Çocuğunuz Eşcinsel Olduğunu Söylese Tepkiniz Ne Olurdu?

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
İnsanların doğuştan gelen durumlarını bile alçak görmen senin acizliğini gösterir.

Ha şimdi bana "ben saygı duymam! demedim" yazacaksın. Ben onun için önden bir alıntımı sunayım da sonra birkaç dakika uğraşmak zorunda kalıyorum.

Önden bir alıntımı sunayım dediğin ss'de eksiklik olarak kalır diyorum. Bu alçak görmek olmuyor benim için, tabii ki senin için neyi ifade ediyor bilemiyorum. Hala ve ısrarla anlamadan yorum yapıyorsunuz, cidden komiksiniz.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
1596390167871.png

1596390190336.png

Burada sen bir şeyler uyduruyorsun yine ve bir şeyler uydurmaya devam ettiğinizi görüp konuya daha fazla dahil olmak istemiyorum. Buna rağmen
1596390262389.png
@Astor adlı zeki arkadaşımızın bana yaptığı yorum.

Şimdi ben konudan çekilmek istiyorum ve bana böyle bir yorum geliyor. Üstelik bu yorumundan önce arkadaşa açıklama yapmaya çalışmışım, şimdi tüm bunlara rağmen bu arkadaş bana geri kafalı diyorsa bende ona Cahil ve yeni yetme diyebilirim sanırım @FFHD ?

Fikirlerimi yargılayıp ben düzgünce açıklama yapmama rağmen bana geri kafalı diyen birisine Cahil dedim diye ne kadar moralin bozulmuş @FFHD Arkadaş burada haksız ancak tabii seninle aynı şeyleri savunduğu için asla suçlu olamaz senin gözünde. :)

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Ben diyeceğimi dedim. Artık bu konuya yorum yapmayacağım ve kapatılması gerektiğini düşünüyorum, şimdi bana insanların özgürce fikirlerini sunmasına neden engel oluyorsun diye saçma sapan yorumlar yapmayın. Bu konu artık fikir sunmaktan çıkmış bir tartışmaya dönmüştür.

Daha fazla yorum yapmayacağım ve mesajımın alıntılanmasını istemiyorum, bu konuya beni zorla dahil etmeyin lütfen. O iki kişi kendini biliyor, ilk hakaret edenin kim olduğunuda biliyorlar. Tüm açıklamalarımıda yukarıda yaptım, tartışmaya devam etmek isteyen varsa dm'den ulaşabilir, iyi forumlar.

SolidSteed

Fake Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
6
KONUYU AP AYRI BİR YERE TAŞIYORUZ

Homofobi hastalık mıdır?
Vikipedi'de yer alan bir kaynak şunları söylemiş:

Homofobiye ilişkin ilk psikolojik kavramsallaştırmalarda, homofobi olgusu, zihinsel bir düzensizlik olarak ve eşcinsellere/eşcinselliğe ilişkin irrasyonel korkularla ilişkilendirilerek anlaşılmaya çalışılmaktaydı; bu anlamda diğer fobi türleri gibi,son çözümlemede bireysel düzeyde cereyan eden bir düşünce bozukluğu olarak ele alındı.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SolidSteed

Fake Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
6
KONUYU AP AYRI BİR YERE TAŞIYORUZ

Homofobi hastalık mıdır?
Vikipedi'de yer alan bir kaynak şunları söylemiş:

Homofobiye ilişkin ilk psikolojik kavramsallaştırmalarda, homofobi olgusu, zihinsel bir düzensizlik olarak ve eşcinsellere/eşcinselliğe ilişkin irrasyonel korkularla ilişkilendirilerek anlaşılmaya çalışılmaktaydı; bu anlamda diğer fobi türleri gibi,son çözümlemede bireysel düzeyde cereyan eden bir düşünce bozukluğu olarak ele alındı.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
neyse vaz geçtim

kalukimo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıklamayı atar mısın peki?

Aynen paşam ya. Televizyonda her şeyi izle sen ama yolda geçerken bir kadına bakmak günah. Böyle bir saçmalık olabilir mi sence? Hem yaptığım ironiyi bile anlamamışsın ya, ne diyim sana -,-

Evet, dinle hiç bağdaştırmamışsın konuyu.

İnsanların doğuştan gelen durumlarını bile alçak görmen senin acizliğini gösterir.

Bir de bana yeni yetme diyorsun, daha insanlara insan olduğunu için değer vermeyen; insanları cinsel yönelimlerine göre eleştiren birindenden gelen lafları takmıyorum bile haberin olsun. Önce insanları insan olduğu için sevin. Hadi sevmek zorunda değilsin fakat saygı duymalısın. Ha şimdi bana "ben saygı duymam! demedim" yazacaksın. Ben onun için önden bir alıntımı sunayım da sonra birkaç dakika uğraşmak zorunda kalıyorum.

Hepimiz bir kere dünyaya geliyoruz ve en iyi şekilde yaşamak istiyoruz. Fakat hayatı yaşayış biçimimiz cinsel yönelimlerimize göre şekillenmiyor. Cinsel ilişkiler, hayatın sadece küçük bir bölümünü oluşturur.

Hem bir dakika ya, her üç kelimesinden biri "yeni yetme, ben öyle demedim, beni linçliyorsunuz, bir tarafından element uydurma, cahil" diyen biriyle niye tartışmaya giriyorum ki, daha kendine güveni olmayıp başkalarına dil uzatan, algı yaratan, insanları, doğuştan gelen özellikleriyle yargılayan biriyle daha fazla konuşmam mümkün değil sanırım. Fakat eşcinseller hayatın her yerinde olacak ve biz de onların tarafında olup, kendi haklarını kazanmalarını sağlayacağız. İyi günler.
Görüşüne saygı duyarım kral bence saçmalık değil ama senin görüşüne saygı duyarım.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Okyanus Efe, 17 yaşındaydı ve tek suçu Türkiye'de trans olmaktı. Ailesi tarafından ******* ettirildi.

Ahmet Yıldız, 26 yaşında. Tek suçu Türkiye'de eşcinseldi ve töre cinayetine kurban gitti.

Hande Kader, 23 yaşında. Tek suçu trans kadın olmaktı, yakarak öldürdüler.

Pınar Gültekin, 27 yaşındaydı. Tek suçu Türkiye'de kadın olmaktı, canice öldürüldü.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Evet arkadaşlar duyar makinesi arkadaşımız "tepkinizi söyleyin" konusu altına yaptığı yorum.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
yorumlar konu amacı dışına çıkmış salla gitsin herkes her yorumu yapabilir şu anda. 2 sayfa sonra uzay bilimleri tartışılırsa şaşırmam

Konu şu an amacı dışına pek çıkmadı aslında, hala tepkiler tartışılıyor ancak "Pınar Gültekin, 27 yaşındaydı. Tek suçu Türkiye'de kadın olmaktı, canice öldürüldü." konu sahibinin alakasız yaptığı yorum. Burada eşcinsellik ile alakalı bir şey göremiyorum. Sanki biz kadın haklarına karşıyız ve onların canice öldürülmesine sevinmişiz gibi, komik.

Astor

Titanik
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar duyar makinesi arkadaşımız "tepkinizi söyleyin" konusu altına yaptığı yorum.
Hayır diyelim duyar yapıyor, yapsın? Bir zararı yok burada bunları söylüyor ama senin o içindeki iğrenç düşünce yine bunu duyara çekiyor. Artık kendine gel kendine yeter be bune sizler yüzünden kadınlar ölüyor allahın cezaları pislikler

Son düzenleme:

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
sizler yüzünden kadınlar ölüyor allahın cezaları pislikler
Haklısın, eşcinsellik tepkisi konusundan geldiğimiz nokta. Kadınlar benim yüzümden ölüyor, nasıl bu konudan bunu çıkardın bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum. Kadın cinayetleri hakkında sizden fazla şey yaptığımı ve sizden daha fazla bilgili olduğumu bilmiyorsunuz çünkü sağda solda duyar kasmıyorum, kadın cinayetleri konusunda neler yaptığımı bilemezsin, normalde bunu bile söylemem. Utanırım çünkü fakat bana kadınlar senin yüzünden ölüyor dediğin için söyleme gereksinimi duydum.

Benim ne demek istediğimi hala anlamamış 2 çocukla daha fazla tartışmayacağım. 13 15 yaşındaki çocuk bana paşam diyor, beyefendiye bak. :)
Discord adresim belli, ikinizde biliyorsunuz gelin size kadın cinayetleri ve kadın hakları için maddi, manevi her şeyi kanıtlarıyla atayım. Kadın katiliymişim ya ben, insanda bunları söylerken biraz utanma olur. Kadınları bir siz savunuyorsunuz, ben öldürüyorum. :) En ufak eleştiriye gelemiyorsunuz. Gelin discord adresim belli, birinizde telefon numaramda var. Adım şanım belli, isterseniz ikinizde gelin seviyeli bir tartışma yapalım bakalım.

Astor

Titanik
En iyi cevaplar
0
Haklısın, eşcinsellik tepkisi konusundan geldiğimiz nokta. Kadınlar benim yüzümden ölüyor, nasıl bu konudan bunu çıkardın bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum. Kadın cinayetleri hakkında sizden fazla şey yaptığımı ve sizden daha fazla bilgili olduğumu bilmiyorsunuz çünkü sağda solda duyar kasmıyorum, kadın cinayetleri konusunda neler yaptığımı bilemezsin, normalde bunu bile söylemem. Utanırım çünkü fakat bana kadınlar senin yüzünden ölüyor dediğin için söyleme gereksinimi duydum.

Benim ne demek istediğimi hala anlamamış 2 çocukla daha fazla tartışmayacağım. 13 15 yaşındaki çocuk bana paşam diyor, beyefendiye bak. :)
Discord adresim belli, ikinizde biliyorsunuz gelin size kadın cinayetleri ve kadın hakları için maddi, manevi her şeyi kanıtlarıyla atayım. Kadın katiliymişim ya ben, insanda bunları söylerken biraz utanma olur. Kadınları bir siz savunuyorsunuz, ben öldürüyorum. :) En ufak eleştiriye gelemiyorsunuz. Gelin discord adresim belli, birinizde telefon numaramda var. Adım şanım belli, isterseniz ikinizde gelin seviyeli bir tartışma yapalım bakalım.
Madem kadınlara bu kadar değer veriyorsun (!) O halde düzgün şeyler konuş saçma sapan yorumlarda bulunuyorsun. 13-15 yaşındayız diye de yaptığın muameleden anlıyorum. Saygınız yok, yaşa da saygınız yok. Sana hakaret içerikli bir şey söylemedik, tabi senin egon... Her neyse doğru düzgün konuş burada sadece haberleri paylaşmış kötü bir şey yapmamış hatta doğru bir şey yapmış ne kadar bilinse iyidir. Neden senin yüzünden diyorum biliyor musun? Çünkü insanlara kadınlara değerin önemsiz ve olmaması gereken şeymiş gibi muamele yapıyorsun burada madem rahatsız oluyorsun defol git konudan çık.