xUmutAuthors
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Siz 3 bmit'e düşüyor sanın daha..Yanlış hocam 3 mbite düşüyor
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Siz 3 bmit'e düşüyor sanın daha..Yanlış hocam 3 mbite düşüyor
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
düşmüyor diyorsun, düşmüşBen sevinçliyim vallahi16 GB ye kadar aldım 75 gb akk geçsem internet hızı düşmüyor. Geçen 168 gb kullandım. Hep hızım 3.50 mbit geçsemde, geçmesemde...
Nasıl olabiliyorsunuz ve hangi firmalarda var, AKK dan kurtulmak için herşeyi yaparım *-*2 Komşu Ortak olup 100 Liraya. olduk biz hiçbir sorunda yok AKK HAYIR![]()
Hayır hep 3.50 zaten 3.50 geliyor hat zayıf olduğu için akk yi geçmeyince. AKK yi geçsemde 3.50 geliyordüşmüyor diyorsun, düşmüş![]()
geçsende 3.50 geçmesende, boşuna kazık yemişsiniz benden demesiHayır hep 3.50 zaten 3.50 geliyor hat zayıf olduğu için akk yi geçmeyince. AKK yi geçsemde 3.50 geliyor![]()
bunun her hangi bi zararı yok, nete bile giremiyoruz ayrıcaŞöyle bir şey var işe yarar mı bilmem, diyelim AKK yı geçtin, ama torrent'dan bir şey indiriyosun. Doğal olarak Torrent da yavaşlar. Fakat MTU ile oynayarak Torrent için eski hızı getirebilirsin. Fakat MTU değişikken internette sayfa görüntüleyemezsiniz, çünkü sağlayıcı sizden bilgi alamaz. Ama torrent da sadece download yapıldığı için sağlayıcının sizden bilgi almasına gerek yoktur. Fakat bu işlem biraz risklidir ve sanırım yasa dışı oluyor. Ayrıca hiç denemedim.
Not: Anlattıklarım sadece bilgilendirmek içindir. Uygulayan kişi yaşayacağı hasar ve sorunlardan kendisi sorumludur. Ayrıca aynı şekilde uygulayan kişi, suç işlemiş olursa kendi sorumluluğundadır.
==========================
BenTheRedstoneEngineer.
Mute yediğimden buradan yazıyorum.
==========================
Detaylı video:
Asıl kampanya bu =
peki iu sadece torrent te işe yarayan şey yasal mıdır?Asıl kampanya bu =Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
peki iu sadece torrent te işe yarayan şey yasal mıdır?
yok yani, net sağlayıcım bi şarapsızlık yapar mı diye 300 lira kitlemesinlerEğer bilgisayarında korsan yazılım varsa o da yasal değil. Neden bu kadar kafayı takıyorsun ?![]()
yok yani, net sağlayıcım bi şarapsızlık yapar mı diye 300 lira kitlemesinler
3/8 olarak hesaplarsaniz 0.375 cikiyor. Bende bundan dusugunu gormedim hicSiz 3 bmit'e düşüyor sanın daha..