Üstteki Üyeyi Anime Karakterine Benzet

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yerin etkisiyle mi ?
Fizik mantığına hayranım.
İyi bak,yerdeki eleman bel kaslarını kullanarakandan yumruğu yemiş gibi davranıyor.
Tıpkı mekik çekmek gibi,ayrıca zamanlamaya iyi bakarsan john cena yere düştükten 1 saniye sonra(aslında daha az bir süre ama numara oluğunu kanıtlamaya yeterli bir süre) eleman acı çekiyor.
Eğer yerdeki sekme ile alakalı bir olay olsaydı cena düşer düşmez elemanında kalkması gerekirdi.
Yaptığın sadece fanboyluk,asla o elemanlar kadar güçlü ve dayanıklı olamazsın çünkü o elemanlarda öyle değil.
Ben sana kanıtı sundum,tamam eğlenceli olduğu için izleyebilirsin sıkıntı yok ama cidden gerçek olduğuna hala inanıyorsan 'özgür irade'ye sahip olduğunu düşünmeye devam et.
Seether ne güzelde anlatmış;
Mesajımın sonudur,cevabı belli olan sorundan tartışma çıkmaz.
Bana bak arkadaşım.Bu konunun benim yüzümden arşivlenmesine izin vermeyeceğim bu bir
Kimse kimsenin zevkine karışamaz senden daha iyi biliyorum ben wwe `yi o kadar şeye şahit oldum ki beni vazgeçtiremezsin Wwe`den @rayandu06 gibi arkadaşlarım bilir wwe`nin nasıl olduğuna wwe ile ilgili o kadar cevabım vardı ki konuyu arşivlemek istemiyorum.Mark Henry haklıymış.
Bu benim sana son mesajımdı 3.

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Zindevin mesaj yazdığı konuları okumak çok zevkli.Pek alakam yok güreşle müreşle ama okuduğuma göre ağzına boru yiyen bir insanın Basınç yüzünden en az 2000 KG ye eş güçte çenesine darbe yemesi lazım çeneyi çıkartıp kırmaya yeterde artar.Gerçek olup olmaması bir şey değiştirmez ama yinede söyleyim dedim.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Zindevin mesaj yazdığı konuları okumak çok zevkli.Pek alakam yok güreşle müreşle ama okuduğuma göre ağzına boru yiyen bir insanın Basınç yüzünden en az 2000 KG ye eş güçte çenesine darbe yemesi lazım çeneyi çıkartıp kırmaya yeterde artar.Gerçek olup olmaması bir şey değiştirmez ama yinede söyleyim dedim.
9un üstad'i işkence mi öneriyonuz?