Fobimi nasıl yenebilirim?

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sadece arı ben ondan büyüğüm o küçücük ben onu istesem ezerim öldürürüm de geç. Sınıfa arı girdiğinde çoğu kişi çığlıklar atıyor bense olduğum yerde arı dibimde olsa bile aa arı :D deyince de arının geldiğinin farkında olmayanlar çığlık atıyor :D

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece arı ben ondan büyüğüm o küçücük ben onu istesem ezerim öldürürüm de geç. Sınıfa arı girdiğinde çoğu kişi çığlıklar atıyor bense olduğum yerde arı dibimde olsa bile aa arı :D deyince de arının geldiğinin farkında olmayanlar çığlık atıyor :D
yalnız fobiler geçmişte yaşanmış şeylerden veya kronolojik ve psikolojik bozukluklardan kaynaklanan bir şey.
Yemek sofrası muhabbeti fobisi var.
Deipnophobia- Akşam yemeği veya akşam yemeği sohbetleri fobisi.
Fobiler hafife alınacaklar şeyler değiller.Kolay kolay da geçmezler.Fobinle yüzleşmenin bunu gidereceğini de zannetmiyorum.
ama bazen zorunlu yüzleşiyorsun
Gerascophobia- Yaşlanma fobisi.

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yalnız fobiler geçmişte yaşanmış şeylerden veya kronolojik ve psikolojik bozukluklardan kaynaklanan bir şey.
Yemek sofrası muhabbeti fobisi var.
Deipnophobia- Akşam yemeği veya akşam yemeği sohbetleri fobisi.
Fobiler hafife alınacaklar şeyler değiller.Kolay kolay da geçmezler.Fobinle yüzleşmenin bunu gidereceğini de zannetmiyorum.
ama bazen zorunlu yüzleşiyorsun
Gerascophobia- Yaşlanma fobisi.
Benim de bir aralar köpek fobim vardı. İlk başlarda pek yoktu sonradan acayip korkmaya başladım çünkü rüyamda hep köpeklerin beim üzerime atlayıp parçaladığını görüyordum bu 4 5 gecede bir oluyordu. Sonradan o bir köpek açlıktan ölüyor beni ısırıp napacak diyip geçiyorum. Bizim burda ki parkta hep köpek dolu oluyor sabahları ve okula giderken hep köpek oluyor. Ama artık korkmuyorum.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim de bir aralar köpek fobim vardı. İlk başlarda pek yoktu sonradan acayip korkmaya başladım çünkü rüyamda hep köpeklerin beim üzerime atlayıp parçaladığını görüyordum bu 4 5 gecede bir oluyordu. Sonradan o bir köpek açlıktan ölüyor beni ısırıp napacak diyip geçiyorum. Bizim burda ki parkta hep köpek dolu oluyor sabahları ve okula giderken hep köpek oluyor. Ama artık korkmuyorum.
Sen fobin geçer demişsin ama.Fobiler geçmez,azalır.Yani cidden köpekler seni parçalamak istese köpek fobin yine artar.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ben 15 yaşında iken eskiden bizim oturduğumuz yerde orman vardı. 3 Kişi bisikletler ile gezerdik. Ormanda 2 tur attık sonra mini stadyumda dinlenelim dedik. Eski biyer bu stadyum içine girdik, hemen türbinin altında koca arı kovanı var. Bu cemre görmedi düşürdü kovan kırıldı,kovan cemre ile emrenin dibinde ben birazdaha uzaktayım bisikletten yeni indim zaten indiğim gibi bindim. 4 Kilometreyi rekor sürede tamamladık. Cemreyi bi 15-19 kere sokmuşlardı sanırım Emreyide 4 5 defa beni sokamadılar (peşimizde koca bi arı sürüsü var ama tek ben sokulmuyorum ya :yıkıl:) zaten sağlık ocağına bir nefesle gittik. Ama o günden beri hiç arı kovanlarına yaklaşamıyorum. Hani beni bıraktım bu adamların arı fobisi yok 1 arı soktu diye korkmana hiç gerek yok =). Mesela köpek ısırdı diye benim köpek fobim oluştu bi ara. Sonra sevdikçe geçti fobim. Üstüne gidicen yapıcak birşeyin yok

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Valla nasıl yenebilirsin bilmem ama ağzına atarak yiyebilirsin :(
Korku felan ise yapacak bir şey yok :(

Edit: Karanlık yerine korku yazmışım fail :(

Son düzenleme:

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimde çok şaşırabilirsiniz ama kelebek fobim vardı aşırı korkardım kaçardım kapıyı falan kapatıp gelmesin diye ona odaklanırdım aslında korkmadan ziyade o dokunması falan değişik hissettirirdi neyse.Bir ara bilgisayara bakıyordum sonra kelebek geldi elimle bi anda ittim bi tepki olarak sonra aslında hiçbir zararı yokmuş falan dedim ama hala biraz korkuyorum sonra ben bunu yenerim dedim yanına gittim elime falan bir-iki değdi yanında kaldım sonra hiç umrumda olmadı :D :D

SONUÇ:
Korktuğun şeyin üzerine gideceksin :D
Edit:
Üstüne gidicen yapıcak birşeyin yok
Aynen :D

Son düzenleme:

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benimde çok şaşırabilirsiniz ama kelebek fobim vardı aşırı korkardım kaçardım kapıyı falan kapatıp gelmesin diye ona odaklanırdım aslında korkmadan ziyade o dokunması falan değişik hissettirirdi neyse.Bir ara bilgisayara bakıyordum sonra kelebek geldi elimle bi anda ittim bi tepki olarak sonra aslında hiçbir zararı yokmuş falan dedim ama hala biraz korkuyorum neyse ben bunu yenerim dedim yanına gittim elime falan bir-iki değdi yanında kaldım sonra hiç umrumda olmadı.

SONUÇ:
Korktuğun şeyin üzerine gideceksin :D
Edit:

Aynen :D
Kelebek fobisi çok tuhaf. Bir ara bizim sınıfta bir olay oldu sınıfa kelebek girdi tenefüste tesadüf sınıftan birinin kelebek fobisi varmış bende şaşırdım ilk duyduğumda. Kelebek girdiğini sölediğimde kaçmaya başladı. Ben cam kenarında oturuyorum en köşede en dipte (En iyisi :D) kelebekte geldi sıranın arkasına duvarın köşesinde durdu. Başka bir arkadaşta geldi kelebeği öldürdü :D Kelebek fobisi olan arkadaşta benim sıraya gelirdi ara sıra konuşmak için kelebek orda durduğu sürece gelmedi :D Ara sıra şaka yapıyorum o kafanda uçuşan kelebek mi diye direk kaçmaya başlıyor :D. Benim de kelebek fobim olmasa bile kelebekleri sevmem uzak dururum.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 15 yaşında iken eskiden bizim oturduğumuz yerde orman vardı. 3 Kişi bisikletler ile gezerdik. Ormanda 2 tur attık sonra mini stadyumda dinlenelim dedik. Eski biyer bu stadyum içine girdik, hemen türbinin altında koca arı kovanı var. Bu cemre görmedi düşürdü kovan kırıldı,kovan cemre ile emrenin dibinde ben birazdaha uzaktayım bisikletten yeni indim zaten indiğim gibi bindim. 4 Kilometreyi rekor sürede tamamladık. Cemreyi bi 15-19 kere sokmuşlardı sanırım Emreyide 4 5 defa beni sokamadılar (peşimizde koca bi arı sürüsü var ama tek ben sokulmuyorum ya :yıkıl:) zaten sağlık ocağına bir nefesle gittik. Ama o günden beri hiç arı kovanlarına yaklaşamıyorum. Hani beni bıraktım bu adamların arı fobisi yok 1 arı soktu diye korkmana hiç gerek yok =). Mesela köpek ısırdı diye benim köpek fobim oluştu bi ara. Sonra sevdikçe geçti fobim. Üstüne gidicen yapıcak birşeyin yok
Mmmm güzel anlatmışsın ama bi daha sonradan korkmak var bide kronolojik ve gensel fobiler var.
Benimkiler gensel oldukları için geçmiyorlar.Ama etkisini azaltabiliyorum.Herhalde en çok korktuğum şey yalnız kalmak.
Ama insan arkadaşları ile birşeyden kaçınca çok güzel oluyor :D bide olaya sadece gülen sen isen. :yıkıl:

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mmmm güzel anlatmışsın ama bi daha sonradan korkmak var bide kronolojik ve gensel fobiler var.
Benimkiler gensel oldukları için geçmiyorlar.Ama etkisini azaltabiliyorum.Herhalde en çok korktuğum şey yalnız kalmak.
Ama insan arkadaşları ile birşeyden kaçınca çok güzel oluyor :D bide olaya sadece gülen sen isen. :yıkıl:
Benim genden gelen ve sanırım hiç geçmeyecek olan karanlık :( Elektrik gidince birinin yanımda olması lazım.

LifeQuestion

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşlerim Her Şeyi Zamana Bırakın Çünkü Zamanla Eksilicektir Veya Bir Anda Olacaktır Bide Arı 3-4 Defa Soktuktan Sonra Ölmedimi ya :D

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Benim de asansör fobim vardı doğrusu, korkudan bağıra çağıra 3-4 kere asansörlü iniş-çıkıştan sonra düzeldi...

Son düzenleme: