xFallPvP Rehber Alımları

Abdullah_Kısa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Abdullah
Soyadınız: Kısa
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: PektotMC_Abdullah
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Oyun içi isminiz: Abdullah_Killer
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 7-8 aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunun kurucuları pek sık oyuna girmiyor . Bu yüzden birçok oyuncu hile açıyor , küfür ediyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Eskiden bir serverim vardı orada kurucuydum 20 kişilik pvp serveri idi.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle ediyorum .
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bir sürü küfürbaz ve hacker var onları banlayıp serveri adam akıllı etmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adaleti savunmam .
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim . Çünkü bir hacker bana küfür etti bende sinirlendim ona ettim. Ama yetkili iken yapmam.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi oyunculara iyidir. Küfürbaz ve hackerlara karşı sertimdir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Eğer adam bana saygı duyuyorsa iyi anlaşırız . Yok küfür ediosa anlaşamayız.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya adamları hack olduğuna bakmak için bir oda benzeri bir şey eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan hackerları silmek isterim.

Yukarıda sorulan soruların (zorunlu) olanlara 3 cümle, diğerlerine istediğiniz kadar yazabilirsiniz.
İmla kurallarına uyulmadan yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır.
Alımlar 17.05.2017 tarihinde bitecektir.
Her soruyu cevaplamak zorundasınız.

Dipnot: Alımları skype üzerinden kabul etmiyoruz.[/QUOTE]

BY_EMİR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emir
Soyadınız: Yiğit
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: var.
Oyun içi isminiz: xKucuk_Kudurdum.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 9 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):yaklaşık 3 ay oldu.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): sunucu oldukça güzel yetkilileri pek fazla ilgili değil.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır, Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): eskiden arkadaşımı serverinde yetkiliydim admin olarak ama artık serverini kapattı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, Hazır Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Yetkililer, fazla ilgili değil, ben de eğer bu server de yetkili olursam ilgileneceğim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan yetkili olursam ayıracak ama, ben yetkili olmassam beni diğer oyunculardan ayıran hiçbir şey yok.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Ban değil ama, ben bunu bilmiyodum. Double vuruş click im var en son uyardılar, bende bir daha yapmadım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, yedim sebepse: GG yazdım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi, küfür etmem. Kaybedersem sağlık olsun derim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Server de, yetkili fazla görmediğimden daha hiç biriyle tanışmadım. Ama tanışırsam iyi anlaşırım kavga etmem.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Map de bazı bölgelere, EnderChest koymak isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Henüz, bir şey kaldırmak istemem, serverin bu halinden oldukça memnunum.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emir
Soyadınız: Yiğit
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: var.
Oyun içi isminiz: xKucuk_Kudurdum.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 9 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):yaklaşık 3 ay oldu.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): sunucu oldukça güzel yetkilileri pek fazla ilgili değil.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır, Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): eskiden arkadaşımı serverinde yetkiliydim admin olarak ama artık serverini kapattı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, Hazır Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Yetkililer, fazla ilgili değil, ben de eğer bu server de yetkili olursam ilgileneceğim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan yetkili olursam ayıracak ama, ben yetkili olmassam beni diğer oyunculardan ayıran hiçbir şey yok.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Ban değil ama, ben bunu bilmiyodum. Double vuruş click im var en son uyardılar, bende bir daha yapmadım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, yedim sebepse: GG yazdım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi, küfür etmem. Kaybedersem sağlık olsun derim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Server de, yetkili fazla görmediğimden daha hiç biriyle tanışmadım. Ama tanışırsam iyi anlaşırım kavga etmem.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Map de bazı bölgelere, EnderChest koymak isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Henüz, bir şey kaldırmak istemem, serverin bu halinden oldukça memnunum.
Oyun 2009 yılında çıktı. Buna 9 yıl eklersek 2018 oluyor, bizimle değilsin.

FurkanKircaa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Furkan
Soyadınız:Şencan
Yaşınız (14 yaş ve üstü):14
Skype adresiniz:kaynaksu.12
Mikrofonunuz var mı:Evet,var.
Oyun içi isminiz:iFurkanSencanHD
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3-4 yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):07.06.2015 tarihi,yani 2015'in son aylarından beri varım,yani baya oynuyordum serverınızda.Hatta eski "FallenPVP" ' yi,eski zamanları çok iyi hatırlıyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok iyi buluyorum,inşallah ilerde daha iyi yerlere varırsınız,her zaman en iyi olursunuz,çabuk gelişir,çabuk büyürsünüz.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Almayı düşünüyordum,fakat yetkili formu doldurmak istedim,yinede şansımı denemek istedim.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eskiden bir serverda builderlık yapıyordum ve diğer bir serverda da moderatördüm.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet,kendimi yetkili olmaya,ve görevimi yerine getirmek istiyorum,süper yerlere varmak istiyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü,bu sunucuyu çok seviyorum,kaliteli bir server,bütün yetkililerin yerini doldurmak isterim zaten bayadır(07.06.2015 açılış tarihinden yani 2015 son aylarında vardım) serverdayım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet,kesinlik ama kesinlikle uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum,hiç pişman olmazsınız,serverınız benim sayemde daha da kaliteli olabilir.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Saygılıyım,büyüklerime,yetkililere her zaman saygılıyım,fakat kötü söz kullanmam gerekirse kullanırım.Hiçbir insan karşılıksız kalmamalıdır.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim "Küfür" "Truce diye boş yere banlandım ama ikna edemedim"
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):"Küfür" bir başka sebep var,fakat bilmiyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı,iyi çevre,her servera girdiğimde selam verir,oyuncuları iyi görüşle,zevk ile karşılarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet,iyi anlaşırım bir üst soruda anlattım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucuya birçok şey eklerdim,oyuncuların istediği şeyler,anket ile oylardım ve oyuncuların istediği pluginler istediği şeyler,serverı daha kaliteli yapardım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Benim eskiden günlerim vardı serverda :(,bir zamanlar puan "Diamond"(elmas) ile çalışıyordu,ozamanlar herkes diamondlarını dağıtırdı,bazıları fly açardı.Bir gün bende fly açmak isterdim,fakat yetkim yokdu ozaman ininal kartım,veya ödeme yolumda, yoktu.Yetki falan alamıyorudum,bende spawn da blokların üstüne çıkıp chat'a şöyle yazardım "Spawnda diamond dağıtımı var gelin" yazardım ve herkes gelirdi.Bende diamondlarımı dağıtırdım.İşte o anı tekrardan yaşamak için bir anket yapıp oyuncuların kararı ile hangi karar çıkarsa onu yapardım ve bende o günümü tekrardan gerçekleştirmek isterdim.

Bol şans bana !

Oyun içi isminiz:iFurkanSencanHD dı artık "FurkanKircaa".
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):07.06.2015 tarihi,yani 2015'in son aylarından beri varım,yani baya oynuyordum serverınızda.Hatta eski "FallenPVP" ' yi,eski zamanları çok iyi hatırlıyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok iyi buluyorum,inşallah ilerde daha iyi yerlere varırsınız,her zaman en iyi olursunuz,çabuk gelişir,çabuk büyürsünüz.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Almayı düşünüyordum,fakat yetkili formu doldurmak istedim,yinede şansımı denemek istedim.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eskiden bir serverda builderlık yapıyordum ve diğer bir serverda da moderatördüm.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet,kendimi yetkili olmaya,ve görevimi yerine getirmek istiyorum,süper yerlere varmak istiyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü,bu sunucuyu çok seviyorum,kaliteli bir server,bütün yetkililerin yerini doldurmak isterim zaten bayadır(07.06.2015 açılış tarihinden yani 2015 son aylarında vardım) serverdayım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet,kesinlik ama kesinlikle uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum,hiç pişman olmazsınız,serverınız benim sayemde daha da kaliteli olabilir.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Saygılıyım,büyüklerime,yetkililere her zaman saygılıyım,fakat kötü söz kullanmam gerekirse kullanırım.Hiçbir insan karşılıksız kalmamalıdır.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim "Küfür" "Truce diye boş yere banlandım ama ikna edemedim"
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):"Küfür" bir başka sebep var,fakat bilmiyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı,iyi çevre,her servera girdiğimde selam verir,oyuncuları iyi görüşle,zevk ile karşılarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet,iyi anlaşırım bir üst soruda anlattım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucuya birçok şey eklerdim,oyuncuların istediği şeyler,anket ile oylardım ve oyuncuların istediği pluginler istediği şeyler,serverı daha kaliteli yapardım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Benim eskiden günlerim vardı serverda :(,bir zamanlar puan "Diamond"(elmas) ile çalışıyordu,ozamanlar herkes diamondlarını dağıtırdı,bazıları fly açardı.Bir gün bende fly açmak isterdim,fakat yetkim yokdu ozaman ininal kartım,veya ödeme yolumda, yoktu.Yetki falan alamıyorudum,bende spawn da blokların üstüne çıkıp chat'a şöyle yazardım "Spawnda diamond dağıtımı var gelin" yazardım ve herkes gelirdi.Bende diamondlarımı dağıtırdım.İşte o anı tekrardan yaşamak için bir anket yapıp oyuncuların kararı ile hangi karar çıkarsa onu yapardım ve bende o günümü tekrardan gerçekleştirmek isterdim.

Bol şans bana !

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun içi isminiz:iFurkanSencanHD

Bol şans bana !

Oyun içi isminiz:iFurkanSencanHD dı artık "FurkanKircaa".

Bol şans bana !
Neden bu kadar copy+paste yaptın?

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Oytun
Soyadınız: Bağçivan
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: oytun_and_pvp
Mikrofonunuz var mı: Evet. Kaliteli.
Oyun içi isminiz: SpeedJitter
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2 yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok nezih ve pvp oynanabilecek bir sunucu olarak buluyorum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): GameTurkMC Admin,UnioCraft Rehber,SonOyuncu Moderator,KromNW Moderator...
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Oldukça hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuya elimden geldiğince yardımda bulunmak ve sunucuyu daha üst seviye bir sunucu haline getirmek için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet oldukça sosyalimdir. Birkaç güne uyum sağlarım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Yalan söylemem,Deneyimliyim,Çabuk kavrarım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 Kere yedim. Sebebi ise bir moderatorun benim yanımdaki adamın bana vurmamasından dolayı takım sanması ve ceza (Ban) atması.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok uyumlu ve davranışlarıma dikkat ederek davranırım ve onların oyundan zevk alması için uğraşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabii. Onlara karşı Çok iyi Davranırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya Hilelerin olmadığı bir ortam eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Küfür edenleri,hileleri,ve kurallara uymayan şahısları.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Oytun
Soyadınız: Bağçivan
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: oytun_and_pvp
Mikrofonunuz var mı: Evet. Kaliteli.
Oyun içi isminiz: SpeedJitter
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2 yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok nezih ve pvp oynanabilecek bir sunucu olarak buluyorum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): GameTurkMC Admin,UnioCraft Rehber,SonOyuncu Moderator,KromNW Moderator...
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Oldukça hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuya elimden geldiğince yardımda bulunmak ve sunucuyu daha üst seviye bir sunucu haline getirmek için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet oldukça sosyalimdir. Birkaç güne uyum sağlarım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Yalan söylemem,Deneyimliyim,Çabuk kavrarım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 Kere yedim. Sebebi ise bir moderatorun benim yanımdaki adamın bana vurmamasından dolayı takım sanması ve ceza (Ban) atması.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok uyumlu ve davranışlarıma dikkat ederek davranırım ve onların oyundan zevk alması için uğraşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabii. Onlara karşı Çok iyi Davranırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya Hilelerin olmadığı bir ortam eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Küfür edenleri,hileleri,ve kurallara uymayan şahısları.
Zamanında sunuculara saldırı videoları çekip YT kanalına atan sonrasında da gelip skype üzerinden beğenir misin diye reklam atan birisinin başvurması kadar saçmaydı hayat, bizimle değilsin.

BY_EMİR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben anasınıfında başladım oyuna. Kuzenimle birlikte ve üstüne üstlük o zamanı çok iyi hatırlarım ocağı bulduk diye sevinmiştik ama pekala madem siz aklınızdan yapıyonuz sağlık olsun

ben anasınıfında başladım oyuna. Kuzenimle birlikte ve üstüne üstlük o zamanı çok iyi hatırlarım ocağı bulduk diye sevinmiştik ama pekala madem siz aklınızdan yapıyonuz sağlık olsun.

SihirBazTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Beste
Soyadınız:Bahar
Yaşınız:14
Skype adresiniz:Beste.Bahar
Mikrofonunuz var mı:Hayır. Ama kulaklığımda mikrofon var
Oyun içi isminiz:SihirBazTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):hayatımda oynadığım en güzel pvp serveri
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbiryerde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Hackleri eğer sunucu banlamamışsa banlamak ve bazıları küfür ediyor. (Hiç yetkili olmadım merak ediyorum)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Elbette
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ben küfür etmem ve asla hack kullanmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır. hiçbir şekilde ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet. gg yazdığım için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi davranıyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet. yetkililere saygım son
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucu zaten güzel ama pvp alanını değiştirebiliriz
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: gg yazınca mute atılması. ve otomatik banı kaldırırdım. Çünkü yetkililerin yapacak bişeyi kalmıyor

Adınız:Beste
Soyadınız:Bahar
Skype adresiniz:Beste.Bahar
Mikrofonunuz var mı:Hayır. Ama kulaklığımda mikrofon var
Oyun içi isminiz:SihirBazTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):hayatımda oynadığım en güzel pvp serveri
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbiryerde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Hackleri eğer sunucu banlamamışsa banlamak ve bazıları küfür ediyor. (Hiç yetkili olmadım merak ediyorum)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Elbette
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ben küfür etmem ve asla hack kullanmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır. hiçbir şekilde ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet. gg yazdığım için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi davranıyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet. yetkililere saygım son
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucu zaten güzel ama pvp alanını değiştirebiliriz
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: gg yazınca mute atılması. ve otomatik banı kaldırırdım. Çünkü yetkililerin yapacak bişeyi kalmıyor

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben anasınıfında başladım oyuna. Kuzenimle birlikte ve üstüne üstlük o zamanı çok iyi hatırlarım ocağı bulduk diye sevinmiştik ama pekala madem siz aklınızdan yapıyonuz sağlık olsun

ben anasınıfında başladım oyuna. Kuzenimle birlikte ve üstüne üstlük o zamanı çok iyi hatırlarım ocağı bulduk diye sevinmiştik ama pekala madem siz aklınızdan yapıyonuz sağlık olsun.
Anlıyorum.

AgresifEagle

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Cemil Eren
Soyadınız:Intepe
Skype adresiniz:agresifeagle
Mikrofonunuz var mı:Evet Fakat Kaliteli Değil Sesimi Cızırtısız Fakat Tuhaf Çıkartıyor
Oyun içi isminiz:Sebepli
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 Yıldır Mc Oynamaktayim.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1,3 Yil
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Sunucuyu Şu Anlık PLUGINLER ve KODLAMALAR harici kötü buluyorum sebebi: birçok kişi hile açıyor günde 100 kişi swe giriyor aşırı hile oluyor o yüzden oyunun tadi çikmiyor
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesef Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):birçok Swde Yetki Aliyorum Örnek: Bi sw de mod olarak basladim builder admin sr.admin kurucu oldum paneli felan aldim yani her türden bilgim var saygiliyim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Hissediyorum Çünkü Denemekten Zarar Gelmez. Ve Insallah Allah'ın Izniyle Yetkili Olacağım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu Sunucu Benim Ailem Gibi
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Düşünüyorum Çünkü Bilgim Saygim Sonsuz Ve Sizin Emrinizden Asla Çikmayacağım Için Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Saygım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayir
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Swe Ilk Başladğimde Yemiştim Çünkü "GG" Kelimeyi Kullandim Aşağılama Oluyormuş Ben Bilmiyordum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara Asla Küfür Hakaret Etmem Oyunculara Terbiyeli Saygili Davranirim Birisi bir şey Bilmiyorsa Örnek: Markete Nasi Gidebilirim Marketi Nasi Kullanabilirim Vb. Bunlarda Yardimci Olurum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Kimsenin Gıcığına Gidecek Şeyler Yapmam Tabi Beni Çekemeyecekler Olur Onlarıda Anlayışla Karşılarım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Yeni Harita
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Eski Harita
Haritanin Güzel Olduğundan Farkındayim Fakat Kat Kat Güzelini Yapabilirim :) Not : Benim diyeceklerim bu kadardı.xFall Ailesine Tekrardan Teşekkür Ediyorum. Umarım Yetkili Olurum.
"SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"