xFallPvP Rehber Alımları

bugrajp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
iFroZen kardeşim ts veya skype eklersen daha detaylı konusabiliriz neden olumsuz olduğunu anlamış değilim :/

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: yavuz
Soyadınız kel
Yaşınız:22
Skype adresiniz Yavuz Kel
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:HyperB
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):senin sunucuda oynamadım hiç+ ıp sınıde bılmıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):senin sunucuda oynamadım hiç+ ıp sınıde bılmıyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 8 kere op yetkım oldu 6 adminlik 2 genel moderator,birkaç kez rehber ve genelde bazı serverlerde map wg vb ıslemler için yetki aldıgım oldu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):yetki tecrubem var op admin olarak verımlı ışler yaparım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bir özelliği yok dediğim gibi serverıne daha once gırmedım ve onumde 1-2 ay gibi boş bir zaman var ve mc serverlerde kurmustum uyumsuz takım arkadaşları ve sozunden donen ortaklar yuzunden sw lerım yada ortak oldugum sw ler kapandı
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): küfür vb şeyleri hiç sevmem ve bır olay bır mesele oldugunda hemen ceza kesmem uyarı verırım,ama iş çok pis biyere gıttıgınde yetkımı kullanırım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet gorevli rehber ile kavga etmiştik o zamanlar da yonetıcılık bılgım yoktu
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sorunlarla ılgılenırsen derlerki krdeşim bu adam guvenilir ilğilenıyor daha çok guven duyar daha çok guven ise kalitenı artırır insanlara insan gıbı yaklaşırım çözümleyici olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:girişte ilk önce tanışma faslı vb sonra gördügüm oyun içi açıkları kapama ve sorunlarla ılgılenme varsa bug vb ararım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bilmiyorum dediğim gibi sw nı oynamadım bu arada IP sını verırmisin

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Soyadınız kel
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):senin sunucuda oynamadım hiç+ ıp sınıde bılmıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):senin sunucuda oynamadım hiç+ ıp sınıde bılmıyorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 8 kere op yetkım oldu 6 adminlik 2 genel moderator,birkaç kez rehber ve genelde bazı serverlerde map wg vb ıslemler için yetki aldıgım oldu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):yetki tecrubem var op admin olarak verımlı ışler yaparım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bir özelliği yok dediğim gibi serverıne daha once gırmedım ve onumde 1-2 ay gibi boş bir zaman var ve mc serverlerde kurmustum uyumsuz takım arkadaşları ve sozunden donen ortaklar yuzunden sw lerım yada ortak oldugum sw ler kapandı
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): küfür vb şeyleri hiç sevmem ve bır olay bır mesele oldugunda hemen ceza kesmem uyarı verırım,ama iş çok pis biyere gıttıgınde yetkımı kullanırım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet gorevli rehber ile kavga etmiştik o zamanlar da yonetıcılık bılgım yoktu
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sorunlarla ılgılenırsen derlerki krdeşim bu adam guvenilir ilğilenıyor daha çok guven duyar daha çok guven ise kalitenı artırır insanlara insan gıbı yaklaşırım çözümleyici olurum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:girişte ilk önce tanışma faslı vb sonra gördügüm oyun içi açıkları kapama ve sorunlarla ılgılenme varsa bug vb ararım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bilmiyorum dediğim gibi sw nı oynamadım bu arada IP sını verırmisin
Sunucuda hiç oynamamış birinin yetkili alım formu doldurması gibi garipti hayat. Bizimle değilsin.

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi o zaman api api pu wike kumutu niydi diyenleri alırsın yetkilili kolay gelsin Kilit.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Soyadınız kel
Sunucuya girmeden alım formu doldurmak :/
Bizimle değilsin.

yusufyalcin16

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yusuf
Soyadınız:Yalçın
Yaşınız:14
Skype adresiniz:facebook.yusufyalcin_gs
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:yusufyalcin
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):8 -9 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel bir sunucu zaten bunun için yetkili olmak istedim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):3-4 Pvp serverinde 10 -15 tanede faction serverinde yetkili olmuştum şu anda 2 faction serverinde yetkiliyim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çok iyi bir pvp si var ve hile koruması güçlü
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Yetkili olduğum serverlerle çok ilgilenirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayatımda hiç ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hiç mute yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyuncularla çok ilgilenirim Yetkim olduğu için ego yapmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu alımlar 2 sene sürer
Yaz sonuna kadar 4 tane adam gibi yetkili bulsak yeter.
Adınız:Yusuf
Soyadınız:Yalçın
Skype adresiniz:facebook.yusufyalcin_gs
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:yusufyalcin
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):8 -9 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel bir sunucu zaten bunun için yetkili olmak istedim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):3-4 Pvp serverinde 10 -15 tanede faction serverinde yetkili olmuştum şu anda 2 faction serverinde yetkiliyim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çok iyi bir pvp si var ve hile koruması güçlü
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Yetkili olduğum serverlerle çok ilgilenirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayatımda hiç ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hiç mute yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyuncularla çok ilgilenirim Yetkim olduğu için ego yapmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:
Cevaplanmamış sorular var, bizimle değilsin.

AliErtugTUNÇ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ali Ertuğ
Soyadınız:TUNÇ
Skype adresiniz:[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Evet Var
Oyun içi isminiz:AliErtug
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.7.2 sürümüden beri galiba 3.5 yıl oluyor
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Genel olarak Türkiyedeki FFA,BuildUhc ve sg olan serverlerin en iyilerinden oyuncu kapasitesi yüksek puan sistemi ola
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir yerde yetkili değilim.Yetkili olmaya çok yaklaştığım serverler oldu ama hepsi kapandı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi hazır hissediyorum.Ortama zamanla alışacağımdan eminim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu gerçekten güzel bir pvp sunucusu ben de bir pvp oyuncusuyum yetkili olabilirsem sunucudaki pvp seviyesini yukseltip yeni oyuncular kazandıracağımı düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Zamanla sunucuya ve yetkili takımına uyum sağlıyabileceğimi düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Kendime güvenim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):oto mute skype vermeyi reklam saydığı için yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkese eşitim. Kurallara uymayan en yakı arkadaşım olsa bile cezasını veririm
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet kesinlikle iyi anlaşacağımı dusunuyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Top5
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Su,lav ve block bugları oluyor bunları düzeltmek isterdim