- En iyi cevaplar
- 4
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Maşallah ağmeğkeğ 1827 blok yükselmişsin -,- İn aşağıya bakam![]()
![]()
Nokta.
![]()
Nokta.
wut ?![]()
![]()
Nokta.
Bak, ekran kartının belleğine asla ama asla bakma.Yetişmiyor yetişmiyor :/ AOE 4-8 falan istiyoda oynamıyo açılıyo oyun sonrada ekran kartı hatası veriyo (bilmemne şeysi desteklenmiyomuşta falan filan) sistem win Vista zaten (orijinal geldi cracklesen bin türlü bela)
Döneminin en iyi ekran kartı bu bikere tamam mıBak, ekran kartının belleğine asla ama asla bakma.
Döneminin en iyi ekran kartı bu bikere tamam mı![]()
AA ne tesadüf. Zotac - Zorin?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Burayı terk edebilirsin evlat.
ÇaktırmaAA ne tesadüf. Zotac - Zorin?
Kordinat olmasın oLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Döneminin demiştim 2014'ün değil :/Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Burayı terk edebilirsin evlat.
Zorlıu Bey bu sıcakta beyaz şey giymişsiniz mont mudur kürk müdür? Sıcak yaf.Bir şey diyeceğim, MUHDE'nin işlemcisi 2.8 Ghz ve 4 çekirdek? AAABİİİİİİ e_e
Çaktırma![]()
Beni bundan sonra Xeon diye çağır bebeğim "muck"Zorlıu Bey bu sıcakta beyaz şey giymişsiniz mont mudur kürk müdür? Sıcak yaf.
İn bakayım sen 714 blok aşağıya.SOGUTUCUYU TAKIP ARKADAKİ HERŞEYİ KAPATIP ACDIRMAYIN OYUNU BANA
![]()
senbi ram yap kendine temizinden 8 gb bi de i7 3.seri alsan keyfinden yenmez[DOUBLEPOST=1404412299,1404412256][/DOUBLEPOST]Kordinat olmasın o
Pentium işlemci tek çekirdek![]()
Bende sarkoy bu nedir yawSOGUTUCUYU TAKIP ARKADAKİ HERŞEYİ KAPATIP ACDIRMAYIN OYUNU BANA
![]()
Xeon diye çağır bebeğim muck diyecem bundan sonra sana. Harbiden nasıl bu kadar yüksek FPS alıyorsun Xeon diye çağır bebeğim muck?Beni bundan sonra Xeon diye çağır bebeğim "muck"
İn bakayım sen 714 blok aşağıya.
Belki yer dü değil eğri falan 50'de zemin var ?Beni bundan sonra Xeon diye çağır bebeğim "muck"
İn bakayım sen 714 blok aşağıya.
Eyer bana İ7 öneriyorsan bilgisayar bilginden süphelenirim İ7 çok az bir farkla İ5 den daha fazla perfonmansa sahip olur ancak boru gibi watt tüketir kücücük fark için zaten işlemciyi kullanmasını bilen en kötü işlemciyle bile idare edebilir bkz: attığım yukarıdaki resimsenbi ram yap kendine temizinden 8 gb bi de i7 3.seri alsan keyfinden yenmez