>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucda hepreset var kayra abi :huh: 20 dakka oluyo habire rest atılıyo oyunda oynanmıyo:emin:
Kullandigimiz bir plugin bug a neden oluyo oyuncu oyundaymis gibi gosteriyor . Attigimiz resetler bi nebze azaltmak icin onlari . Bu gece de o bug cozuelecektir ^^ Iyi eglenceler !

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teariel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim server çok sıkıntılı ben dün öğleden akşama kadar sıkılmadan oynadım 5m ciavır bi para topladım dalga geçermiş gibi serveri resetlediniz daha sonra iseserver çöküp duruyo.herkezin eşyası verilmiş benim verilmemeiş oyundaki adim
EmirAgaMC

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim server çok sıkıntılı ben dün öğleden akşama kadar sıkılmadan oynadım 5m ciavır bi para topladım dalga geçermiş gibi serveri resetlediniz daha sonra iseserver çöküp duruyo.herkezin eşyası verilmiş benim verilmemeiş oyundaki adim
EmirAgaMC
Farkindayim dostum fakat bu sorunlar bizimle ilgili değil nitrado bi gun makinemizi sifirliyor dunde makineyi yukselttik hata cikti ilgilenmiyorlar simdide. Yinede hatayi uzerimize aliniyoruz. Ozur dileriz .

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederiz . Sunucumuz 22:30 gibi aktif olacaktir .

Sunucu tekrar aktif , iyi oyunlar dileriz.

@SweetNetwork Seninde fikrini alayım ^^
Elbette , Nedemek ..
Hatırlar mısın bilemiyorum ama, Eski sunucunda 2 milyon oyun parası kasıp sunucunun en zengini olmuştum ; )
Sunucunun sistemleri ve özgünlüğü bi hayli ilgimizi çekmiş durumda ..
Gelip Top10 a girecek vaktim olamadı ne yazıkki ..
Ama girilmesine değecek bir sunucuya benziyor .. Başarılar diliyorum

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Elbette , Nedemek ..
Hatırlar mısın bilemiyorum ama, Eski sunucunda 2 milyon oyun parası kasıp sunucunun en zengini olmuştum ; )
Sunucunun sistemleri ve özgünlüğü bi hayli ilgimizi çekmiş durumda ..
Gelip Top10 a girecek vaktim olamadı ne yazıkki ..
Ama girilmesine değecek bir sunucuya benziyor .. Başarılar diliyorum
Teşekkür ederim , yorumun cidden benim için değerli ^^

@Krumb069 @TheThyke siz sunucumuzda oynayıp bırakmış mıydınız ? @MahocuK @YurdakulHD @wTenqew @Dpelqpleq @AtakanRS @mrbobaking @Ardart @Zurinqun sizlerinde yorumunu alabilirmiyim , üstüne vaktiniz var ise sunucumuza buyurun sizi sunucuda oynar iken görmek beni sevindirecektir .