Koruyucu Gözlük Varmı ?

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayardan değildir o, ben bilgisayara bağlı olarak yaşıyorum bozulsa benim gözlerim bozulurdu.
vede başka bir göz hastalıgı olabilir ihmal etme derim.
Hayı bilgisayar nedeniyle de olabilir. Çünkü göz hastalıkları aslında genetik geçiyor. Yani ailende gözlük takan varsa senin gözlerin de erken bozulabilir. Senin ailenin gözleri sağlammış, yani kolay kolay bozulmaz.

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
8-9 yıldır bilgisayara giriyorum gözümde bir problem yok ?
Bir şunu oku birde sanırım verdiği bilgiler doğru
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0

Egzersizlerini yapabilirsin veya doktora gitmen daha iyi olur, sonuçta göz önemli :)

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bilgisayarda korumalı monitörler var. Bunların kendine ait mavı ışığı azaltan programları var yada laptopların kendi sitelerinde mavi ışığı azaltan programları mevcut. Tabi gözlükte aynı işlevi görüyor. Sana sarı perde indiriyor. Bu mavi ışık çok fazla ve yakından olduğu için zamanla göze zarar verir. Zarar vermez diye bir şey yok. Bilgisayarda sürekli otururken ara ara mola vermeniz yada 30 dakika arayla gözlerinizi kapatıp dinlenmeniz de sizin faydanıza olucaktır.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Çöp bilimi ve sahte tıpın doruk noktalarını bu sayede gördüm, teşekkürler :D . Aslında korucuyu gözlük işin esprisi sadece, önemli olan 1 saat kullanımdan sonra bir süre ara vermek mesela 20 dakika ideal olabilir belki.