- En iyi cevaplar
- 0
Almanya'ya ilk uçakla kaç federaller peşinde olmalı şu an
oooha kimleri görüyorumFbi gelecek kac birader
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşımız haklıDostum "crack" dediğin olay yasadışıdır, uyuşturucuyla aynı kritere girmese bile ikisi de suçtur. Maddiyatın yoksa oynamayacaksın, bedava oyunlara yöneleceksin bu kadar basit olay.
Kardeş biraz abartmasan, haşa Allah baba nedir ?Allah baba seni kutsal kitabımızın kurallarını çiğnediğin için tekmeleyerek geberticek zamqi azrayile selam söyle yanacaksın
Allah baba seni kutsal kitabımızın kurallarını çiğnediğin için tekmeleyerek geberticek zamqi azrayile selam söyle yanacaksın
Reis onu geçtim Minecraft sunucu açmaya yaş sınırı gelse öncelikleKeske dünyada su mahkeme isleri tıkır tıkır islesede böyle kisiler hemen ceza yese.
Eskiden Ankara yazıyordu, taahhüt bitti yeni modem geldi bunda yerim yazıyorGoogle' a İp adresinden adres bulma yaz oradan ip adresine bak kendi adresin yazmıyorsa sıkıntı yok.
Ben Karabağlar' da oturduğuma rağmen şu an Kemalpaşa yazıyorEskiden Ankara yazıyordu, taahhüt bitti yeni modem geldi bunda yerim yazıyor![]()
Polisleri Karabağlar'a yönlendiriyorum tşkBen Karabağlar' da oturduğuma rağmen şu an Kemalpaşa yazıyor![]()