1.7+ - 1.8+ [ Play.CasperSurvival.Net ] Açılmamak Üzere Kapanmıştır. Nedeni= İçeride

Sunucumuzu Nasıl Buldunuz?

• Muhteşem.

• Dışarıdan İyi Görünüyor.

• Normal Serverlerden

• Kötü Bir Server

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Değerli cevap için çok teşekkür ediyorum. Sorunun 72 online çekmekle olmadığını belirtmekle beraber 72 onlinenizi 1 hafta içinde stabil olarak çekip çekmediğinizi sorayim ilk önce. Eğer bu olduysa gerçekten gözümde popüler dediğim sunuculardan diyebilirim Fakat platformda bunu yapabilen 2 sunucu mevcuttu. Şuanda açık olmadıkları için söylemekten çekinmeyeceğim : SanalSurvival - HandSurvivla bu 2 sunucu üstüme sunucu tanımam o yıllarda halada tanımıyorum stabilizasyon açısından. Bununla beraber spigt/bukkit olduğunu düşünmüyorum plugin fikirleri için buralardan yardım alabilirsiniz demek istemiştim fakat siz tekrar HAVA yapma amacı güderek böyle bir atakta bulunmuşsunuz. Yorumlarımı birazdaha dikkatli okursanız sevinirim. Başarılar dilerim.
Eğer yorumlarda dediğiniz gibi "HAVA" atıyorsam çok çok özür dilerim. Eğer 1 nisanda bizi takibe almış olsaydınız görmüş olurdunuz. O 72 online hepsi biliyor sunucunun bu kadar onlineyi 30 saniye içinde sunucuya taşıdığını. 30 saniyeden sonra bungeecord saldırılara dayanamadığı için ara ara sorunlar oldu sorunları çözdük fakat günde artık 40 50 online girmeye başladı. Bunu hangi oynayana sorarsanız bilir. Kimsenin gözünde popüler olmaya ihtiyacımız yok. Bunu bir sunucu sahibi olarak değil kendi vicdanımın sesiyle söylüyorum. Tabii ki değerli yorumlarınız bizim için önemlidir. Sizden yardım alabilirim. İstediğiniz her türlü sistemi/plugini/skripti bize önerin biz bunu yarım saat tartışıyoruz. Eğer sunucumuza uygun bir öneriyse ekliyoruz.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
2009 yılında hamachi serverlerimizle survival hayatına başladık. :) Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buyrun eğer halen inanmıyorsanız teker teker oyuncuları sayabilirsiniz. Sunucumuz spigot veya bukkit olduğunu kim söyledi :).
Dediğinizi düşündüm bu konu birazcık eski yeni yenilikler 27 ağustosdan sonra konuya eklenecek. Değerli yorumunuz için ayrıca teşekkürler.
Ben hala şunu düşünüyorum minecraftın ilk çıktığı yılda daha multiplayer seçeneği yoktu? Hadi 2010 falan olabilir özellik yeni yeni gelmişti de 2009 nasıl oluyor anlamadım

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben hala şunu düşünüyorum minecraftın ilk çıktığı yılda daha multiplayer seçeneği yoktu? Hadi 2010 falan olabilir özellik yeni yeni gelmişti de 2009 nasıl oluyor anlamadım
Minecraftı daha iyi araştırma yapmalısınız. 2009'da bir sürü hamachili sunucular olduğunu bilen pek kişi kalmadı. Bilenler de şuanda bıraktı oyunu. 2009 yılını tamamen araştırma yapıp sonra buraya tekrar geri dönüş yaparsanız sevinirim. :)

SefoSYN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence Sürümünü 1.7.X yapmanız kötü olmuş o sürümde çok fazla hile ve oyuncuları uğraştıracak sıkıntılar var ve çok fazla yenilik yok ayrıca fotoğraflarda görmüş olduğum Kırılmazlık 4 Edit kazma olmasıda bi hayli garip olmuş.

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Keşke siz de 2009 dan beri survivalin ne olduğunu araştırsaydınız. Hem oyuncuların kalitesi artar, hemde örnek bir sunucu kurmuş olurdunuz.
Tabi oyuncu ortalaması 11, Onlar da "Elmas set yapacağhm Herkesi Keseceğğmmm!" kafasında olunca onlar için pvp odaklı basit sunucular hazırlanıyor. Oysaki minecraft pvp içeriği çok kötü bir oyun.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Keşke siz de 2009 dan beri survivalin ne olduğunu araştırsaydınız. Hem oyuncuların kalitesi artar, hemde örnek bir sunucu kurmuş olurdunuz.
Tabi oyuncu ortalaması 11, Onlar da "Elmas set yapacağhm Herkesi Keseceğğmmm!" kafasında olunca onlar için pvp odaklı basit sunucular hazırlanıyor. Oysaki minecraft pvp içeriği çok kötü bir oyun.
2009da plugin yoktu hocam bildiğin tek oyunculu server. Eğer böyle server oynamak istiyorsan minecraft tek oyunculu serverleri var istediğin gibi oynarsınız. Konumu daha fazla baltalamanızı istemiyorum.

SefoSYN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2009da plugin yoktu hocam bildiğin tek oyunculu server. Eğer böyle server oynamak istiyorsan minecraft tek oyunculu serverleri var istediğin gibi oynarsınız. Konumu daha fazla baltalamanızı istemiyorum.
Bence konu baltalamıyor arkadaş kendi düşüncesini ortaya koymuş eleştriye açık olmanız gerekir.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence konu baltalamıyor arkadaş kendi düşüncesini ortaya koymuş eleştriye açık olmanız gerekir.
Bundan öncede aynı konuyu yazdı 2. 3. sayfaya bakarsanız görürsünüz. Aynı eleştiriye olumlu yanıt verdim. 2. kez aynı eleştiri 2 kez görünmesi ve konu baltalanmasıdır.

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Desteğiniz için teşekkürler.

Teşekkürler sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Biz yöneticiler olarak her zaman hile kullanma hakkımız vardır. Ayrıca bu hileleri oyuncular için kullanmıyoruz. İşimizde daha kolaylık sağlaması için kullanıyoruz. Ayrıca oyunda hile kullanılması kolay fakat cezası var. Profesyonel kadromuz ile ihanetsiz oynayacağız. İhanetsiz oynamanın garantisini size vereyim, her moderatörümüze resmi belge imzalattırdık. Herhangi bir ihanette yaşanan maddi zararların tamamından sorumludur. Dikkate aldım. Değerli yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim.

Detayı bir üstünüzdeki kişiye belirttim okuyabilirsiniz.

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Korumalarımızı aldık. Umarım saldırılara karşı atak yaparız. Bu sefer site üzerinden kayıtlar açtık. Bu sıkıntıyı gidereceğini umuyorum. Eğer gidermezse ülkemiz tarafından ihanete uğradığımız anlamına gelir. Ama size %90 sıkıntı çıkmayacağının garantisini veririm.
:. İhanetsiz oynamanın garantisini size vereyim, her moderatörümüze resmi belge imzalattırdık.
bunu zamanında sunucunuzu çökertmeden yapmanız gerekirdi gördüğüm kadarıyla her aldığınız yetkili sizi geri atıyor.Yok efendim dava açıcaz keşke bizede gösterseydiniz dava sürecinden bir kaç resim tabelaya yazıp göstermek hmm hiç inandırıcı gelmedi bence sizce ?

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:. İhanetsiz oynamanın garantisini size vereyim, her moderatörümüze resmi belge imzalattırdık.
bunu zamanında sunucunuzu çökertmeden yapmanız gerekirdi gördüğüm kadarıyla her aldığınız yetkili sizi geri atıyor.Yok efendim dava açıcaz keşke bizede gösterseydiniz dava sürecinden bir kaç resim tabelaya yazıp göstermek hmm hiç inandırıcı gelmedi bence sizce ?
İhanet olduğu zaman savcılığa vereceğimiz belgeleri buraya paylaşabilirim. Buyur gel skypem: hanifitr33 seni moderatörlerimizle tanıştırayım hepside belge imzalattı. Ayrıca belge 3. şahıslara paylaşılması yasak olduğundan bu belgeleri göstermiyoruz. Birde onlara sor belge imzalamışlar mı? :) "Belge akrabam tarafından maddeler ve kurallara dayalı olarak hazırlandı." Akrabam= Bir avukattır :). Değerli yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Mareşal Ahmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kurucunun hile kullandığı bir sunucunu playerlarındanda hayır gelmez :(
şöyle şeyler yazmaktan ne anlıyorsunuz zaten bu oyunu oynayanların %50 sinden fazlasi hile neyin kafasındasınız bunu önleyemessiniz hile koruması felan hikaye o 10 tl ye aldınız hile korumaları hilesiz adamı atio fly dan ama speed açan arkadaş uça uça gezio maşallah o yüzden şunlardan anlamayanlar yapmasın yapcaksada sunucu dolmuo diye ağlamasın

MelonMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba ;
Serveriniz Güzel Ama Baya Bir Eksik Var
Sistemler Güzel ama 1 - 2 Tanesi alıntı gibi ama olmayadabilir bilemiycem
Map dersen k.b iğrenç ve alıntı Map Düzeltilmeli
Oyuncularla Eğlenilebilecek Bir Server Oldugunu Düşünmüyorum
Oyuncular ve Kurucular iç açıcı oyunda zevk alacak birşekilde Oynatmıyor
Eğlenceli Fikirler İçin Ulaşabilirsiniz = /

Puanım : 4 / 10

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba ;
Serveriniz Güzel Ama Baya Bir Eksik Var
Sistemler Güzel ama 1 - 2 Tanesi alıntı gibi ama olmayadabilir bilemiycem
Map dersen k.b iğrenç ve alıntı Map Düzeltilmeli
Oyuncularla Eğlenilebilecek Bir Server Oldugunu Düşünmüyorum
Oyuncular ve Kurucular iç açıcı oyunda zevk alacak birşekilde Oynatmıyor
Eğlenceli Fikirler İçin Ulaşabilirsiniz = /

Puanım : 4 / 10
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Dikkate aldım.

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İhanet olduğu zaman savcılığa vereceğimiz belgeleri buraya paylaşabilirim. Buyur gel skypem: hanifitr33 seni moderatörlerimizle tanıştırayım hepside belge imzalattı. Ayrıca belge 3. şahıslara paylaşılması yasak olduğundan bu belgeleri göstermiyoruz. Birde onlara sor belge imzalamışlar mı? :) "Belge akrabam tarafından maddeler ve kurallara dayalı olarak hazırlandı." Akrabam= Bir avukattır :). Değerli yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
Anlamadığım kısım şu belgeleri burda paylaşabilirim diyorsunuz sonrada 3. şahıslara paylaşılması yasak diyorsunuz biraz detaylı açıklarmısınız.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım kısım şu belgeleri burda paylaşabilirim diyorsunuz sonrada 3. şahıslara paylaşılması yasak diyorsunuz biraz detaylı açıklarmısınız.
İhanet olduğu zaman savcılığa vereceğimiz belgeleri buraya paylaşabilirim.
Bu kısmı bir daha okuyun. Yorum değişikliği yapmadım :) Anlatmak istediğim şu.
İmzalanan belgelerin 3. şahıslara paylaşılması yasak.
Bir ihanet söz konusu olunca savcılıktan aldığımız şikayet belgesini burada paylaşırız diyorum.
Savcılığa vereceğimiz belgeler ihanetidir odur budur o kısımda sanırım ben hata yaptım.
"Savcılıktan aldığımız mahkeme belgesini burada paylaşabiliriz."