Abdullah_Kısa
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Adınız: Abdullah
Soyadınız: Kısa
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: PektotMC_Abdullah
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Oyun içi isminiz: Abdullah_Killer
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 7-8 aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunun kurucuları pek sık oyuna girmiyor . Bu yüzden birçok oyuncu hile açıyor , küfür ediyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Eskiden bir serverim vardı orada kurucuydum 20 kişilik pvp serveri idi.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle ediyorum .
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bir sürü küfürbaz ve hacker var onları banlayıp serveri adam akıllı etmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adaleti savunmam .
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim . Çünkü bir hacker bana küfür etti bende sinirlendim ona ettim. Ama yetkili iken yapmam.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi oyunculara iyidir. Küfürbaz ve hackerlara karşı sertimdir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Eğer adam bana saygı duyuyorsa iyi anlaşırız . Yok küfür ediosa anlaşamayız.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya adamları hack olduğuna bakmak için bir oda benzeri bir şey eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan hackerları silmek isterim.
Yukarıda sorulan soruların (zorunlu) olanlara 3 cümle, diğerlerine istediğiniz kadar yazabilirsiniz.
İmla kurallarına uyulmadan yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır.
Alımlar 17.05.2017 tarihinde bitecektir.
Her soruyu cevaplamak zorundasınız.
Dipnot: Alımları skype üzerinden kabul etmiyoruz.[/QUOTE]
Soyadınız: Kısa
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: PektotMC_Abdullah
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Oyun içi isminiz: Abdullah_Killer
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 7-8 aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunun kurucuları pek sık oyuna girmiyor . Bu yüzden birçok oyuncu hile açıyor , küfür ediyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Eskiden bir serverim vardı orada kurucuydum 20 kişilik pvp serveri idi.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle ediyorum .
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bir sürü küfürbaz ve hacker var onları banlayıp serveri adam akıllı etmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adaleti savunmam .
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim . Çünkü bir hacker bana küfür etti bende sinirlendim ona ettim. Ama yetkili iken yapmam.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi oyunculara iyidir. Küfürbaz ve hackerlara karşı sertimdir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Eğer adam bana saygı duyuyorsa iyi anlaşırız . Yok küfür ediosa anlaşamayız.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya adamları hack olduğuna bakmak için bir oda benzeri bir şey eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan hackerları silmek isterim.
Yukarıda sorulan soruların (zorunlu) olanlara 3 cümle, diğerlerine istediğiniz kadar yazabilirsiniz.
İmla kurallarına uyulmadan yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır.
Alımlar 17.05.2017 tarihinde bitecektir.
Her soruyu cevaplamak zorundasınız.
Dipnot: Alımları skype üzerinden kabul etmiyoruz.[/QUOTE]