,johnny depp kadar iyi oynuyorlar,fakat profesyoneller bile bazen hata yapabilir.
İzlemesi zevkli olabilir fakat GERÇEK olduğuna inanmak,alt mesajların size neler yaptığını göstermeye yetiyor bile.
O Zaman Animeye Laf Etmek Ne Haddine? Kendinden Testere Gibi Bahsedip Havalanma,Alırlar Havanı Git Bu Konudan Şimdi.Sana mı soracağım neyi profil resmi yapıp yapmayacağımı ? Ko çum Allah dışında başka kimseden korkmayı beceremem ben. Ama senin için korku nedir bilir misin ? Benimle tartışman ve kavga etmen korku ve gerilimdir.
Karşımda korkudan tıraş makinesi kesilecek insan, bana korkudan bahsetmesin.
Animeci olmayı bil. Animeci sessiz durur, sinirlenince kafasında süper kahraman oluşturur ve sinirlendiği kişiyi hayalinde döver.
Amerikan güreşinin gerçek olup olmadığını çık karşıma göstereyim istersen ?
Yerin etkisiyle mi ?Adamlar hata yapamaz mı güreşirken.Örneğin yanlış atlayamazlar mı ? o kadar izledim ki,o kadar şey gördüm ki hiçbir kanıt beni vazgeçtiremez.Ayrıca izledim adam yanlışlıkla düşüyordu adamda düşünce yerin etkisiyle zıplıyordu.John Cena'nın düşmesi ise eline çarpmasıydı tekmenin.Yani böyle şeyler herkesin başına gelebilir.Ama daha büyük olaylar gördüm.Örneğin WrestleMania 31 Roman Reigns vs Brock Lesnar.Brock Lesnar bir demire çarpmasıyla mahfoluyordu.
Ben Testere değilim ben Rayandu'yum. Benim kişiliğim bu. Beslediğim kargalar gözlerimi oyamadı, şu ana kadar havamı söndürebilecek bir yürekli insan tanımadım şu hayatta.O Zaman Animeye Laf Etmek Ne Haddine? Kendinden Testere Gibi Bahsedip Havalanma,Alırlar Havanı Git Bu Konudan Şimdi.
Benim de fotomda kertenkele var ben kertenkele miyimProfil Fotonda Anime Karakteri var.
Sen çok yanlış gelmişin yaO Zaman Animeye Laf Etmek Ne Haddine? Kendinden Testere Gibi Bahsedip Havalanma,Alırlar Havanı Git Bu Konudan Şimdi.
'havamı söndürebilecek',cidden bu boş kibirinden ben bile sıkıldım,havanı söndürmekde ne var ? ver yapılacak bir iş iğne gibi patlatsın rayanduyu.Ben Testere değilim ben Rayandu'yum. Benim kişiliğim bu. Beslediğim kargalar gözlerimi oyamadı, şu ana kadar havamı söndürebilecek bir yürekli insan tanımadım şu hayatta.
Animeye ister saygı gösteririm, ister göstermem. Bu bana kalmış bir şey.
Konuyu Açan Kişi Benim Farkındaysan Anti Animeci.Battıysa Konudan Ayrılabilirsin.Benim de fotomda kertenkele var ben kertenkele miyim[DOUBLEPOST=1435867538,1435867419][/DOUBLEPOST]
Sen çok yanlış gelmişin ya
Kibir değil bu. Karıştırmayalım. Kibir sahip olduğu şeylerle diğerlerini küçük gören, aşağılayan insandır. Ben hiçbir mevkide veya rütbede değilim ve kimseyi küçük görmüyorum.
'havamı söndürebilecek',cidden bu boş kibirinden ben bile sıkıldım,havanı söndürmekde ne var ? ver yapılacak bir iş iğne gibi patlatsın rayanduyu.
![]()
Anime çizmek için bir kaç kalem darbesi mi ?Leydins end centilmıns .s
Öncelikle belirtmeliyim ki burası anime & anti-anime savaşı yapılması için uygun bir platform değil.
Anti-animecilerin suçu; konuyu baltalamak, kişisel seçimlerle ciddiye almamaktır. Ama günde zibilyon kere açılan anime konuları, anime izleyip gençliğini bitiren ergenler, héntai héntai diyerekden çizgi karıları düşünüp azan vélétler kişiyi bir katil yapabilecekken bırakında anti-animeci olsun
Animecilerin suçu ise böyle saçma saçma konular açarak milleti bunaltmak, sinirlendirmek. Sonra anime animeeee diyen vélétler yüzünden animeye "asosyalliğe itiyor" dersek etmdiğiniz lafı bırakmazsınız. Biz bu forumda neler gördük,neler. Adam geliyo dinime, anama, babama, milletime, siyasi görüşüme, ahlak anlayışıma ... küfürler ediyo; biz bi şey yapıyomuz ? O zaman sizde animeye laf edilince sinirlerinize hakim olun.
Tabi burda kimsenin animeye veya anime izleyen kişilere hakaret etme,iğneleme hakkı yok.
Tabi animeye "saçma" diyen kişiye cevap olarak "defol git" cümlesi geliyorsa benimde animecilerin beyni yıkanmış kişiler olduğunu söyleyebilirim değilmi ?
Ve şu WWE olayınada bi değiniyim: O kadar yumruğu sen birinin kafasına atmayı dene. Bakalım kaç eklemin sağlam kalcak.
En azından WWEde adamlar yapmacıkta olsa bir gösteri sergiliyorlar, aylarca kas yapıp ordan oraya koşuşturuyolar.
Ama anime çizmek için yapılması gereken tek şey birkaç kalem darbesi.
İnan bana bende bu çizgi olaylarını biliyorum; ayrıca sen İnanılmaz'ın sevdiği WWE yi "yapmacık" diyerek kestirip attıysan ben pek tabii ki birkaç anime darbesi olarak özetleyebilirimAnime çizmek için bir kaç kalem darbesi mi ?
Bak bende bir manga çizeriyim ve ciddi anlamda bu sözüne kırıldım.
Bana bir kaç kalem darbesiyle anime çizer misin ?
20 dakika içine en az 350 farklı çizilmiş resim oynuyor orada.
Ben amatör olsamda ,aşırı tecrübeli olmama rağmen(parmaklarının çiziklere alışması) bir manga sayfasını 6 blok derslik btt dersinde zor bitiriyorum.
Tamam oyunculukta zor,ama anime çizerleriyle amerikan güreşi oyuncularını karşılaştırman,gerçekten kırıcı ve azıcıkda olsa cehaleti gösteriyor.