K.A.S.A. Mod Paketleri (1.6.4)

Hangi paket size daha çok hitap ediyor_

• Kullanılan toplam oy
    233

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Dogacel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben 32bit işletim sistemi kullanıyorum ( yakında 64'e geçeceğim :D ) fakat şimdi kasa mod paketini oynamak istesem kasma yapar mı çünkü java rami 1GB'da tutuyor. Direwolf20 1.6.4 mod paketini kasmadan oynayamıyorum. Şimdiden cevapalrınız için teşekkürler

Not:Kasa serverı varsa biri bunun hakkında beni bilgilendirirse sevinirim.

Aromen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Köfte abi ben crack launcher kullanıyorum ve en kısa zamanda premium alacagım. Ancak premium almadan K.A.S.A. paketini Crack launchere kurmayı başardım. her şey iyi güzel ancak WORLD dosyasını acamıyorum WORLD e girdigimde Downloading Terrain kısmında takılı kalıyor ve PC acayip yavaslıyor. Nedeni ne olabilir acaba PC özelliklerimi de yazayım:

İşletim Sistemi: Windows7 Home Premium Service Pack 1
İntel(R) Core(TM)2 Quad CPU 2.66 GHz
4 GB Ram
64 bit

Şimdiden teşekkür ederim, İyi günler @KöfteistKöfte @Xeonen

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben 32bit işletim sistemi kullanıyorum ( yakında 64'e geçeceğim :D ) fakat şimdi kasa mod paketini oynamak istesem kasma yapar mı çünkü java rami 1GB'da tutuyor. Direwolf20 1.6.4 mod paketini kasmadan oynayamıyorum. Şimdiden cevapalrınız için teşekkürler

Not:Kasa serverı varsa biri bunun hakkında beni bilgilendirirse sevinirim.
32 bit ile şu an çalışmıyor hiçbir şekilde. Fakat bir sonraki güncellemede (0.3.0) bu sorunu çözmüş olucaz. Server dosyaları başlıkta mevcut.[DOUBLEPOST=1391984033,1391983368][/DOUBLEPOST]
Köfte abi ben crack launcher kullanıyorum ve en kısa zamanda premium alacagım. Ancak premium almadan K.A.S.A. paketini Crack launchere kurmayı başardım. her şey iyi güzel ancak WORLD dosyasını acamıyorum WORLD e girdigimde Downloading Terrain kısmında takılı kalıyor ve PC acayip yavaslıyor. Nedeni ne olabilir acaba PC özelliklerimi de yazayım:

İşletim Sistemi: Windows7 Home Premium Service Pack 1
İntel(R) Core(TM)2 Quad CPU 2.66 GHz
4 GB Ram
64 bit

Şimdiden teşekkür ederim, İyi günler @KöfteistKöfte @Xeonen
korsan launcher'a hiçbir şekilde teknik destek vermiyoruz.

sukru6489

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
K.A.S.A Masoschist Oynamak isteyen varsa serveri ben kurarım gelsin oynayalım

Sype Adresim: tetikci692

Dogacel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu arada 0.2.0 yazan paketleri indirmeye çalışırsanız 0.3.0 geliyo arkadaşlar :p Bi teşekkürü eksik etmeyin

EDİT:0.2.0 yazmışıyomuş :D

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar K.A.S.A. 0.3.0 server sürümünde Enhanced Portals'ın güncellemesini kurmayı unutmuşum. Yapmanız gereken şey: kullanıcı dosyasındaki Enhanced Portals'ı alıp server'a kurmak. Yarın halledilecektir.