• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Hangi sunucu almalıyım ?_?

HANGİ SUNUCU DAHA İYİ

• Kullanılan toplam oy
    62

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben bıraktım ya. gidip çamurda oynayayım. aklım ermez.
adama 18gb makine sat 2 cpu ver sonra gel burada laf cambazlığı yap.

eglishfast

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 Yıldır batihost müşterisiyim ben memnunum kişi bazlı makineyi kullanamama vb hatalar sonucu bazı müşterilerde sorun oluyor sanırım destek sistemi gerekli her türlü yardımı yapıyor ayrıca ben whatsapptanda gece bile destek alabiliyorum tercihim batihost ve batihost kalacak :)

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben bıraktım ya. gidip çamurda oynayayım. aklım ermez.
adama 18gb makine sat 2 cpu ver sonra gel burada laf cambazlığı yap.
hocam bana daha önceki mesajlarda bilgisizliğini belli etme demiştiniz fakat bilgisiz olan sizsiniz Dell R610 Dedicated Sunucularda 2 Adet CPU vardır ordaki yazan sunucuda 2 tane işlemci olduğudur kaç çekirdek olduğuna ordan bakılmaz aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz.
Bak rabisu ne yazmış :) şu an bilgisiz olan sensin galiba ...
İstersen yardımcı olabilirim aygıt yöneticisine girmeyi .

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) ya arkadaşlar siz bu konularda baya uzaksınız yapmayın etmeyin, 2 cpu fiziksel olarak 2 cpu var, tek cpunun 6 çekirdeği, 6 çekirdeğin 12 işlemcisi var iki fiziksel cpuı ile 24 cpu oluyor.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Matematikte bir deha sdjsdjsd
dostum bu uslubun utanç verici karışmazsan işe adamlar zaten gerekli açıklamaları yapıyor. burdan saçma sapan atarlı şeyler yazınca 1 numara olmuyorsun.
şahsen söylemek gerekirse nitrado'dan batıhost'a geçtim tps düştü belkide bungeecord kurduğum için bilmiyorum ama siteden satış v.s. vererek oldukça kolaylık sağlayan bir hosting rabisu ise ucuz iksinide dene tarafını seç :D

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Benim anlamadıgım 2 kişi konuşuyor diğer arkadaşlara ne oluyor ?
Adamlar sizi biryerlerine takmiyor halen boş boş laf yapiyorsunuz.

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dostum bu uslubun utanç verici karışmazsan işe adamlar zaten gerekli açıklamaları yapıyor. burdan saçma sapan atarlı şeyler yazınca 1 numara olmuyorsun.
şahsen söylemek gerekirse nitrado'dan batıhost'a geçtim tps düştü belkide bungeecord kurduğum için bilmiyorum ama siteden satış v.s. vererek oldukça kolaylık sağlayan bir hosting rabisu ise ucuz iksinide dene tarafını seç :D
Ben denedim ve tarafım Rabisu <3

aynen aynen, ben çok uzağım.. oradaki 2 cpu nun 24 core un 2 coru olduğunu bilmiyorum ama yönettiğim 80 tane makine, 4TB ram var.
Hocam rabisu bilgisiyle siz makinenizle artislik yapıyorsunuz tebrik ederiz.
@batihost.com