mezun oluyoruz

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Anlat.[DOUBLEPOST=1432672224,1432672166][/DOUBLEPOST]Ama sana çok önemli bir haberim var bak şunu oku abi çok güzel bir şey bak okunuşu felan güzel gelecek, "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü". okudun mu? Artık bir MüslüAdamsın :D
Bu yaptıkların çok saçma. Başta dini bir konuyu sanal ortamda; hatta minecraft.forumda tartışmak çok saçma. Bunun yanı sıra kelime-i şehadet'i söyleyip, kalbende iman etmen gerekiyor. Ve şu "MüslüAdam" olayını anlamadım ? Müslüman olup katliam yapanda var. Ve bunun yanında sen böyle şeyler yazarak islam dininde olmayan kişileri aslında islamdan uzaklaştırıyor; Onların gözünde müslümanların "cahil", "ezik" görünmesine sebep oluyorsun. Böyle mesajlar yazacağına islama hizmet için biraz fıkıh, siyer ... öğrenmek sana daha faydalı olacakdır

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya nüynüy yapma şöyle illa bir şeyleri fark etmeniz için bir şeylerin sizi çarpması ya da temas etmesi mi gerekli kardeşim? :(
Çocukluğum sorunlu geçti şimdiki hayatımı etkileyen sorunlar çıkardı (değiştiremiyorum*) diye "kutsal" kitabınız beni öldüreyise dövmeye ve işkence etmeye izin veriyor :(
Ne yapayım yani :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Çocukluğum sorunlu geçti şimdiki hayatımı etkileyen sorunlar çıkardı (değiştiremiyorum*) diye "kutsal" kitabınız beni öldüreyise dövmeye ve işkence etmeye izin veriyor :(
Nasıl öldüresiye dövmeye ve işkenceye izin veriyor? Bir kere bizim kitabımız işkenceyi geç dövmeyi unut insanlara fiziksel olarak hafif olsa bile vurmayı hoş karşılamıyor ve günah sayıyor nereden buluyorsunuz şu tür şeyleri?

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1

Nasıl öldüresiye dövmeye ve işkenceye izin veriyor? Bir kere bizim kitabımız işkenceyi geç dövmeyi unut insanlara fiziksel olarak hafif olsa bile vurmayı hoş karşılamıyor ve günah sayıyor nereden buluyorsunuz şu tür şeyleri?
Özele geçin.

• Beğen
Reactions: DIO

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Google it*
Şu çok bilinen adını hatırlamadığım bir hoca anlatıyordu canlı yayında*
Eşcinsellere okunan lanetleri falan fistanları okuduktan sonra şöyle bir cümle başlıyor (kelimeler tıpa tıp aynı değil*) "Eşcinsel bir eşiniz varsa (muhtemelen kadından bahsediyordu*) onu fikrinden caydırana kadar eve kapatıp işkence edebilirsiniz" direk kurandan okuyordu bunu üstelik :(

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
tamam sakin istediğin inanışa sahip olabilirsin kimse kimsenin seçimlerine karışamaz anayasanın 25.maddesin de açıkça belirtilmiş gene de dini konuların tartışılacağı yer burası değil konuyu alakasız yerlere çekmeyelim

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • cuma günü yokum lö çanakkaleye gidiyom akşam 11 de cumartesi akşama doğru 6 da gelcez :D baloya gitmiyom ben :p

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İlk proteinin yapıtşalarının 0.zilyon trilyon şans ile ortaya doğru şekilde dizilimine inanmakmı daha saçma yoksa,tarihin her bir yanında birbirine çok benzeyen İlahi din mi ?
O proteinin o kadar düşük şansla oluşmasına inanmak,Tanrı'ya inanmaktan daha mı akıllıca ve bilimsel ?
Bu kadar düşük bir şansa inanmak,Tanrıya inanmakla aynı şey.
Tabii benim görüşüm.
Google it*
Şu çok bilinen adını hatırlamadığım bir hoca anlatıyordu canlı yayında*
Eşcinsellere okunan lanetleri falan fistanları okuduktan sonra şöyle bir cümle başlıyor (kelimeler tıpa tıp aynı değil*) "Eşcinsel bir eşiniz varsa (muhtemelen kadından bahsediyordu*) onu fikrinden caydırana kadar eve kapatıp işkence edebilirsiniz" direk kurandan okuyordu bunu üstelik :(
Burada anlattım gerekli şeyleri repostluyorum o yüzden :(

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Büyücü veya Tecavüzcü değilsen kutsal kitap sana kucak açar.
Türkiye'de hocayım diye gezinen çoğu insanın gözü parada ve prof ününde.Neden açıp o satıra kendin bir bakmıyorsun.

Eşcinsel olmak insanın doğasına aykırı bir şey ama her kulunda sırtlandığı bir günah vardır.
az önce bir yorum yaptım lütfen bir oku kimsenin düşencesine karışamayız " anayasanın 25.maddesinde belirtilmiş bu tartışmanın yeri burası değil konuyu alakasız yerlere çekmeyin "

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Inferiority complex ve İlgi çekme çalışmaları. Ergenliğe girmişsin, 2-3 yıl sonra düzelirsin merak etme.Doğal bir süreçtir insanın dinleri ve kültürleri sorgulaması bu çağda.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Inferiority complex ve İlgi çekme çalışmaları. Ergenliğe girmişsin, 2-3 yıl sonra düzelirsin merak etme.Doğal bir süreçtir insanın dinleri ve kültürleri sorgulaması bu çağda.
Sana şöyle bir özet geçeyim yoksa anlamamakta inat ediyorsunuz :(
Herkese söylediğim gibi çocukluğum kızlarla geçti erkeklerle hiç anlaşamazdım malum bir yere taşındığımızda her gün sinir krizleri geçiriyordum bu sadece kızlarla arkadaş olma durumum 6. sınıfa kadar devam etti 6. sınıftan sonra bütün sosyal hayattımı kapattım sürekli evdeydim öyle bir süre devam etti ondan sonra erkeklere karşı ilgi duymaya başladım (ki çocukken acayip homofobik birisiydim), gay diyen herkese "gay değil bisexual" diyordum ondan sonra karşı cins zevkimde tükendi tamamen son durumum bu :(
Tabi ben o "gay değil bisexual" zamanlarındada düşünüyordum hastamıyım ben filan diye ama ileride düzelirim gibi bir hisse kapıldım sonra baktım tamamen karşı cins karşıtı olmuşum :(
Artık bunu değiştiremiyorumda :(
Devamı yukarıda attığım postlarda*
Yani kendi çapında bana tehşis koymayı bırak ne çektiğimi bana öğretecek en son kişi sensin :(
Ki malesef işin acı kısmı böyle bütün hayatımı anlatmadığım zaman herkes bir psikolog, insan uzmanı filan kesiliyor bunları anlatıncada kendini acındırıyor diyorsunuz
Yani cidden bıktırdınız artık :(
Yukarıdaki 2 kişiye pm atmak yerine buraya yazabilirdim ama senin gibi "tespitçiler" kendi çapında doktorculuk oynamasın diye yazmadım yazamıyorumda tek sen değilsin çünkü bunları yapmaya çalışan

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sana şöyle bir özet geçeyim yoksa anlamamakta inat ediyorsunuz :(
Herkese söylediğim gibi çocukluğum kızlarla geçti erkeklerle hiç anlaşamazdım malum bir yere taşındığımızda her gün sinir krizleri geçiriyordum bu sadece kızlarla arkadaş olma durumum 6. sınıfa kadar devam etti 6. sınıftan sonra bütün sosyal hayattımı kapattım sürekli evdeydim öyle bir süre devam etti ondan sonra erkeklere karşı ilgi duymaya başladım (ki çocukken acayip homofobik birisiydim), gay diyen herkese "gay değil bisexual" diyordum ondan sonra karşı cins zevkimde tükendi tamamen son durumum bu :(
Tabi ben o "gay değil bisexual" zamanlarındada düşünüyordum hastamıyım ben filan diye ama ileride düzelirim gibi bir hisse kapıldım sonra baktım tamamen karşı cins karşıtı olmuşum :(
Artık bunu değiştiremiyorumda :(
Devamı yukarıda attığım postlarda*
Yani kendi çapında bana tehşis koymayı bırak ne çektiğimi bana öğretecek en son kişi sensin :(
Ki malesef işin acı kısmı böyle bütün hayatımı anlatmadığım zaman herkes bir psikolog, insan uzmanı filan kesiliyor bunları anlatıncada kendini acındırıyor diyorsunuz
Yani cidden bıktırdınız artık :(
Yukarıdaki 2 kişiye pm atmak yerine buraya yazabilirdim ama senin gibi "tespitçiler" kendi çapında doktorculuk oynamasın diye yazmadım yazamıyorumda tek sen değilsin çünkü bunları yapmaya çalışan
Bunları anlamak için doktor kesilmeye gerek yok.Her yetişkin bilir zaten,Ben dinle ilgili olan şeyi söylüyordum üstte cinsle ilgili bir şey söylemedim banane senin kimi sevdiğinden ama din bizim görevimiz.?