ÜnalÖzgürMC
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Nekadar güzel bir server gerçekten güzel iş çıkarmışsınız şu icepara işlerini flan nasıl yaptınız ya çok iyi
Guzel yorumun icin tesekkur ederim ^^ Birazcik azim sayesinde yapilamayacak sey yok . Hersey sizin icin ! ^^Nekadar güzel bir server gerçekten güzel iş çıkarmışsınız şu icepara işlerini flan nasıl yaptınız ya çok iyi
Kullandigimiz bir plugin bug a neden oluyo oyuncu oyundaymis gibi gosteriyor . Attigimiz resetler bi nebze azaltmak icin onlari . Bu gece de o bug cozuelecektir ^^ Iyi eglenceler !Sunucda hepreset var kayra abi20 dakka oluyo habire rest atılıyo oyunda oynanmıyo
![]()
tabii ki , whykayratr skype adresimYa skype yazmamışsınız alabilirmiyim.
Farkindayim dostum fakat bu sorunlar bizimle ilgili değil nitrado bi gun makinemizi sifirliyor dunde makineyi yukselttik hata cikti ilgilenmiyorlar simdide. Yinede hatayi uzerimize aliniyoruz. Ozur dileriz .Kardeşim server çok sıkıntılı ben dün öğleden akşama kadar sıkılmadan oynadım 5m ciavır bi para topladım dalga geçermiş gibi serveri resetlediniz daha sonra iseserver çöküp duruyo.herkezin eşyası verilmiş benim verilmemeiş oyundaki adim
EmirAgaMC
Teşekkür ederiz . Sunucumuz 22:30 gibi aktif olacaktir .başarılaaaaaaaaaaar
Teşekkür ederiz . Sunucumuz 22:30 gibi aktif olacaktir .
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sunucu tekrar aktif , iyi oyunlar dileriz.
@SweetNetwork Seninde fikrini alayım ^^
Teşekkür ederim , yorumun cidden benim için değerli ^^Elbette , Nedemek ..
Hatırlar mısın bilemiyorum ama, Eski sunucunda 2 milyon oyun parası kasıp sunucunun en zengini olmuştum ; )
Sunucunun sistemleri ve özgünlüğü bi hayli ilgimizi çekmiş durumda ..
Gelip Top10 a girecek vaktim olamadı ne yazıkki ..
Ama girilmesine değecek bir sunucuya benziyor .. Başarılar diliyorum
00:00 - 03:00 arası oyunda olacağım bu gece durur isen görüşürüz ^^bir dakika, hemen geliyorum
Ben Türk sunucularından oynamıyorumTeşekkür ederim , yorumun cidden benim için değerli ^^
@Krumb069 @TheThyke siz sunucumuzda oynayıp bırakmış mıydınız ? @MahocuK @YurdakulHD @wTenqew @Dpelqpleq @AtakanRS @mrbobaking @Ardart @Zurinqun sizlerinde yorumunu alabilirmiyim , üstüne vaktiniz var ise sunucumuza buyurun sizi sunucuda oynar iken görmek beni sevindirecektir .