yapdım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Onu Yaşayarak görücez.
Sunucuda hiç oynamamış birinin yetkili alım formu doldurması gibi garipti hayat. Bizimle değilsin.Adınız: yavuz
Soyadınız kel
Yaşınız:22
Skype adresiniz Yavuz Kel
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:HyperB
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):senin sunucuda oynamadım hiç+ ıp sınıde bılmıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):senin sunucuda oynamadım hiç+ ıp sınıde bılmıyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 8 kere op yetkım oldu 6 adminlik 2 genel moderator,birkaç kez rehber ve genelde bazı serverlerde map wg vb ıslemler için yetki aldıgım oldu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):yetki tecrubem var op admin olarak verımlı ışler yaparım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bir özelliği yok dediğim gibi serverıne daha once gırmedım ve onumde 1-2 ay gibi boş bir zaman var ve mc serverlerde kurmustum uyumsuz takım arkadaşları ve sozunden donen ortaklar yuzunden sw lerım yada ortak oldugum sw ler kapandı
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): küfür vb şeyleri hiç sevmem ve bır olay bır mesele oldugunda hemen ceza kesmem uyarı verırım,ama iş çok pis biyere gıttıgınde yetkımı kullanırım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet gorevli rehber ile kavga etmiştik o zamanlar da yonetıcılık bılgım yoktu
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sorunlarla ılgılenırsen derlerki krdeşim bu adam guvenilir ilğilenıyor daha çok guven duyar daha çok guven ise kalitenı artırır insanlara insan gıbı yaklaşırım çözümleyici olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:girişte ilk önce tanışma faslı vb sonra gördügüm oyun içi açıkları kapama ve sorunlarla ılgılenme varsa bug vb ararım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bilmiyorum dediğim gibi sw nı oynamadım bu arada IP sını verırmisin
daha ıp sını ve ısmını bıle yazmamışsın krdeşim belkı 2 sene oynadıkSunucuda hiç oynamamış birinin yetkili alım formu doldurması gibi garipti hayat. Bizimle değilsin.
İlk olarak sunucu 2 seneden beri açık değil. İkincisi oynasaydın ip adresini bilirdin. Uzatmaya gerek yok.daha ıp sını ve ısmını bıle yazmamışsın krdeşim belkı 2 sene oynadık![]()
iyi o zaman api api pu wike kumutu niydi diyenleri alırsın yetkilili kolay gelsin Kilit.
Kimi alıp almayacağımızı sana soracak değiliz herhalde.iyi o zaman api api pu wike kumutu niydi diyenleri alırsın yetkilili kolay gelsin Kilit.
Sana katılıyorum.Kimi alıp almayacağımızı sana soracak değiliz herhalde.
Sunucuya girmeden alım formu doldurmak :/Adınız: yavuz
Soyadınız kel
Yaşınız:22
Skype adresiniz Yavuz Kel
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:HyperB
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):senin sunucuda oynamadım hiç+ ıp sınıde bılmıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):senin sunucuda oynamadım hiç+ ıp sınıde bılmıyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 8 kere op yetkım oldu 6 adminlik 2 genel moderator,birkaç kez rehber ve genelde bazı serverlerde map wg vb ıslemler için yetki aldıgım oldu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):yetki tecrubem var op admin olarak verımlı ışler yaparım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bir özelliği yok dediğim gibi serverıne daha once gırmedım ve onumde 1-2 ay gibi boş bir zaman var ve mc serverlerde kurmustum uyumsuz takım arkadaşları ve sozunden donen ortaklar yuzunden sw lerım yada ortak oldugum sw ler kapandı
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): küfür vb şeyleri hiç sevmem ve bır olay bır mesele oldugunda hemen ceza kesmem uyarı verırım,ama iş çok pis biyere gıttıgınde yetkımı kullanırım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet gorevli rehber ile kavga etmiştik o zamanlar da yonetıcılık bılgım yoktu
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sorunlarla ılgılenırsen derlerki krdeşim bu adam guvenilir ilğilenıyor daha çok guven duyar daha çok guven ise kalitenı artırır insanlara insan gıbı yaklaşırım çözümleyici olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:girişte ilk önce tanışma faslı vb sonra gördügüm oyun içi açıkları kapama ve sorunlarla ılgılenme varsa bug vb ararım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bilmiyorum dediğim gibi sw nı oynamadım bu arada IP sını verırmisin
Yaz sonuna kadar 4 tane adam gibi yetkili bulsak yeter.Bu alımlar 2 sene sürer
Cevaplanmamış sorular var, bizimle değilsin.Adınız:Yusuf
Soyadınız:Yalçın
Yaşınız:14
Skype adresiniz:facebook.yusufyalcin_gs
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:yusufyalcin
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):8 -9 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel bir sunucu zaten bunun için yetkili olmak istedim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):3-4 Pvp serverinde 10 -15 tanede faction serverinde yetkili olmuştum şu anda 2 faction serverinde yetkiliyim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çok iyi bir pvp si var ve hile koruması güçlü
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Yetkili olduğum serverlerle çok ilgilenirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayatımda hiç ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hiç mute yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu)yuncularla çok ilgilenirim Yetkim olduğu için ego yapmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: