Nerden aldınız ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Buyur buradan aldık Süper Oldu çokta güzel oldu
Nerden aldınız ?
kardeşim bu fiber alt yapısı olmayan insanlara boş. bizim sokak hariç tüm bölgelerde var, net yüzünden bi sonraki sokağa taşınmayı düşünüyorumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bizim Burada yoktu fakat geldiler konuştular alt yapı kurudular ama 1 yıl sürdükardeşim bu fiber alt yapısı olmayan insanlara boş. bizim sokak hariç tüm bölgelerde var, net yüzünden bi sonraki sokağa taşınmayı düşünüyorum
isterlerse 1 yıl sürsün biz 10 yıldır dilekçe istek yolluyoruz, en son babamla belediyeyi basıp başkanı kaçıracak hale geldikBizim Burada yoktu fakat geldiler konuştular alt yapı kurudular ama 1 yıl sürdü
Bizim Burada yoktu fakat geldiler konuştular alt yapı kurudular ama 1 yıl sürdü
Thenks You DevletBizim Burada yoktu fakat geldiler konuştular alt yapı kurudular ama 1 yıl sürdü
Allah Aşkına Burayı Terk Edinah akk ah60gb 1 güne bitiyor
![]()
hız yavaş olunca zor bitiyorThenks You Devlet
1 Yıldır Her Ay Alt Yapı İçin Başvuruyorum Daha Geçen Hafta Kutuyu Getirdiler.
Thenks You Devlet and TurkTelekom[DOUBLEPOST=1438702900,1438702760][/DOUBLEPOST]
Allah Aşkına Burayı Terk Edin5 Mbps 15 Gb Kotalı İnterneti 21 Günde Bitiriyorum.Siz Kıtlık Nedir Bilmiyorsunuz
![]()
hiç düşünme, almaGeçen TTNET'den sınırsız internet aldım 50GB dediler , hala düşünüyorum..
Yok onu değil , nasıl sınırsız olup da 50GB olduğunu düşünüyorum..hiç düşünme, alma
İnternet öyle ekmek, elektrik gibi tükenen bir şey değil ki. O dediğin AKK, 50GB kullandıktan sonra internetinin hızı 1 mbit'e düşüyor.Yok onu değil , nasıl sınırsız olup da 50GB olduğunu düşünüyorum..
bizim evde herkes ekmek arası internet yiyozİnternet öyle ekmek, elektrik gibi tükenen bir şey değil ki.