BlondeCow3765
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam Badlion videosunu da çekip atacağım o zaman AAC fanboyu olduğunu anlarsın 
Bakacuk artuk. Şimdi müsaade edersen bakacağımız formlar gelsin.Tamam Badlion videosunu da çekip atacağım o zaman AAC fanboyu olduğunu anlarsın![]()
Bu arada Watchdog'u unutma ona da bakalım ki iyice AAC fanboyu olduğum anlaşılsın.Tamam Badlion videosunu da çekip atacağım o zaman AAC fanboyu olduğunu anlarsın![]()
Badlion buradaBakacuk artuk. Şimdi müsaade edersen bakacağımız formlar gelsin.
Bu arada Watchdog'u unutma ona da bakalım ki iyice AAC fanboyu olduğum anlaşılsın.
Watchdog'u bypasslamayı öğrendiğin zaman çeker atarsın. Badlion için bir şey diyemem kanıt sunmuşsun fazla kurcalamaya gerek yok.Badlion burada
Watchdog'u zamanım olduğu zaman çeker atarım![]()
Ortada öğrenilecek bir şey yok ben gayet iyi biliyorumWatchdog'u bypasslamayı öğrendiğin zaman çeker atarsın. Badlion için bir şey diyemem kanıt sunmuşsun fazla kurcalamaya gerek yok.
Badlion'u bypasslamaya zamanı olan Watchdog antihilesini de bypasslar. Gerçi fly açanlar mı dersin triggerbot kullananlar mı dersin epey çoğaldılar ancak bir de senden görmek isterim. Müsait olduğunda çek at ama buraya değil. Yetkili alım harici her şeyi konuşturdun banaOrtada öğrenilecek bir şey yok ben gayet iyi biliyorum![]()
premum varHypixel'in güzel bir tarafı farklı IP üzerinden bir hesaba giriş yapıldığında server tarafından banlanıyorsunuz bu yüzden premium hesaplar girmiyor Hypixel'e verin kendi premium hesabınızı atayım![]()
O kısım beni aşar ben bypasslayıp video atmana bakarım. Premium işi sende.Hypixel'in güzel bir tarafı farklı IP üzerinden bir hesaba giriş yapıldığında server tarafından banlanıyorsunuz bu yüzden premium hesaplar girmiyor Hypixel'e verin kendi premium hesabınızı atayım![]()
O zaman yapamıyorsun,yapamazsın gibi imalarda bulunmayacaksınO kısım beni aşar ben bypasslayıp video atmana bakarım. Premium işi sende.
13:19 saatinde yazılan bir şeye şimdi cevap vermekte ayrı yetenek ister. Premium işi seni bağlar ben bypasslamayla ilgilenirim. Videoyu atmayacaksan "boş imalarda bulunmayacaksın"O zaman yapamıyorsun,yapamazsın gibi imalarda bulunmayacaksın![]()
Dediğim gibi işim vardı o yüzden öyle geç cevap verdim madem bypasslamayla ilgileniyorsun ver premiumunu yapayım diyorum öyle her şey benden olmaz13:19 saatinde yazılan bir şeye şimdi cevap vermekte ayrı yetenek ister. Premium işi seni bağlar ben bypasslamayla ilgilenirim. Videoyu atmayacaksan "boş imalarda bulunmayacaksın"![]()
İşine gelirse ne mutlu. Gelmezse benden geçti artık. İyi forumlar sana.Dediğim gibi işim vardı o yüzden öyle geç cevap verdim madem bypasslamayla ilgileniyorsun ver premiumunu yapayım diyorum öyle her şey benden olmaz![]()
O zaman burada bana yapamıyorsun gibi imalarda bulunmayacaksın işte kardeşşİşine gelirse ne mutlu. Gelmezse benden geçti artık. İyi forumlar sana.