Beni kimse görmez*
Tebrik ediyorum büyük iş başardın.Adı Kerem İskefiyeli. " !!! Über İfşa Was Here !!! "
Beni özet geçtiğin için teşekkür ederim@AleaseÇilek Buda bizim forumdaki en güçlü , en yakışıklı ve en dövüş teknik bilen , Kara kuşak , usta , WWE hastası üyemiz.
Bu tanıtma yeter onun için![]()
Sen yeni fark'ettin Jibril'im ahh neler yaşadı aJibril için fayt çıkartırım burada(Kıskanmak was here ?)
Foruma böyle kızların geleceğini bilseydim 1 saat hakkında bölümümü yapmak için uğraşmazdım
Mor rengi severim ama mor saçlı kızları daha çok severim öyle bir zaafım var benim bu yüzden lütfen benden uzak dur
Umarım @Miyooo ile iyi anlaşırsınız @Tratsel abi sen niye beni etiketledin diyeceğim ama benim zaaflarımı da bilmiyorsun ki
Ben her türlü müziği seven ve dinleyen bir insanım unutmadan bende retrolukta var çünkü retro şarkıalrı ve müzikleri dinlemekten keyif alıyorum aynı şekilde retro oyunları oynamaktanda.Açık sözlü birisiyimdir kimsenin milletin içinde diyemeyeceği şeyleri pat diye demişliğim olmuştur.Anime severim ama her Animeyi sevmem içinde her türlü şeyi barındıran animeleri çok severim.Genelde yabancı dizi izlerim.Cosplay severim ve severek takip ederim bu yüzden mor saç yeşil saç hepsine alışık bir insanım seviyorum her türlüsünü.Eşcinsellerle anlaşamam ve bu zamanakadar hiç lezbiyenlerle muhabbetim olamdı sadee gayler ile oldu bu yüzden çoğusuyla akvga etmişliğim bile vardır.Forumda beni tanıyan seven insanalr vardır fakat beni tanıyanların sayısı azaldı çünkü 5 aylık ban yedimneyse oldu bitti gitti biz önümüzdeki maçlara bakalım
![]()
Ne yazık ki biz de bu kadar Türkçe eğitimi var ^^ Eşcinsel derken, bu kelimeyi bildiğini varsayıyorum.AleaseçİLEK İLK HOSGELDİN DİYORUM [BAYA GEC ] ve ikincisi su yazı dikkatimi cekti: Türkçe benim için bir takıntı. Tek harf bir hata yapmış olsam, içime bir fenalık çöküyor,gözüm kararıyor.Virgülü çok severim bunu yazmıssında yazdın konuda yazım yanlısı varörnek: Ben ne şifremi bu türkçeye göre olumsuz ve anlamsız olmus bu 1
ne de birlesik yazılır bu 2 başlasam? Evet. bunda soru isaretinden sonra kücük yazılır arkadaşımdan danı ayrı yazman lazım yoksa cümle kuramazsın [ üniversite 3 sekil
] ve eşcinsel derken ?
Bana kendini tanıtma seni çok iyi tanıyorum emin ol.Hai hai hai koniçiva to foru-- Selamlar selamlar foruma hoşgeldin. Umarım iyi vakit geçirirsin.
Kendimi tanıtmadan önce başına bela almak ve hayatta kalmak istiyorsan https://forum.gamer.com.tr/kurallar/ işini görür.
Adım Gürkan. Genellikle Zorin, Zurin, Zürün derler bana. Tabi orjinali Zorin.
Ben de 2000 yılında doğdum. Haziran'ın 15'i. İkizler burcuyum.
Göz rengim açık kahverengi. Kumralım siyah acayip seksi, acayip çek-- sıradan bi' siyah saçım var.
Olabildiğince asosyel bi' insan olmaya çalışıyorum. Bunun nedeni seninki gibi utangaçlık ve sevmediğim insan tipleri.
Zamanında bene de eşc-- biseksualdim. Tabi şu an değilim kız tarafına ilgi duyuyorum. Tabi insan olmayanından.
Kişisel özelliklerimden fazla bahsetmek istemiyorum özet geçeyim.
Dediğim gibi utançgaç biriyim insanlarla fazla konuşmayı sevmiyorum özellikle yüzyüze. Kan seviyorum. Kan görürsem içimde yoktan enerji var oluyor. Öfke kontrolü sorunum var öfkemi yok etmem için öfkenin sebebini de yok etmeliyim.
Duygusuz bir insanım. Özgecan'ın katledilmesi, Soma faciası gibi bana göre "üzülmesi saçma" gelen olaylar umurumda olmuyor.
Hiç tanımadığım birisi için üzülmek, göz yaşı dökmek saçma bir şey. Tabi bana göre.
Herkesin inancına, tercihlerine, kararlarına sonsuz saygım vardır.
Ayrımcı bir insan olmadığımı düşünüyorum fakat "kürt"lerden hoşlanmıyorum buna bakılırsa ayrımcı bir insanım. DEĞİLİM ULAN.
Hobilerim arasında ilk başta dubstep dinlemek var. Müzik benim hayatımın bir parçası. O olmadan ben de olmam. (tamam biraz abarttım ama gerçekten dinlemeden duramam)
Sadece dubstep-drumstep-deathstep-metalstep, nightcore-nightstep, metal, rock, remix, house, glitch hop, electro müzik dinlerim. Arasından en sevdiğim tabi kuşkuşuz dubsstep.
Daha sonra anime izlemek geliyor. Tabi, animesiz de olmaz. Ne kadar az anime serisi bitirsem de, animeler hakkında derin bi' araştırma yapmasam da animesiz yaşayamıyorum.
En sevdiğim meyve "şahsen" HIYAR-- mandalina. En sevdiğim sebze de broko-- havuç.
Adam gibi oynadığım tek oyun Blacklight Retribution. Ondan sonra S4League, ondan sonra Minecraft. Az oyun oynarım.
Benim hakkımda öğreneceğin şeyleri öğrendin daha fazlasına gerek yok zaman geçtikçe tanırsın beni.
Bu arada Gamze ve Beril arkadaşıma benziyorsun. Tabi yazdığın yazıya bakarak bunu söylüyorum.
Umarım çilekle aklıma gelen şeyleri yapmazsın. Tekrar foruma hoşgeldin.
Beril hoşgeldin.Bana kendini tanıtma seni çok iyi tanıyorum emin ol.
Bnde pembe seviyorumMor seven bir erkek ^^