İkonu beyaz arka plan ve çok sade yapmanı öneririm.
Ama işte nasıl olsun mesela İcon domuz olsun, Logo bayrak olsun devamında sunucu ismi yazsın vs. şeyler söyleyin. Bunlar kapsamlı şeyler.Arkası gri ve sunucunun baş harfi yazsın turuncu bir şekilde.
İşte adam o ne olsun diye soruyorMerhaba @Emrsmsk ,
Öncelikle İkonun arkaplanı beyaz gri ve benzeri bir renk yapmalısınız. Sonra üzerine sunucunun baş harfi veya sunucuyu anımsatan bir sekil koyarak iyi bir icon yapabilirsiniz.
GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O onun kendi zevkine kalmışİşte adam o ne olsun diye soruyor![]()
Benim zevkim yok açıkçası ne düşünsem çıkıyor aynısı biryerdenO onun kendi zevkine kalmış
GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sunucu adı ne ?Benim zevkim yok açıkçası ne düşünsem çıkıyor aynısı biryerden![]()
Açıkçası sunucum için bir isim bile düşünemedim. Ne düşünsem oda çıkıyor, MinePaxs idi bu isimde çok klişe gözükmeye başladı artık bana.Sunucunun ismini verirsen ona göre bir şey bulabiliriz.Atıyorum YastıkCraft ise yastık koyarsın.
Kardeş sana önerim onların dediği gibi sunucunun baş harfini veya sunucuyu temsil eden bir minecraft imgesi koy ama arkaplanı gri veya beyaz YAPMA!
Arka planı geçirgen (transparent) yap,gri veya beyaz arka plan yapma onlar yetenek istemez ve boş yere uğraşırsın.