Arama sonuçlarınız

1. P

Sahte Lobi v0.1 (Fake Lobby) | Artık bunun için para vermeye son! ÜCRETSİZ PAYLAŞIM

Bungee Authme Bridge Olmadan Login Yapmaksızın lobi hub gibi komutları kullanabilirler.. İndirecek arkadaşlar kurmayı unutmasın.
  2. P

SKRİPT EĞİTİM

Notepadle yapılır 1 Haftalık Skriptciyim.. Ogrenilecek bir şey yok.. Eventler hazır zaten.. Skriptin ana sitesine ingilizcen iyiyse girip örneklere baka baka yapablrsn
  3. P

[SORU]Server Secici Yapma

Custom join items + chestcommands custom join items a server komutuyla esya yap gerisini yaparsn herhalde
  4. P

FFA - Yarı RPG Sunucusu Yapım Başladı.. Rpg ve Ortacağ Hayatı Sevenler Önerilerinizi Bekliyorum

Haziranda - Temmuz Arasına Açarız Muhtemelen.. Çünkü şu anda sunucuda diğer oyunlarla ilgili çalışma var..
  5. P

Sizce Nasıl Bir Sunucu Olmalı?

Prison sunucular türkiyede 10 kişinin üstünde ben görmedim şahsen.. Şöyle bir şey yapsanız? 80 li yıllarda Amerikada Mahalleler arası savaş.. Dükkanlara npc koyun.. Orayı Şehirden Claimleyen Haraç Alsın.. 4-5 tane çete ve mahalle yaparsınızz.. Silah Falan Eklersiniz.. Bence gayet komik ve...
  6. P

Sizce Nasıl Bir Sunucu Olmalı?

gerçekten hep aynı kkonular.. Buyrun ben fikirlerimi yazayım yaparsanız sponsorlukta vereyim... Knight online - World Of Warcraft - Silkroad karışımı bir sunucu yapın.. Ana konusu : Herobrine(nether ırkı) vs Minecraft Irkı Olabilir.. 2 ayrı şato olur .. Oyuncular Düşman bölgesinde mob keser...
  7. P

Server Music | Serverinde Müzik Çalabilirsin [VİDEOLU]

NOTE BLOCK STUDIO YAVRUM.. DAHA DUN ANNEMIZI ÇALARSIN EVET.. YİNEDE SAOL METİNCİM Zaten ben müzik olayını halettim.. Gerçek müzik çalıyor belli dakikalarda..
  8. P

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Çalışmıyor:D hala atmadı beni auradan.. 5. deneme .. bende artık kaldırmak zorunda kaldım.. Yeni sürüm sorunlu sanırsam.. Hilesiz birini bile koşarken geriye atıyor..
  9. P

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Merhabalar.. Ben Sunucuma Plugini Kitli Hunger Games e Yukledim.. Phoneix Tagini bile degistirmedim.. Tek ricam buraya ideal config dosyasını paylaşırmısın? Lag Yapmadan Aura Yakalamak Gerekiyor Malum.. En ideal ayarlar sence nasıl olmalı?
  10. P

FFA - Yarı RPG Sunucusu Yapım Başladı.. Rpg ve Ortacağ Hayatı Sevenler Önerilerinizi Bekliyorum

Sunucuyu baştan aşağıya yeniliyoruz.. Buglardan ve yarım yamalak yaptığımız şeyler bize epeey oyuncu kaybettirdi.. Bu proje yazın açılacak.. Çünkü tamamen eğlence amaçlı gelir gözetmeden yapmaya çalıştığımız seçme oyuncuların oynayacağı bir proje bu.. Haliyle kaynak ayırmak gerekiyor.. Ama merak...
  11. P

Skriptimde hata nerede?

[?]: [on] [player] ((eat|drink)[ing]|consum(e|ing)) [[of] %item types%] since: 2.0 Called when a player is done eating/drinking something, e.g. an apple, bread, meat, milk or a potion. On drink of milk not a number dior:S skriptin tamamı şu On game start: Loop all players...
  12. P

Skriptimde hata nerede?

fark yok.. on drink milk ve on drink a milk çalışmıyor..
  13. P

Skriptimde hata nerede?

On game start: Loop all players: loop-player has ability 30 on drink milk: heal player by 6 hearts message "&8Ben Sut Cocugu Degilim Uleyn." apply strength 2 to player for 1 Days ----------------------------- console çıktısı.. [06:10:08] [Server...
  14. P

Müzik Cd si Oynatma Skripti..

amac global olarak ses oynatmak.. bunlar çoktan denendi.. hallettim.. Sunucuya biraz lag yapma riski var fakat hallettim..
  15. P

command block help

mc cdlerinde texture packle deiştirdikleri müziklerin herkes tarafından duyulacak şekilde çalmasından söz ediyor.. mc cdlerinde texture packle deiştirdikleri müziklerin herkes tarafından duyulacak şekilde çalmasından söz ediyor..
  16. P

sorun olmaz tek istediğim global olarak çalması.. ve komutla devreye girmesi okadar.. gerisini skriptle oyuna enttegre edeceğim.eklentiyi atabilirmisin?
  17. P

teşekkürler.. Bu arada plan b ye geçtim.. Zaten müzik cdleri ufak bir alanda oynuyor.. Bu nedenle direk oyun müziğini oyuncu üstünden çaldırmaya çalışıyorum.. valla iyi olur.. Fakat oyun müziklerin komutu girer girmez kesin olarak çalıştırıyormu?
  18. P

On game start: loop all players: execute console command "/playsound %player% record.chirp" wait 60 real second execute console command "/playsound %player% record.11" wait 700 real second execute console command "/playsound %player% record.cat" böyle...
  19. P

Ufak tefek sorunlar çıkıyor.. Aşmaya çalışıyoruz.. Çalışmalar tam gaz.. Bugünün sorunu : Skriptle minecraftın müzik disklerini belli dakikalarda çaldırmak..
  20. P

mc nin kendi müziklerini skriptle calıstırmak mümkün değilmi? disklerden söz etmiyorum.. Oyunun kendi piyanovari müzikleri..
  21. P

Oyuncuların 300x300 lük harita içinde bu diski duyabilmeleri gerekiyor.. Bu müziğin kaybolmasını engellemenin yolu yokmu?
  22. P

Başlıktada belirttiğim gibi.. Sunucudaki tüm oyunculara müzik cd si oynatmak için ne yapmalıyım-Minecraftın kendi müzik cdleri.... ?Skriptini yazarsanız sevinirim.. (tüm oyuncular sürekli duyabilmeli..).. Yada plugin varsa link atarsanız harika olur (bulamadım)
  23. P

Ben dün denemesini yaptım... 1.7 sürümünde bile olsa no hacks ile esp actım..Bendemi bir yanlışlık var.