ProcusCraft
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Değerli cevap için çok teşekkür ediyorum. Sorunun 72 online çekmekle olmadığını belirtmekle beraber 72 onlinenizi 1 hafta içinde stabil olarak çekip çekmediğinizi sorayim ilk önce. Eğer bu olduysa gerçekten gözümde popüler dediğim sunuculardan diyebilirim Fakat platformda bunu yapabilen 2 sunucu mevcuttu. Şuanda açık olmadıkları için söylemekten çekinmeyeceğim : SanalSurvival - HandSurvivla bu 2 sunucu üstüme sunucu tanımam o yıllarda halada tanımıyorum stabilizasyon açısından. Bununla beraber spigt/bukkit olduğunu düşünmüyorum plugin fikirleri için buralardan yardım alabilirsiniz demek istemiştim fakat siz tekrar HAVA yapma amacı güderek böyle bir atakta bulunmuşsunuz. Yorumlarımı birazdaha dikkatli okursanız sevinirim. Başarılar dilerim.
Eğer yorumlarda dediğiniz gibi "HAVA" atıyorsam çok çok özür dilerim. Eğer 1 nisanda bizi takibe almış olsaydınız görmüş olurdunuz. O 72 online hepsi biliyor sunucunun bu kadar onlineyi 30 saniye içinde sunucuya taşıdığını. 30 saniyeden sonra bungeecord saldırılara dayanamadığı için ara ara sorunlar oldu sorunları çözdük fakat günde artık 40 50 online girmeye başladı. Bunu hangi oynayana sorarsanız bilir. Kimsenin gözünde popüler olmaya ihtiyacımız yok. Bunu bir sunucu sahibi olarak değil kendi vicdanımın sesiyle söylüyorum. Tabii ki değerli yorumlarınız bizim için önemlidir. Sizden yardım alabilirim. İstediğiniz her türlü sistemi/plugini/skripti bize önerin biz bunu yarım saat tartışıyoruz. Eğer sunucumuza uygun bir öneriyse ekliyoruz.