alperayanoglu
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Bu Sorunu Yaşıyan Arkadaşlar Beklesin Biraz, Modların Açılması Gerek En Fazla 5 dakika içinde açılır ellemezseniz.play basıyorum ama mojang ta takılı kalıyor ve yanıt
Edit : Düzeldi teşekkürler.
Bu Sorunu Yaşıyan Arkadaşlar Beklesin Biraz, Modların Açılması Gerek En Fazla 5 dakika içinde açılır ellemezseniz.play basıyorum ama mojang ta takılı kalıyor ve yanıt
Edit : Düzeldi teşekkürler.
Feed The Köfteleride o YaptıKöfte Sonunda Senin Olan Ve Güncel Olan Bir Mod Paketi !!
Feed The Köfte'lerde ben Feed The Beast mod paketlerini kullandım. Yani ben yapmadım.[DOUBLEPOST=1391814456,1391814425][/DOUBLEPOST]Feed The Köfteleride o Yaptı
Hayır. Asla eklenmeyecek modlar listesinde bayağı üst sırada hatta kendisi.köfte abi bir şey sorucam sana abi open block eklemeyi düşünüyormusun kasa paketine ?
Hep Sen Yaptın Sanmıştım :/Feed The Köfte'lerde ben Feed The Beast mod paketlerini kullandım. Yani ben yapmadım.[DOUBLEPOST=1391814456,1391814425][/DOUBLEPOST]
Hayır. Asla eklenmeyecek modlar listesinde bayağı üst sırada hatta kendisi.
32 bit ile şu an çalışmıyor hiçbir şekilde. Fakat bir sonraki güncellemede (0.3.0) bu sorunu çözmüş olucaz. Server dosyaları başlıkta mevcut.[DOUBLEPOST=1391984033,1391983368][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ben 32bit işletim sistemi kullanıyorum ( yakında 64'e geçeceğim) fakat şimdi kasa mod paketini oynamak istesem kasma yapar mı çünkü java rami 1GB'da tutuyor. Direwolf20 1.6.4 mod paketini kasmadan oynayamıyorum. Şimdiden cevapalrınız için teşekkürler
Not:Kasa serverı varsa biri bunun hakkında beni bilgilendirirse sevinirim.
korsan launcher'a hiçbir şekilde teknik destek vermiyoruz.Köfte abi ben crack launcher kullanıyorum ve en kısa zamanda premium alacagım. Ancak premium almadan K.A.S.A. paketini Crack launchere kurmayı başardım. her şey iyi güzel ancak WORLD dosyasını acamıyorum WORLD e girdigimde Downloading Terrain kısmında takılı kalıyor ve PC acayip yavaslıyor. Nedeni ne olabilir acaba PC özelliklerimi de yazayım:
İşletim Sistemi: Windows7 Home Premium Service Pack 1
İntel(R) Core(TM)2 Quad CPU 2.66 GHz
4 GB Ram
64 bit
Şimdiden teşekkür ederim, İyi günler @KöfteistKöfte @Xeonen
Tamam önemli değil32 bit ile şu an çalışmıyor hiçbir şekilde. Fakat bir sonraki güncellemede (0.3.0) bu sorunu çözmüş olucaz. Server dosyaları başlıkta mevcut.[DOUBLEPOST=1391984033,1391983368][/DOUBLEPOST]
korsan launcher'a hiçbir şekilde teknik destek vermiyoruz.