xFallPvP Rehber Alımları

enesturna

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Enes
Soyadınız: Turna
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: Evet - live:enesspvp
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: EvAsena
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7 Yıldır ( 2010'dan Beri. )
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1,5 Yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok Güzel. Eksiği yok fazlası çok
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Arkadaşlarımın Serverlerinde. Ve Hatırlayamadıgım birçok serverde.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Oynadığım Sunucuların İçinde En Güzeli Bu Sunucu. 7Yıllık Minecraft Hayatimda En iyi rastladigim pvp serveri.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Bilmiyorum Zamanla
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Sağladığım Yetkili Performansı
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yedim. ''GG'' gibi hatalı kelimeler nedeniyle
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncular Pek Fazla Tanımıyorlar. Tanıyanlarlada Aram Güzeldir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Çok İyi Anlaşırım. Empati kurabilirim. Dostluk Kurarım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eksiği Yok Fazlası Var Diyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: ''GG'' Yazısının Oyunculara Açık Olmasını Sağlarım.

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız: Enes
Soyadınız: Turna
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: Evet - live:enesspvp
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: EvAsena
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7 Yıldır ( 2010'dan Beri. )
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1,5 Yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok Güzel. Eksiği yok fazlası çok
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Arkadaşlarımın Serverlerinde. Ve Hatırlayamadıgım birçok serverde.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Oynadığım Sunucuların İçinde En Güzeli Bu Sunucu. 7Yıllık Minecraft Hayatimda En iyi rastladigim pvp serveri.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Bilmiyorum Zamanla
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Sağladığım Yetkili Performansı
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yedim. ''GG'' gibi hatalı kelimeler nedeniyle
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncular Pek Fazla Tanımıyorlar. Tanıyanlarlada Aram Güzeldir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Çok İyi Anlaşırım. Empati kurabilirim. Dostluk Kurarım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eksiği Yok Fazlası Var Diyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: ''GG'' Yazısının Oyunculara Açık Olmasını Sağlarım.
Bizimle değilsin.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Koray
Soyadınız:Kaya
Yaşınız:14
Skype adresiniz:koray.kaya7575
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz: M4ttia
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):sunucuyu iyi yetkilileriyle iyi buluyorum, hackleriyle kötü
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok ama server 1. veya 2. siyim onun tagıl olsaydı olcaktı ama yok :( :SDAS:DAS:D
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce Baycraft diye sserver vardı orda admindim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):kendimi oldukça hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):serverde 2 yıllık oyuncuyum ve bıraksım gelmiyor ve eğlenceli pluginleri var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): ben hissediyorum daha önce çağrıda konuşmadığım içinde şüpheliyim yani kesin değil
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):ben serverde 2 yıllık oyunucyum çok kişi var ama herkes deildir öle
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): eski hesabımda yedim (team)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): yedim hemde daha aşağılama yeni geldiğinde gg yazdım bi baktım mute bikerede bugdan oldu bişe yazdım MrHappye mute yedin dedi bana oda aşağlamadandı
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):ben serverde çoğunlukla vs atığım için chati kapıyorum ama serverdeki bounty isteyenlere atıyorum ve serverdeki eski oyuncuları tanıdığım için konuşuyoz arada :D
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:ben zaten serverde bilmeyenlere yardımcı oluyorum örn: öldürmelerime nasıl bakacam diyolar ./stats diyorum,nasıl 1v1 atıcaz diyolar ./teketek-/battle-/1vs1 mcsg - /1vs1 builduhc
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: muteler az daha kısaltılabilir (özeller hariç) mesela; sunucuya küfür anneye küfür
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: şuanda çok tutuldu ama uhcffa - GG yazdığımızda mute yememek
Olumsuz. Bizimle değilsin.

Yusufosgm

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yusuf
Soyadınız:Gün
Yaşınız:11
Skype adresiniz:Yusufosgm
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:yusufosgm
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):6 Yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3-4 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):kesinlikle harika ama bazı sıkıntılar var
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbiryerde ilk deneyimim olacak (kendim sunucu yapmayı denemişimdir)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Elbette biz bunun için buradayız
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):benim Pvp sunucularını seviyorum ve burada yetkili olmanın beni sevindereceğini düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Herhangi bir sıkıntı olmazsa evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu) dürüstlüğüm komikliğim pvp yeteneğim (bazen oynayamasamda)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet (oda birilerine hack dediğim için küfür fln etmedim)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Kimseye küfretmem herkese saygım vardır
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz daha fazla oyun
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:LAg , oto mute (yani çok mutelememesi için), Bountu ile skin alımı (bounty harcamak bence gereksiz zaten skin olsa ne olur olmasa ne olur demi?)

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Batuhan
Soyadınız: KURKMAZ
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: **************************
Mikrofonunuz var mı: Tabi ki var, Her zaman Skype'tan ulaşmak isteyenler için açık tutarım.
Oyun içi isminiz: BatuhanKZ
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 Yıldır oynamaktayım. Bazı zamanlar plugin yaparak, bazı zamanlar oyun modlarıyla uğraşarak, bazı zamanlarda da Minecraft videoları çekerek bu 5 yılı doldurdum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 Ay'dır şuanki hesabımla oynamaktayım. Fakat daha önceleri Başka hesaplarım vardı ki; malesef onları bilgisayar değiştirince kaybettim.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kayıt olduğum günden beri gayet memnun kaldım. Sistem çok güzel oturtulmuş, her şey iyi ayarlanmış durumda.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malesef yok... Eski kaybettiğim hesaplarımda vardı ama malesef daha bu hesabıma almak nasip olmadı. Ama elime alma imkanı geçtiği an almayı planlıyorum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Başka Serverler de "Mod, Rehberlik,Yöneticilik" gibi görevlerde bulundum. Ayrıca kendi açtığım sunucularda uzun süre sunucuyu ayakta tutup görevlilerle ilgilendim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kendimi hazır tutuyordum yani böyle bir başvuru için çoktan hazırlanmıştım. Eğer seçerseniz görevimi olması gerektiği gibi yapmaya çalışıcağım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Oyun yazışmalarında görüyorum ki; bilgiye ihtiyacı olanlar oluyor, hileler oluyor, küfürler oluyor. Bunlara olabildiğince müdahale etme isteğim var. Bu görevi alarak sizlerle beraber çalışmaktan onur duyarım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabi ki, benim tek isteğim oyunun düzeninin sağlanmasıdır. Asla gözüm yükseklerde olmadığından; Oyun Yetkilileri arasında sıkıntı çıkarmayacağıma söz veriyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben asla argo, küfür içeren cümleler kullanmam. Benim tek amacım oyundan zevk almak, oyunculara yardımcı olmaktır.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Tabi ki hayır :şapka:
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim, bir keresinde bir arkadaşa konuşmak için Facebook adresimi vermiştim. Verdiğim anda otomatik olarak sistem mute atmıştı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Yukarılarda bahsettiğim gibi; her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Öyle olduğumu düşünüyorum... Gereksiz tartışmalardan uzak dururum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eklemek demeyelim de eğer seçilirsem; oyun anında "Bug, Lag" yapıcı şeylerden temizlemeye çalışırım. Ayrıca kendi yaptığım pluginleri de yönetime sunarım...
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Öyle bir düşüncem yok fakat "Lag" veya "Bug" içeren bir şey fark edersem silinmesi veya kaldırılması için talep de bulunurum.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yusuf
Soyadınız:Gün
Yaşınız:11
Skype adresiniz:Yusufosgm
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:yusufosgm
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):6 Yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3-4 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):kesinlikle harika ama bazı sıkıntılar var
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbiryerde ilk deneyimim olacak (kendim sunucu yapmayı denemişimdir)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Elbette biz bunun için buradayız
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):benim Pvp sunucularını seviyorum ve burada yetkili olmanın beni sevindereceğini düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Herhangi bir sıkıntı olmazsa evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu) dürüstlüğüm komikliğim pvp yeteneğim (bazen oynayamasamda)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet (oda birilerine hack dediğim için küfür fln etmedim)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Kimseye küfretmem herkese saygım vardır
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz daha fazla oyun
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:LAg , oto mute (yani çok mutelememesi için), Bountu ile skin alımı (bounty harcamak bence gereksiz zaten skin olsa ne olur olmasa ne olur demi?)
5 yaşında minecraft oynamaya başlamak :p. Bizimle değilsin.

Adınız: Batuhan
Soyadınız: KURKMAZ
Skype adresiniz: **************************
Mikrofonunuz var mı: Tabi ki var, Her zaman Skype'tan ulaşmak isteyenler için açık tutarım.
Oyun içi isminiz: BatuhanKZ
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 Yıldır oynamaktayım. Bazı zamanlar plugin yaparak, bazı zamanlar oyun modlarıyla uğraşarak, bazı zamanlarda da Minecraft videoları çekerek bu 5 yılı doldurdum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 Ay'dır şuanki hesabımla oynamaktayım. Fakat daha önceleri Başka hesaplarım vardı ki; malesef onları bilgisayar değiştirince kaybettim.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kayıt olduğum günden beri gayet memnun kaldım. Sistem çok güzel oturtulmuş, her şey iyi ayarlanmış durumda.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malesef yok... Eski kaybettiğim hesaplarımda vardı ama malesef daha bu hesabıma almak nasip olmadı. Ama elime alma imkanı geçtiği an almayı planlıyorum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Başka Serverler de "Mod, Rehberlik,Yöneticilik" gibi görevlerde bulundum. Ayrıca kendi açtığım sunucularda uzun süre sunucuyu ayakta tutup görevlilerle ilgilendim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kendimi hazır tutuyordum yani böyle bir başvuru için çoktan hazırlanmıştım. Eğer seçerseniz görevimi olması gerektiği gibi yapmaya çalışıcağım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Oyun yazışmalarında görüyorum ki; bilgiye ihtiyacı olanlar oluyor, hileler oluyor, küfürler oluyor. Bunlara olabildiğince müdahale etme isteğim var. Bu görevi alarak sizlerle beraber çalışmaktan onur duyarım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabi ki, benim tek isteğim oyunun düzeninin sağlanmasıdır. Asla gözüm yükseklerde olmadığından; Oyun Yetkilileri arasında sıkıntı çıkarmayacağıma söz veriyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben asla argo, küfür içeren cümleler kullanmam. Benim tek amacım oyundan zevk almak, oyunculara yardımcı olmaktır.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Tabi ki hayır :şapka:
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim, bir keresinde bir arkadaşa konuşmak için Facebook adresimi vermiştim. Verdiğim anda otomatik olarak sistem mute atmıştı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Yukarılarda bahsettiğim gibi; her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Öyle olduğumu düşünüyorum... Gereksiz tartışmalardan uzak dururum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eklemek demeyelim de eğer seçilirsem; oyun anında "Bug, Lag" yapıcı şeylerden temizlemeye çalışırım. Ayrıca kendi yaptığım pluginleri de yönetime sunarım...
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Öyle bir düşüncem yok fakat "Lag" veya "Bug" içeren bir şey fark edersem silinmesi veya kaldırılması için talep de bulunurum.
Daha önce de başvurmuştun ve daha önce de bizimle olmadığını söylemiştim.

Froster

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Adnan
Soyadınız:Cesur
Yaşınız:16
Skype adresiniz:madfrost35
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:iSlqZe
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2,5 yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Kesin olarak bilmesem de Eren Özşahin ıron donordu ilk keşfettiğimde serveri.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Türkiye'de gerek yetkili kadrosu,gerek serverın kalitesi gerek de oyuncu kitlesi olarak önder sunuculardan biri olarak görüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Iron Donor.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kapanmadan önce AquaMC modluğu yaptım.İsterseniz forumundan bakabilirsiniz.Onun öncesinde ise ufak çaplı serverlarda yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.Bende xFallPvP'nin bir parçası olabilmek için can atıyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):xFallPvP sunucusu adını duyurmuş,kaliteli bir sunucu.Bende bu serverın bir parçası olmak çok istiyorum.Ayrıca xFallPvP'de yetkili olmak ayrı bir ayrıcalık.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet.Yetkili kadrosu yardımsever,samimi olduğu için kolay uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Adaletli ve dürüst oluşum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Anlamadığım bir şekilde bu akşam saatlerinde hileden ban yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet.Hakaret ve bazı kelimeleri denemek mute atıyor mu diye merak ettigimden(o anki aklım)mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Kibar,yardımsever,sabırlı ve en önemlisi adaletliyim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet.xFall yetkililerinin bazılarını tanıyorum ve hepsi kibar,hoşgörülü ve yardımsever.Oyuncu kitleside genel olarak saygılı oldugu için gayet iyi geçinirim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Oyuncunun bir slotunda çalışma masası olacak.Oyuncu her öldürme sayısı aldıgında ona ok malzemeleri gelecek ve yayı o sayede kullanacak.OrionMC serverında görmüştüm ve hoşuma gitmişti.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Doğruyu söylemek gerekirse şuanlık gözüme çarpan bir problem yok.

Son düzenleme:

SudeKndkc

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Sude
Soyadınız: Kundakcı
Skype adresiniz: Sude Kundakcı
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: SudeTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Eski hesabım SudeTG vardı onunla 1 yıl olması lazım.Ama SudeTR ile daha çok yeni.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bazı eksikleri var.Fakat gayet başarılı.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 1 sene önce Karahanpvp'de Kuruculuk yaptım.2 sene önce ise adını şuanda hatırlamadığın bi faction sunucusunda adminlik yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Eksikleri tamamlamak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Bu zamanda en değerli kabiliyet sanırım kişinin insanları tanıyabilmesidir.Birbirimizi tanıdıktan sonra uyum tabikide sağlarız.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Kendime güveniyorum ve iradeliyim.Kafama neyi taktıysam onu mutlaka yaparım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim.O da aileme küfür eden bi şahısa dayanamayıp küfür etmem sonucu.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Genelde samimi olmam.Çünkü yüz bulduklarında tepeme biniyorlar.Ayrıca oyuncuların soruları veya sıkıntıları hariç pek konuşmam da.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım.Birbirimizle seviyeli bir şekilde konuştuğumuz sürece sorun yok.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 'Seri Katiller' adlı bi tablo eklerdim.1 hafta sonunda o tablonun başında olan kişiye ödüller veririm ki bence bu oyuncuların ilgisini çekmek için iyi bir yöntem.İkincisi solo ve takımlı diye 2 pvp arenası yapardım.Takımlı olana girince iki kişi birbirine 'İnvite' atıp birbirlerine vurma riskini tamamen ortadan kaldırırdım.Solo da ise takımlı olma olasılığı 'Takımlı' pvp arenası olduğu için daha aza düşecektir.Üçüncüsü 1.8+1.9 yapardım.Çünkü 1.9 pvpsini seven oyuncular var.Fakat 1.9 giren kişiler için farklı arena,farklı kit,farklı market yapardım.Dördüncüsü takas eklerdim.(varsa affola gördüğüm kadarıyla yok.)Fakat bu takas bildiğimiz takaslardan olmayacak.Öncelikle oyuncular kendi aralarında takas yapıcak.Bunu yapmaları için birbirlerine davet göndericekler.Ve ardından takas yapıcaklar.Dolandırma gibi bi söz konusu olmayacak.Çünkü bu işlem(eğer yapabilirsem)envanter üzerinden olucak.Daha fazla yazabilirdim fakat sizi sıkmak istemem oyüzden şimdilik bu kadar.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Server da sürekli şimşek çakma sesi var.Onu silerdim.Oyuncuları rahatsız ediyor olabilir.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mert
Soyadınız:Bilinir
Yaşınız:17
Skype adresiniz:heheheh780
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: AdamBaba
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1.5
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Kalitesi ÇOK Ve aŞIRI derecede profosyonel bir server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 3 serverde kurucluk 1 serverde adminlik ve çok büyük bir serverde rehberlik yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):xFall Daha iyi bir yerlere gelmeye hakediyor o yüzden ve ben bunu başarıcam
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): düşünüyorum o ilerde daha netleşecek.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Olgunlugum düşüncem Yeteneğim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim oyun içi hatalar. benlik bir şey yok
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Normal oyuncu olsam bile onlarla ilgilenirim ve iylik yaparım bounty atarım pre veririm
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabi Hemde cok
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya bişi eklemeye gerek yok maşallah yetkililer ekliyecegi kadar eklemiş ama Efsane Derecede büyüyecek
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hackleri Makroları Namussuz özür dilerim haysiyetsiz insanları afedersin insanların şikayet ettiği şeyleri silmek isterim
Bizimle değilsin.

Adınız: Sude
Soyadınız: Kundakcı
Skype adresiniz: Sude Kundakcı
Oyun içi isminiz: SudeTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Eski hesabım SudeTG vardı onunla 1 yıl olması lazım.Ama SudeTR ile daha çok yeni.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bazı eksikleri var.Fakat gayet başarılı.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 1 sene önce Karahanpvp'de Kuruculuk yaptım.2 sene önce ise adını şuanda hatırlamadığın bi faction sunucusunda adminlik yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Eksikleri tamamlamak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Bu zamanda en değerli kabiliyet sanırım kişinin insanları tanıyabilmesidir.Birbirimizi tanıdıktan sonra uyum tabikide sağlarız.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Kendime güveniyorum ve iradeliyim.Kafama neyi taktıysam onu mutlaka yaparım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim.O da aileme küfür eden bi şahısa dayanamayıp küfür etmem sonucu.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Genelde samimi olmam.Çünkü yüz bulduklarında tepeme biniyorlar.Ayrıca oyuncuların soruları veya sıkıntıları hariç pek konuşmam da.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım.Birbirimizle seviyeli bir şekilde konuştuğumuz sürece sorun yok.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 'Seri Katiller' adlı bi tablo eklerdim.1 hafta sonunda o tablonun başında olan kişiye ödüller veririm ki bence bu oyuncuların ilgisini çekmek için iyi bir yöntem.İkincisi solo ve takımlı diye 2 pvp arenası yapardım.Takımlı olana girince iki kişi birbirine 'İnvite' atıp birbirlerine vurma riskini tamamen ortadan kaldırırdım.Solo da ise takımlı olma olasılığı 'Takımlı' pvp arenası olduğu için daha aza düşecektir.Üçüncüsü 1.8+1.9 yapardım.Çünkü 1.9 pvpsini seven oyuncular var.Fakat 1.9 giren kişiler için farklı arena,farklı kit,farklı market yapardım.Dördüncüsü takas eklerdim.(varsa affola gördüğüm kadarıyla yok.)Fakat bu takas bildiğimiz takaslardan olmayacak.Öncelikle oyuncular kendi aralarında takas yapıcak.Bunu yapmaları için birbirlerine davet göndericekler.Ve ardından takas yapıcaklar.Dolandırma gibi bi söz konusu olmayacak.Çünkü bu işlem(eğer yapabilirsem)envanter üzerinden olucak.Daha fazla yazabilirdim fakat sizi sıkmak istemem oyüzden şimdilik bu kadar.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Server da sürekli şimşek çakma sesi var.Onu silerdim.Oyuncuları rahatsız ediyor olabilir.
Aktif olurum diyip afk kalan birine ihtiyacımız yok. Bizimle değilsin.

RaptiX_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: İbrahim
Soyadınız:Türkoğlu
Yaşınız:14
Skype adresiniz: live:ibrahimturkogluu
Oyun içi isminiz: RaptiX_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1/1.5 yıla yakın
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Zorluklara rağmen aşabilen bir sunucu. Bilgili, seviyeli ve olgun yetkililer tarafından engeller ortadan kaldırılıyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok. ( İninalim kayboldu içinde 15 tl ile bulsaydım satın almayı düşünyodum )
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): EkaysNW ( Kurucu ) , Brotherpvp ( Admin ) [ İkisi'de kapandı. ]
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Geçmişte veya şu an sunucuda yaptığım bir iş olmasa'da kendimi yetkili olmak için hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): şu an ki ve ileride edineceğim bilgileri sunucuda paylaşmak istiyor ve ortama daha hızlı ayak uydurmayı düşünüyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Sadece kendimi geliştirmek ve sürekli eğlenmek yerine oyunculara odaklanır en hızlı şekilde onları çözüme ulaştırırdım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Anti hile yüzünden sebepsiz ban yedim. (Cqrrot tarafından takip ediliyordum)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim fakat oto olarak ve yanlış atıldığı için unmute yapıldı Modlar tarafından.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncu ile empati kurar ve onların nasıl hissettiğini anlamaya çalışırım. İyimser ve sıcakkanlı olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: şu an ki tanıştığım oyuncular ile iyi anlaşma durumundayım. Yetkililer ve yeni oyuncular ile anlaşabilirim diye düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucu yerli yerinde olduğu için eklenmesi gereken bir eklenti bulamıyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudaki eklentilerin yerli yerinde olduğunu düşünüyor ve faydasından yararlanıyorum. Bu yüzden bir şey silme gereği duymuyorum.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kanıt alıp yetkililere nasıl ulaşabileceğiniz belli zaten. Spainde yetkiliye nasıl ulaşılabilir bilmiyorum. Şuana kadar tek ben lag ile denk gelemedim. Minecraft oyununun -15 altına hitap ettiğini az çok bilen vardır her halde. Sonuç: Ailevi değerlere küfür :( yükü yine biz yetkililere kalıyor zaten.
böyle bir yorum yapmiyacaktım ama arkadaş her önüne gelene kötü yorum yaptığı için yaptım ama chat kısmına cidden bir çare bulmanız lazım