Çilek Dostu'nun Kendisi

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bu arada ace ölüyor neji ölüyor gai sensei ölüyor luffy korsanlar kralı oluyor rukia kurtarılıyor ichigo hollow oluyor bücür kardeş eduardo elric in kız kardeşi bedenini alıyor :D spo verebildiysem ne mutlu bana
Spoiler seviyorum ve naruto ile ilgili olanların hepsini biliyorum*

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoşgeldin, yaşınla dalga geçen olmaz merak etme, ben de 10 Mayıs 2000 doğumluyum ve forumun %60'ından daha büyüğüm dert etme yani :(
Eşcinsel olman da bir şeyi değiştirmez, bu forumda eşcinsellere saygı var, veya bize öyle görünüyor :(
--------------------------------------------------------------------
Tanıtım bölümü*
İsmime gerek yok genelde burada bana Iskef deyip geçerler tam ismimi yazmayı başarabilen az kişi vardır :(
Türkçe takıntılıyım tabii sinirlenmediğim sürece, sinirlendiğimde nokta virgül falan kalmıyor :(
Animelerden nefret ederim, anime izleyenlere karşı bir kinim yoktur ama eğer Anime izlemeyenlere hakaret edecek kadar koyu Animecileri de insan yerine koymam :(
Eğer avatarımdaki şahısı beğendiysen @Polkakorowakurwa ile iletişime geçip cemiyete katılabilirsin çok geniş(!) bir aileyiz :(
Bunlar dışında, Forum kurallarını okuman herkesin yararına olacaktır :(
Tanıştığıma memnun oldum, iyi forumlar :(
Eşcinsellere saygı var çünkü forumdaki birçoğu erkkelerden 13 yaşında yada daha büyük olanlardan özellikle 8.sınıflar 31. Çekmeyi çok seviyor :( Okulda ne zaman tuvalete girsem saçma sapık konuşuyorlar utanmıyorlarmı milletin içinde :(

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet foruma hoşgeldin.
Buraların Murasakibarasıyım ben.
Çoğu kişi tanır beni.
________
Tamamen Kendimi Açarsam
Adım Kemal
22 Yaşındayım
Okumuyorum çalışmıyorum.
Anime seyretmeyi severim , mor rengini çok severim , Death note ve Kuroko No basket en sevdiğim iki anime. Basketbol Hastasıyım. Basketbolcu olarak Atsushi Murasakibarayı seviyorum. Profil Resmimdeki olan adam Murasakibara :D. Piano seslerini ve çalmayı çok severim.
Yengeç burcuyumdur. Burçlarla ilgili takıntım vardır. Mesela Tam yengeç burcuyumdur ben. Duygusal , Hayalperest... Hayale kapıldığımda kimse beni alamaz dünyamdan. Oha Asayı Takip ediyorum ama şanslı eşyaları alamıyorum :(.
Oyun oynamayı kesinlikle severim. Mm baska baska. Kokoreç çok severim çok yerim.
________
Onun dışında BeyondBirthday, jeff the killer fanıyım.
Kan severim ^^, Furry , yiff, katliyam , bıcak , hayın , Pilotlar , Kuru soğan...(Durdur beni @Polkakorowakurwa yoksa ban yiycek*) öhm. Neyse :D
Yiff yazmanı önermiyorum. Çok fazla aşırı meraklıysan benim gibi bakarsın ama Şiddetle yiffin ne olduğunu yazmanı istemem. :D
_
Tanıdıklarımdan. @Polkakorowakurwa , @MUHDE (HENTAÜ HENTAÜ) , @Zurinqun , @B35T14 , @GodofMilker , Pıcah grubundansa @SirProNauth
_
Bu kadar yani baska bir şey öğrenmek istersen açıklarım ^^

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Spoiler seviyorum ve naruto ile ilgili olanların hepsini biliyorum*
one piece başla yada küçük çaplı animeleri izle gayet hoşuna gider örneğin gintama 300 bölüm hemen geçiyor acayip komik tabi bağzı yerleri bel altı espriler felan var ama gayet komik one piece var onların dışında pek hoş değil senin zevkine kalmış kanlı animeler var korku animesi çok fena adamın beyni felan parçalanıyor

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
one piece başla yada küçük çaplı animeleri izle gayet hoşuna gider örneğin gintama 300 bölüm hemen geçiyor acayip komik tabi bağzı yerleri bel altı espriler felan var ama gayet komik one piece var onların dışında pek hoş değil senin zevkine kalmış kanlı animeler var korku animesi çok fena adamın beyni felan parçalanıyor
İzlenecek listemde 21 animemi ne var ve sadece 6 seri bitirdim*

AleaseÇilek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet foruma hoşgeldin.
Buraların Murasakibarasıyım ben.
Çoğu kişi tanır beni.
________
Tamamen Kendimi Açarsam
Adım Kemal
22 Yaşındayım
Okumuyorum çalışmıyorum.
Anime seyretmeyi severim , mor rengini çok severim , Death note ve Kuroko No basket en sevdiğim iki anime. Basketbol Hastasıyım. Basketbolcu olarak Atsushi Murasakibarayı seviyorum. Profil Resmimdeki olan adam Murasakibara :D. Piano seslerini ve çalmayı çok severim.
Yengeç burcuyumdur. Burçlarla ilgili takıntım vardır. Mesela Tam yengeç burcuyumdur ben. Duygusal , Hayalperest... Hayale kapıldığımda kimse beni alamaz dünyamdan. Oha Asayı Takip ediyorum ama şanslı eşyaları alamıyorum :(.
Oyun oynamayı kesinlikle severim. Mm baska baska. Kokoreç çok severim çok yerim.
________
Onun dışında BeyondBirthday, jeff the killer fanıyım.
Kan severim ^^, Furry , yiff, katliyam , bıcak , hayın , Pilotlar , Kuru soğan...(Durdur beni @Polkakorowakurwa yoksa ban yiycek*) öhm. Neyse :D
Yiff yazmanı önermiyorum. Çok fazla aşırı meraklıysan benim gibi bakarsın ama Şiddetle yiffin ne olduğunu yazmanı istemem. :D
_
Tanıdıklarımdan. @Polkakorowakurwa , @MUHDE (HENTAÜ HENTAÜ) , @Zurinqun , @B35T14 , @GodofMilker , Pıcah grubundansa @SirProNauth
_
Bu kadar yani baska bir şey öğrenmek istersen açıklarım ^^

Mor seven bir erkek ^^

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
kokoreçin neden yapıldığını biliyonmu mübarek :( koyun baarsaa :D aslında sucukların üstündeki o ince zar da koyun bağırsağından yapılıyor bilginize nasıl yiyorsunuz ya
bilmediğim şeyi yeseydim şu anda bu mesajı yazamazdım :(:(
Beni tanımıyorsun EVLAD.
Ben Anamın karnındayken kokoreç yiyordum Yavrum :([DOUBLEPOST=1424791465,1424791420][/DOUBLEPOST]
Mor seven bir erkek ^^
Murasakibaranın Saç Rengi Mor Olduğu için tabikisi :D. Ve mor nedense çok morumsu geliyor bana :D

• Beğen
Reactions: DIO

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
iyide anime izlemeye dün başlamışsın ? nasıl 6 seri yaptın mübarek nasıl narutoyla ilgili o kadar spo topladın 1 günde en fazla 30 spo alırsın ki bunların teorileri de var 1 günde imkansız :/

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
259037498t53y adet etiket bildiriminin ardından yazmasaydım olmazdı :(
Foruma hoşgeldin merak ediyorsan bende eşcinselim ve iskefiyel gibi nedensiz bir anime karşıtlığım vardır :(
Tekrar hoşgeldin :(