Haklısın, eşcinsellik tepkisi konusundan geldiğimiz nokta. Kadınlar benim yüzümden ölüyor, nasıl bu konudan bunu çıkardın bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum. Kadın cinayetleri hakkında sizden fazla şey yaptığımı ve sizden daha fazla bilgili olduğumu bilmiyorsunuz çünkü sağda solda duyar kasmıyorum, kadın cinayetleri konusunda neler yaptığımı bilemezsin, normalde bunu bile söylemem. Utanırım çünkü fakat bana kadınlar senin yüzünden ölüyor dediğin için söyleme gereksinimi duydum.
Benim ne demek istediğimi hala anlamamış 2 çocukla daha fazla tartışmayacağım. 13 15 yaşındaki çocuk bana paşam diyor, beyefendiye bak.

Discord adresim belli, ikinizde biliyorsunuz gelin size kadın cinayetleri ve kadın hakları için maddi, manevi her şeyi kanıtlarıyla atayım. Kadın katiliymişim ya ben, insanda bunları söylerken biraz utanma olur. Kadınları bir siz savunuyorsunuz, ben öldürüyorum.

En ufak eleştiriye gelemiyorsunuz. Gelin discord adresim belli, birinizde telefon numaramda var. Adım şanım belli, isterseniz ikinizde gelin seviyeli bir tartışma yapalım bakalım.