arkadaşım öyle eski sürümlerde herobrine yine de çıkabilir asıl 1.3 ve üzeri sürümlerde bayağı bi azalma oldu o yüzden insanlar moda bağladılar işi. Bazılari herobrine gitti diye neşeleniyo bazıları oyunu heyecanlandırdığı için gittikten sonra değerini anlıyo ve mod kullanıyo bazılarıysa sallamadan devam ediyokardeş bi kere herobrine modla oluyor sıkıntı etme onun modunu yüklüyeceksin öyle çıkar ancak![]()
benim laptop normal minecraft ı kasıyo :sırıtmak: yani mc + mod + müzik = çalışmayan laptop :sırıtmak:
Herobrine Asla Varolmadı Evlat Sadece Modla Geliyor.her konuyu herobrine yapmıyorum sadece o korku bendede var onunla ilgili hikayeler duydum diyorum
ama bak adam herobrinedan korkuyorum da dememiş zaten yeni sürümlerde oynuyosan herobrine yok ve sanırım alphanın sonlarına doğru kalkmış HB ama yine de az da olsa gören olmuş sen betaya ve alphanın başlarına bak mutlaka bulursun kolay olmasını istersen video settingsden render distanceı tinye al sisde gözükür büyük ihtimalle ama böyle bisssürü ağacın olduğu bir yere git çünkü HB senin onu zor görebileceği bir yere saklanır mesela jungleda çok fazla ağaç olduğu için saklanmak kolay o yüzden herobrine jumgleın içinde seni çok kolay gözleyebilir bunlar benim düşüncelerim ha bi de F5 moduyla arkanı da arasıra kontrol et ama ben daha önce hiç HByle karşılaşmadım sadece düşüncelerimi söylüyorumDostum Adam Alpha Veya Betada Oynarken Korkuyorum Dememiş Normal M.c Den Bahsediyor . Bu Arada Hangi Beta Sürümünde Hb Var Bi Oynamayı Denicem.
Sen Hiç Beta Da Oynadınmı? Herobrine Minecraft Beta Da Vardı.[DOUBLEPOST=1376582825,1376582668][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Herobrine is frequently referred to byLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol., theLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.and theLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.. However, Herobrine has never appeared in Minecraft itself.
Herobrine hiçbir zaman Minecraft'ta olmamıştı...
chat bubbles modunu yükle köy bul köylülerle konuşurmuş gibi yap![]()
Dostum ben söylemiyorum ben katılıyorum bu yazıyı wiki söylüyor wiki den iyi biliyorsan bir şey diyemeyeceğim.Sen Hiç Beta Da Oynadınmı? Herobrine Minecraft Beta Da Vardı.[DOUBLEPOST=1376582825,1376582668][/DOUBLEPOST]
:solmak: