Admicos
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
Teşkkürler.Umarim basarili olursun. Cok cok kolayliklar dilerim.
Ayrica oyunu indirdigimde guvenlik agina takiliyor. Sorun cikarir mi?![]()
Bu arada güvenlik ağı derken anlayamadım
Teşkkürler.Umarim basarili olursun. Cok cok kolayliklar dilerim.
hayır[DOUBLEPOST=1423424608,1423424575][/DOUBLEPOST]Umarim basarili olursun. Cok cok kolayliklar dilerim.
antivirüs gibi bir şey internetteTeşkkürler.
Oyunu indirirken avast! programim ''Guvenli oge degil'' hatasi veriyor. Ben indirdim fakat suan acmadim. Guvenligi konusunda bir sikinti var midir?Teşkkürler.
Oyun güvenli. Belki mediafire tarzı sitelerden gelmediği için (benim kendi sitemden indiriliyor oyun) öyle bir hata veriyor olabilir.Oyunu indirirken avast! programim ''Guvenli oge degil'' hatasi veriyor. Ben indirdim fakat suan acmadim. Guvenligi konusunda bir sikinti var midir?![]()
bir şey değil ben açtım o yüzdenOyunu indirirken avast! programim ''Guvenli oge degil'' hatasi veriyor. Ben indirdim fakat suan acmadim. Guvenligi konusunda bir sikinti var midir?
Tamamdir aciyorum oyunu. @Prenscan13 tesekkurler.![]()
Oksijen tükenince canın gitmesi lazım... Açlık ile de aynı şekilde. Ben test ederken can gidiyordu.Oyunun fizik motoru (Insan olarak) FarmingSimulator 2015'den daha iyi.Ayrica suyun altinda oksijenimiz tukendiginde canimiz gitmiyor (Duzeltmen icin soylemek istedim). Eger devam ettirirsen guzel bir seyler cikabilir diye dusunuyorum.
![]()
Oyunun indirme versiyonu guncel degilse bu sebepten olabilir.Oksijen tükenince canın gitmesi lazım... Açlık ile de aynı şekilde. Ben test ederken can gidiyordu.
savaş yapmasın mount and blade warband gibi yapsın o zaman hayatta kalma olmayacaksaBu arada bence hayatta kalma yapma ya savaşlı bir şey olsun
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
A evet oklu yaylı kabile savaşları olabilir..savaş yapmasın mount and blade warband gibi yapsın o zaman hayatta kalma olmayacaksa
oha! O kadar değil GTA 5 i koca şirket 2 yılda yaptı amatör biri tek başına anca 20 yılda yapar abartmaBence Gta Gibi Bir Oyun Yap(Gta5 Ten Daha Kaliteli bir şey)Ama Grafikler GTA5 Ten iyi Olsun
,
yok hayır ondan değil. Açlık barı'nın kodu eğer aç değilsen Can Timer'ını (canın azalma hızı) devre dışı bırakıyor. Fakat oksijen bitince Can timeri açmak istiyor. Ama açlığın dolu olduğu için Can Timer geri kapanıyor. Bu şekilde birbirileri ile savaşıyorlar. Onu çözdüm. Sonraki update'de çözülmüş olacaktırOyunun indirme versiyonu guncel degilse bu sebepten olabilir.![]()