Science Of Future | Spoiler | Öneri ve fikirleriniz varsa yapışın.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru düzgün anlatamamışsın bile.Burada ''Berbat olmuş'' yorumunu nazikleştirmeye çalışıyoruz.
Sana neden böyle düşündüğünü sordum.Sence nasıl doğru düzgün anlatılabilir ? Eleştirmeyi bilmeyen bir arkadaş lütfen böyle konulara bakmasın.

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler uzatmayın artık. Konuda insanca fikirlerinizi söyleyin yazılmış. Küfür ediceksen ....

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Direkt olarak bana bu kelimeyi yakıştırdığın için kendinden utanmalısın... Tanımadığın insanlar için ön yargılı girişimlerde bulunma. Bu bana karşı direkt olarak bir hakarettir...

Birsürü forumda durdum ben.İnsanın yazdıklarından yaşını anlayabiliyorum uzatma.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Birsürü forumda durdum ben.İnsanın yazdıklarından yaşını anlayabiliyorum uzatma.
Evet evet öyle <_< Sen beni 9 yaşında bir çocuk sanıyorsun. Ön yargılı olmayı kes. Burada bana hakaret ettin ve 1 özür bile dilemedin. Olabildiğince alttan almama rağmen burada "abilik" olarak tabir edilen şeyi siz yapıyor bulunmaktasınız...

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet evet öyle <_< Sen beni 9 yaşında bir çocuk sanıyorsun. Ön yargılı olmayı kes. Burada bana hakaret ettin ve 1 özür bile dilemedin. Olabildiğince alttan almama rağmen burada "abilik" olarak tabir edilen şeyi siz yapıyor bulunmaktasınız...

Sanıyordum ama şimdi kesinleşti.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşının küçük olduğunu saysak bile emin ol senden olgun.Bu kadar çok karşıt cevap alıyorsan bence kendin de bir şeyler ara.Bu arada soruma cevap verirsen sevinirim.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sanıyordum ama şimdi kesinleşti.
Bana hakaret etmeyi bırakın ! Nasıl davranacağıma siz karar veremezsiniz. Ağzımı bozdurmayın bana (ki şimdiye kadar hiç bozmadım !). Nazikçe bir şeyler anlatmaya devam ettikçe beni aşağılıyorsunuz. Buraya 10 kişi çağırsam rastgele sizin bana yönelttiğiniz o "sıfatın" kendinize ait olduğunu iddia edenler bir hayli çok olur...

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bana hakaret etmeyi bırakın ! Nasıl davranacağıma siz karar veremezsiniz. Ağzımı bozdurmayın bana (ki şimdiye kadar hiç bozmadım !). Nazikçe bir şeyler anlatmaya devam ettikçe beni aşağılıyorsunuz. Buraya 10 kişi çağırsam rastgele sizin bana yönelttiğiniz o "sıfatın" kendinize ait olduğunu iddia edenler bir hayli çok olur...

Git ayranını iç çocuğum.Fazla atar iyi değil