Korkuyorum :( Arkadaşlar param olmadığı için dışarıdan FeatherBoard indirdim (Konuya gir)

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Hiçbişey olmaz kardeşim merak etme ancak crack kullanmanı tavsiye etmem :)

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir şey olacağını sanmıyorum fakat gene sen yükleyeceğim diyorsan ona bir şey söyleme birisi gidip seni şikayet ederse o zaman belki senin mahkemeye verebilir.
Yaşadığımız bu hayata birçok şeyin korsanın var bununla alakalı haberleri duymaktayız zaten korsana'da para kazana insanlarda var. Korsan telefonlar bilgisayarlar ev aletleri yazılımlar fakat insanlar kullanıyor işte yapacak bir şey yok fakat bu durumla alakalı kim ne der bilemiyorum her insani düşüncesi farklıdır bu korsanla alakalı. (not: Kullandığımız Windows bile korsan olabiliyor.)
Korsan kullandığınız zaman hem gerçek ürünü reklam görüyorsunuz. gerçek ürünü değeri daha çok artıyor.
Fakat benim düşüncem korsan kullanmayın.
Örnek bir yazılımı yaptınız ve onda para kazanıyorsunuz geliyor birisi sizin bu yazılımı çalıp bedava şekilde yayınlarsa ne hissedersiniz ?
Emek Saygınız olsun.
+ Korsan bir suçtur.
Dostum "crack" dediğin olay yasadışıdır, uyuşturucuyla aynı kritere girmese bile ikisi de suçtur. Maddiyatın yoksa oynamayacaksın, bedava oyunlara yöneleceksin bu kadar basit olay.
Arkadaşımız haklı :)

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google' a İp adresinden adres bulma yaz oradan ip adresine bak kendi adresin yazmıyorsa sıkıntı yok.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav kurban olayım kaç yıllık korsan oyun oynayıcısı korsan film izleyicisiyim polisleri gördüğümde enselerine şaplak atıp ''ÖMER NABIYON LAĞN'' diyorum ben. Sana ne olacak Almanya mı burası.

Not : Bu arada sansürlü küfür de yasak susturulma ihtimaline karşı oraya ''şeyi yedim'' yazabilirsin bence.

Allah baba seni kutsal kitabımızın kurallarını çiğnediğin için tekmeleyerek geberticek zamqi azrayile selam söyle yanacaksın

ALLAH BABAAA ALLAH BABA İHTİYACIMIZ VAR SAANA

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya kardeşim korkuyorum diyorsun ama hala featherboard bulma peşindesin. Şakamısn sen? Sana ceza verecek kişinin dlini öpücem

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardşeim yemişsin bi halt. Hem indir hem suçlu sen ol. Gel burda "koykuyom" :((((( yok. Biri senin yaptığın o kadar uğraştığın eklentiyi bedavaya alsaydı ne yapardın? Memlekette insan kalmadı ya, herkes korsan olmuş.