Mr_Obliviate
Play.BlokDunyasi.Net
- En iyi cevaplar
- 18
Nerde dinin işine karışmaması lazım demişim.Üff cidden buna mı takıldın? Hem dinin işine karışmaması lazım diyorsun hem de karıştırıyorsun. Bu nasıl bir çelişki oluyor açıklar mısın?
Nerde dinin işine karışmaması lazım demişim.Üff cidden buna mı takıldın? Hem dinin işine karışmaması lazım diyorsun hem de karıştırıyorsun. Bu nasıl bir çelişki oluyor açıklar mısın?
Kişinin dindarlığıyla eşcinselliğinin bir ilgisi yok.
Aynen dindarlık demişsin. Bu konuda yanıldım ama lütfen yine de bu işlere dini karıştırmayın. Burada yazıyoruz ama artık herkesin saygı duyması lazım.Din mi demişim orda iyi oku.
Saygı duyuyoruz zaten. Biz burda eşcinseller pis insanlardır idam edilsiniler demiyoruz. Din adamları bu işi senden ve benden çok daha iyi bilen insanlar ve bunlara gerek de yok. Araştırdım ve kuran meallerine baktım. Mantığımı kullanıyorum ve "Siz hâlâ erkeklere yaklaşacak, meşrû yolu kapatacak, toplantılarınızda ahlâk dışı işler yapacak mısınız? " ayet bölümünü düşünüyorum. Bu ayette Allah'ın eşcinselliği reddettiğini söylüyor.Aynen dindarlık demişsin. Bu konuda yanıldım ama lütfen yine de bu işlere dini karıştırmayın. Burada yazıyoruz ama artık herkesin saygı duyması lazım.
Burası forum-gamer ama konu-dışı:genel bölümü. Yani burada her türlü konu konuşabiliyoruz niye bir forum oyunla kısıtlansın ki?Madem bu kadar özgürlük meraklısıdır eşcinseller, bu ülke Şeriat ile yönetilmiyor isteyen istediği gibi Dinden çıkabilir 1 günde 10 tane Dinde değiştirebilir. Tartışmanın lüzumu yok bir eşcinsel Dindarsa kendini harmanlamaya çalışır ve bunun kısıtlama olduğunu da düşünmez. İsteyende harmanlamaz Dinden çıkar yahut çıkmaz ona göre yaşar Ahiret de nereye gideceğide artık bizim bileceğimiz iş değil.
Burası forum gamer değil mi? Yoksa forum Religion da ben mi yanlış okuyorum?
Sen içindeki manayı arayacaksın. İçindeki.Saygı duyuyoruz zaten. Biz burda eşcinseller pis insanlardır idam edilsiniler demiyoruz. Din adamları bu işi senden ve benden çok daha iyi bilen insanlar ve bunlara gerek de yok. Araştırdım ve kuran meallerine baktım. Mantığımı kullanıyorum ve "Siz hâlâ erkeklere yaklaşacak, meşrû yolu kapatacak, toplantılarınızda ahlâk dışı işler yapacak mısınız? " ayet bölümünü düşünüyorum. Bu ayette Allah'ın eşcinselliği reddettiğini söylüyor.
Yanılmadığımdan emin olmak için pek çok meal inceliyorum ve Arapça bilen din adamlarının tefsirlerine bakıyorum.
Senin Allah eşcinselliğe izin veriyor dediğini düşündüğün bir ayet var mı?
Genelleme yapmasak dostum? Daha 1 yıl önce bi eşcinsel kardeşimiz Tövbe etti. Bunu da söyleyeyim yani. bir site de bir eşcinsel kardeşimiz Tövbe etti günaha girdim mi cehennemlik miyim diye de bize sordu yani. tek kendini "harmanlamış" eşcinsel kardeşimizde o değil.Burası forum-gamer ama konu-dışı:genel bölümü. Yani burada her türlü konu konuşabiliyoruz niye bir forum oyunla kısıtlansın ki?
Eşcinsel bir birey kendini harmanlamaz çünkü o kendisi hakkındaki doğruları biliyor ve ona göre yaşayacaktır. Kimsenin lafını da aldırmaz eşcinseller sana söyleyeyim.
neredeki manaya bakmışım.Sen içindeki manayı arayacaksın. İçindeki.
Her neyse ben daha bir şey yazmıyorum bu konudaki son mesajımdı bu.
Gördüğüm kadarıyla Müslümansınız. O zaman lütfen GTA: SA gibi oyunlar oynamazsanız teşekkür ederim. Çünkü adam öldürme görevleri falan var. Hem oynamasanız bile ben profil fotoğrafınızdan görüp oyuna girip adam öldürebilirim. Hem oyun zinaya çok açık, lütfen.Genelleme yapmasak dostum? Daha 1 yıl önce bi eşcinsel kardeşimiz Tövbe etti. Bunu da söyleyeyim yani. bir site de bir eşcinsel kardeşimiz Tövbe etti günaha girdim mi cehennemlik miyim diye de bize sordu yani. tek kendini "harmanlamış" eşcinsel kardeşimizde o değil.
1. Oyunda adam öldürmek günah değil.Gördüğüm kadarıyla Müslümansınız. O zaman lütfen GTAA gibi oyunlar oynamazsanız teşekkür ederim. Çünkü adam öldürme görevleri falan var. Hem oynamasanız bile ben profil fotoğrafınızdan görüp oyuna girip adam öldürebilirim. Hem oyun zinaya çok açık, lütfen.
profil fotoğrafınızdan görüp oyuna girip adam öldürebilirim. Hem oyun zinaya çok açık, lütfen.
Oyunda adam öldürmek günah değil fakat bu gerçek hayata da yansıyabilir. Küçük çocukların oynadıkları, izledikleri filmlerden ne kadar etkilendiğini biliyorsun. Bir Müslüman olarak örnek olman gerek. Ayrıca yükleme ekranında seksi poz veren ve şort giyen bir ablamız var. Ona da bakabilirler Allah korusun.Ayrıca üst mesajınızda Dini katmayın dediniz şimdi gördüğüm kadarıyla alay ediyorsunuz abi büyüğümsünüz belki de yani amacınız ne sorabilir miyim?
Olayı anlamamış olmana şaşırmadım doğrusu. Demek istediğim şey, dinle bu olayı eleştiriyorsunuz ya o yüzden demekki çok Müslümansınız. E o zaman Müslümanlığın tüm emirlerini yerine getirin. Sonuçta siz örnek alınası kişilersiniz. CJ gibi küfürlü konuşan biri çocuklara kötü örnek olabilir Allah korusun.Profil fotoğrafınızdaki kılıca özenip adam doğrayabilirim efenim