- En iyi cevaplar
- 0
bende çok aşırı oluyor duramıyorum uyumam gerekiyo :/Bu sorun bendede var sürekli oluyor ya :/ Ama şükür önemli bi sıkıntı değil![]()
bende çok aşırı oluyor duramıyorum uyumam gerekiyo :/Bu sorun bendede var sürekli oluyor ya :/ Ama şükür önemli bi sıkıntı değil![]()
Map güzel bak onu demiyorum prisona uymaz onu diyorum yoksa hastası oldum mapınLa olum o mapde benimde emeğim var o kadar neresini beğenmedin.
Hayı bilgisayar nedeniyle de olabilir. Çünkü göz hastalıkları aslında genetik geçiyor. Yani ailende gözlük takan varsa senin gözlerin de erken bozulabilir. Senin ailenin gözleri sağlammış, yani kolay kolay bozulmaz.Bilgisayardan değildir o, ben bilgisayara bağlı olarak yaşıyorum bozulsa benim gözlerim bozulurdu.
vede başka bir göz hastalıgı olabilir ihmal etme derim.
Bizdede yok ozaman benimde bozulmucak içine giriorum artık ekranın.Hayı bilgisayar nedeniyle de olabilir. Çünkü göz hastalıkları aslında genetik geçiyor. Yani ailende gözlük takan varsa senin gözlerin de erken bozulabilir. Senin ailenin gözleri sağlammış, yani kolay kolay bozulmaz.
Öyle deme qrdş. Erken bozulmaz demek istedim. Ekranın içine girersen bozulur tabi.Bizdede yok ozaman benimde bozulmucak içine giriorum artık ekranın.
Dediklerini yaptım şu an fır fenayımmmm.![]()
Egzersizlerini yapabilirsin veya doktora gitmen daha iyi olur, sonuçta göz önemli![]()
Micheal ScofieldÖyle deme qrdş. Erken bozulmaz demek istedim. Ekranın içine girersen bozulur tabi.
Bir de, yoksa ppdeki kim qrdş .s.s
Dizisini az izlemedik :/Dediklerini yaptım şu an fır fenayımmmm.
Micheal Scofield
Yeni sezon geliyorDizisini az izlemedik :/
Adamın eşcinsel olduğunu öğrenince, filmedeki karektere yakıştıramadım. Bitirmeden bıraktım diziyi :/Yeni sezon geliyor
Onu bunu boşver Gretchen hayranıyım auv.Adamın eşcinsel olduğunu öğrenince, filmedeki karektere yakıştıramadım. Bitirmeden bıraktım diziyi :/
(Kimse yanlış anlamasın, eşcinsellere de saygı duyarım, bu onların fikri :/)