Çocuğunuz Eşcinsel Olduğunu Söylese Tepkiniz Ne Olurdu?

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Genelleme yapmasak dostum? Daha 1 yıl önce bi eşcinsel kardeşimiz Tövbe etti. Bunu da söyleyeyim yani. bir site de bir eşcinsel kardeşimiz Tövbe etti günaha girdim mi cehennemlik miyim diye de bize sordu yani. tek kendini "harmanlamış" eşcinsel kardeşimizde o değil.
Eşcinsellik verilip alınan, dönülen bir şey değil arkadaşlar. Bu "dönen" kişiler sadece duygularını bastırır. Kendini eşcinsel sanan çok kişi var fakat bunların çoğu psikolojik nedenlere dayanmakta. Ayrıca, o arkadaş eşcinsel olduğunu kanıtladı mı? Ben de kafama göre eşcinsellikten kurtuldum diye propaganda yapabilirim. Ha, bu eşcinsel olduğunu fiilen kanıtlasın değil btw

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Oyunda adam öldürmek günah değil fakat bu gerçek hayata da yansıyabilir. Küçük çocukların oynadıkları, izledikleri filmlerden ne kadar etkilendiğini biliyorsun. Bir Müslüman olarak örnek olman gerek. Ayrıca yükleme ekranında seksi poz veren ve şort giyen bir ablamız var. Ona da bakabilirler Allah korusun.

Olayı anlamamış olmana şaşırmadım doğrusu. Demek istediğim şey, dinle bu olayı eleştiriyorsunuz ya o yüzden demekki çok Müslümansınız. E o zaman Müslümanlığın tüm emirlerini yerine getirin. Sonuçta siz örnek alınası kişilersiniz. CJ gibi küfürlü konuşan biri çocuklara kötü örnek olabilir Allah korusun.

Müslüman olmak cümle sonuna vesselam yazmaktan ibaret değildir herhalde. Ayrıca ben Müslümanım gibi bir ifade kullanmadım. Başkalarına da örnek olma gibi bir gayem yok. Ama Müslümanların var. Demek istediğim buydu fakat anlamamanıza hak veriyorum tabi, daha... neyse tadımız kaçmasın Ali Rıza bey.

Bak şimdi bende senin caz yapmana şaşırmadım doğrusu, ben konuda Din muhabbeti yapmadım ve dinle bu olayı eleştirmedim bana bu cevabi vermen baya komik. Neden yazmadığım ve hakkında konuşmadığım şeyler ile ilgili bana cevap veriyorsun ki? Bunu 1. yapışında değil. GTA mevzusuna gelecek olursak madem anlattığın kadar zararlı bir oyun ülkemizde neden yasaklanmadı? Eşcinsellikten konuyu Gta'ya çekmende ayrı bir muamma.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
dinle bu olayı eleştiriyorsunuz ya o yüzden demekki çok Müslümansınız. E o zaman Müslümanlığın tüm emirlerini yerine getirin. Sonuçta siz örnek alınası kişilersiniz.

Yine boş yorumlar yapacağın için ve anlamakta zorluk çektiğin için tekrar cevaplamak isterim, hiçbir zaman bu konuda Din ile eşcinselliği eleştirmedim ve önceki sayfalarda Kitaplara inanmadığımı söyledim ancak bana verdiğin cevap "Dinle bu olayı eleştiriyorsunuz" ya kardeşim benim yorumlarımı okumadan neden cevap verme lüksünde bulunuyorsun ki? Ben senin yapmadığın bir yoruma bir taraflarımdan uydurup cevap vermiş miyim?

Lütfen bir dahakine yorumlarımı daha dikkatli şekilde okuyup cevap ver. Senin gibi bir yeni yetme arkadaşımızda aynı şekilde yazılanları okumadan ateş püskürtmeye çalışıyor. Gerçekten çok yazık, yazılanları bile okumadan kendiniz hep haklıymışsınız gibi cevap vermeniz komik.

Astor

Titanik
En iyi cevaplar
0
Bak şimdi bende senin caz yapmana şaşırmadım doğrusu, ben konuda Din muhabbeti yapmadım ve dinle bu olayı eleştirmedim bana bu cevabi vermen baya komik. Neden yazmadığım ve hakkında konuşmadığım şeyler ile ilgili bana cevap veriyorsun ki? Bunu 1. yapışında değil. GTA mevzusuna gelecek olursak madem anlattığın kadar zararlı bir oyun ülkemizde neden yasaklanmadı? Eşcinsellikten konuyu Gta'ya çekmende ayrı bir muamma.
İroni yapıyor hala anlamıyor musun ya

kalukimo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eşcinsellik verilip alınan, dönülen bir şey değil arkadaşlar. Bu "dönen" kişiler sadece duygularını bastırır. Kendini eşcinsel sanan çok kişi var fakat bunların çoğu psikolojik nedenlere dayanmakta. Ayrıca, o arkadaş eşcinsel olduğunu kanıtladı mı? Ben de kafama göre eşcinsellikten kurtuldum diye propaganda yapabilirim. Ha, bu eşcinsel olduğunu fiilen kanıtlasın değil btw
CİSED (Cinsel sağlık enstitüsü derneği) zaten eşcinselliğin hormonsal bozukluklardan, çocuklukta yaşanan travmalardan, psikolojik sebeplerden ve bu gibi şeylerden oluşan hastalık olmayan ama tercih meseleside olmayan anormal bir durum olduğunu ve tedavi edilebileceğini açıkladı.

kalukimo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunda adam öldürmek günah değil fakat bu gerçek hayata da yansıyabilir. Küçük çocukların oynadıkları, izledikleri filmlerden ne kadar etkilendiğini biliyorsun. Bir Müslüman olarak örnek olman gerek. Ayrıca yükleme ekranında seksi poz veren ve şort giyen bir ablamız var. Ona da bakabilirler Allah korusun.

Olayı anlamamış olmana şaşırmadım doğrusu. Demek istediğim şey, dinle bu olayı eleştiriyorsunuz ya o yüzden demekki çok Müslümansınız. E o zaman Müslümanlığın tüm emirlerini yerine getirin. Sonuçta siz örnek alınası kişilersiniz. CJ gibi küfürlü konuşan biri çocuklara kötü örnek olabilir Allah korusun.

Müslüman olmak cümle sonuna vesselam yazmaktan ibaret değildir herhalde. Ayrıca ben Müslümanım gibi bir ifade kullanmadım. Başkalarına da örnek olma gibi bir gayem yok. Ama Müslümanların var. Demek istediğim buydu fakat anlamamanıza hak veriyorum tabi, daha... neyse tadımız kaçmasın Ali Rıza bey.
Namahreme bakmak haramdır sevgili abicim lâkin çizilmiş bir resme veyahut televizyonda gözüken bir hanım ablaya bakmak şehvet duyguları uyandırmazsa caizdir ki bende uyandırmıyor.

Ayrıca bu gibi oyunlardan etkilenip adam öldüren insanın psikolojik sorunları vardır orası beni ilgilendirmez zaten öyle birşeyin yaşanmayacağını en azından benim yüzümden yaşanmayacağını ikimizde gayet iyi biliyoruz.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
İroni yapıyor hala anlamıyor musun ya

İroni mi yapıyor? Din muhabbeti yapmamama rağmen bunun hakkında bana cevap vermesi baya İroni aynen.
Gta konusunda İroni yapıyor diyorsan, ironinin anlamını ikinizde bilmiyorsunuz sanırım, arkadaş gta konusunu bir türlü kapatamıyor çünkü, ironi dediğin 1 kere yapar geçersin.

Ayrıca yazdığım o kadar şeyin içerisinde İroni yaptığı cevabını verdiğin için teşekkürler, ironi yapıyor veya yapmıyor umurumda değil. Konumuz burada o mu? Sabahtan beri benim yazmadığım şeyleri bana cevap olarak yazmanızdan bahsediyorum. Gerçekten komiksiniz ya, din muhabbetinden bahsetmedim ancak "Dinle eleştiriyorsun" cevabını alıyorum. :sinsi1:

1596385861317.png

ve aynı şeyi sende yaptın @Astor ikinizinde bir takım problemleri var sanırsam. O kadar şey yazıyorum ancak benim yazmadığım bir şeyi bana cevap olarak yazıp üstüne yazdığım o kadar şeyin içerisinden "İroni" cevabını veriyorsun.

Bakın arkadaşlar @FFHD ve @Astor bir daha yazmadığım veya hakkında konuşmadığım şeyler ile sanki konuşmuşum gibi bana cevap vermeyin lütfen. Ya Şizofreni hastasısınız ya da okumadan yanıtlıyorsunuz, hala anlam veremedim. Birde ben birinizle konuşurken lütfen diğeri cevap vermesin, her köfteye maydonoz olmayın. Daha ne yazdığımı okumadan kendi kafanızdan uyduruk cevaplar veriyorsunuz,

Şimdi bana burası herkesin fikirlerini belirteceği bir forum, istediğimize cevap veririz gibi boş boş cevaplar vermeyinde. Ben burada istediğinizi yapamazsınız demiyorum ancak bir taraflarınızdan element uydurupta cevap verecekseniz bana hiç vermeyin! Sayfayı başından sona okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız, dünden beri yazmadığım şeyler ile baskı yapıyorsunuz. Üstüne ben size cevap verince haksız duruma düşeceğinizi bildiğiniz için, onu cevaplamadan başka tarafa yöneltiyorsunuz. Konuşacak 2 kelimeniz yoksa daha da bu konuya yorum yapmayın.

Astor

Titanik
En iyi cevaplar
0
İroni mi yapıyor? Din muhabbeti yapmamama rağmen bunun hakkında bana cevap vermesi baya İroni aynen.
Gta konusunda İroni yapıyor diyorsan, ironinin anlamını ikinizde bilmiyorsunuz sanırım, arkadaş gta konusunu bir türlü kapatamıyor çünkü, ironi dediğin 1 kere yapar geçersin.

Ayrıca yazdığım o kadar şeyin içerisinde İroni yaptığı cevabını verdiğin için teşekkürler, ironi yapıyor veya yapmıyor umurumda değil. Konumuz burada o mu? Sabahtan beri benim yazmadığım şeyleri bana cevap olarak yazmanızdan bahsediyorum. Gerçekten komiksiniz ya, din muhabbetinden bahsetmedim ancak "Dinle eleştiriyorsun" cevabını alıyorum. :sinsi1:

Ekli dosyayı görüntüle 175605
ve aynı şeyi sende yaptın @Astor ikinizinde bir takım problemleri var sanırsam. O kadar şey yazıyorum ancak benim yazmadığım bir şeyi bana cevap olarak yazıp üstüne yazdığım o kadar şeyin içerisinden "İroni" cevabını veriyorsun.

Bakın arkadaşlar @FFHD ve @Astor bir daha yazmadığım veya hakkında konuşmadığım şeyler ile sanki konuşmuşum gibi bana cevap vermeyin lütfen. Ya Şizofreni hastasısınız ya da okumadan yanıtlıyorsunuz, hala anlam veremedim. Birde ben birinizle konuşurken lütfen diğeri cevap vermesin, her köfteye maydonoz olmayın. Daha ne yazdığımı okumadan kendi kafanızdan uyduruk cevaplar veriyorsunuz,

Şimdi bana burası herkesin fikirlerini belirteceği bir forum, istediğimize cevap veririz gibi boş boş cevaplar vermeyinde. Ben burada istediğinizi yapamazsınız demiyorum ancak bir taraflarınızdan element uydurupta cevap verecekseniz bana hiç vermeyin! Sayfayı başından sona okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız, dünden beri yazmadığım şeyler ile baskı yapıyorsunuz. Üstüne ben size cevap verince haksız duruma düşeceğinizi bildiğiniz için, onu cevaplamadan başka tarafa yöneltiyorsunuz. Konuşacak 2 kelimeniz yoksa daha da bu konuya yorum yapmayın.
Sana yazmadığım şey hakkında bir şey söylemiyorum sen ne söylüyorsan ona cevap veriyorum.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Sana yazmadığım şey hakkında bir şey söylemiyorum sen ne söylüyorsan ona cevap veriyorum.
Emin misin? İkinizde yapıyorsunuz bunu.

1596388233068.png

Çocuğuma çok psikolojik baskı yapmam onu *******a sürükler dedim ve sen bu dediğimden çok değilde az psikolojik baskı yapacağım cevabını çıkarttın, oysaki ben bunu az psikolojik baskı yapacağım anlamında değil fazla baskı *******a sürükler anlamında söyledim. Artık hangi kafayla bu cevabı çıkarttın bilmiyorum.

1596388843959.png

Bu da yine muhteşem zekan ile yazdıklarımdan bir şey anlamadan yaptığın yorum.

1596388919056.png

1596388965295.png
Burada da sana anlamadan yorum yapma iftira atmış oluyorsun dememe rağmen ve normal bir şekilde açıklama yapmama rağmen, yazdığım şeyi okumadan veya anlamadan direkt olarak bana hakaret ediyorsun, istersen önceki sayfalara gidip bir bak. Hangimiz haksız bu konuda kendin gör, ben sana açıklama yapmaya çalışıyorum kaç kere ancak dinlemeyip hala iftira atıyorsun üzerine hakaret ediyorsun, lütfen önce bir oku.
1596389259629.png

@Mr_Obliviate'in dediği gibi o kadar öfkelisin ki okumuyorsun bile, bunu sadece ben değil bir kişi daha söylüyor. Demek ki sorun bizde değil sende.

Yazdığım şeyleri cevaplamadan direkt olarak konuyu değiştirip "eski kafalı" "cahil" gibi hakaretlerde bulundun fark ettiysen. Konuyu 5. Sayfadan itibaren benim ve kendi yorumlarına bakarak okuyabilirsin. Senin yorumlarının hepsi birbiriyle çelişkili ve bir yazdığın bir yazdığını tutmuyor bile. Ben ise o kadar yorum da hala siz iki çok bilmişe kendimi açıklamaya çalışıyorum.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
CİSED (Cinsel sağlık enstitüsü derneği) zaten eşcinselliğin hormonsal bozukluklardan, çocuklukta yaşanan travmalardan, psikolojik sebeplerden ve bu gibi şeylerden oluşan hastalık olmayan ama tercih meseleside olmayan anormal bir durum olduğunu ve tedavi edilebileceğini açıkladı.
Açıklamayı atar mısın peki?

Namahreme bakmak haramdır sevgili abicim lâkin çizilmiş bir resme veyahut televizyonda gözüken bir hanım ablaya bakmak şehvet duyguları uyandırmazsa caizdir ki bende uyandırmıyor.

Ayrıca bu gibi oyunlardan etkilenip adam öldüren insanın psikolojik sorunları vardır orası beni ilgilendirmez zaten öyle birşeyin yaşanmayacağını en azından benim yüzümden yaşanmayacağını ikimizde gayet iyi biliyoruz.
Aynen paşam ya. Televizyonda her şeyi izle sen ama yolda geçerken bir kadına bakmak günah. Böyle bir saçmalık olabilir mi sence? Hem yaptığım ironiyi bile anlamamışsın ya, ne diyim sana -,-

Ayrıca Lut Kavmini daha dikkatlice okumanı tavsiye ederim.
Evet, dinle hiç bağdaştırmamışsın konuyu.

Bu benim için her zaman bir eksiklik olarak kalır söylediğim şey buydu.
İnsanların doğuştan gelen durumlarını bile alçak görmen senin acizliğini gösterir.

Bir de bana yeni yetme diyorsun, daha insanlara insan olduğunu için değer vermeyen; insanları cinsel yönelimlerine göre eleştiren birindenden gelen lafları takmıyorum bile haberin olsun. Önce insanları insan olduğu için sevin. Hadi sevmek zorunda değilsin fakat saygı duymalısın. Ha şimdi bana "ben saygı duymam! demedim" yazacaksın. Ben onun için önden bir alıntımı sunayım da sonra birkaç dakika uğraşmak zorunda kalıyorum.

Asla böyle bir şeyi soyumdan birisine yakıştıramam, saygı da duymam.

Hepimiz bir kere dünyaya geliyoruz ve en iyi şekilde yaşamak istiyoruz. Fakat hayatı yaşayış biçimimiz cinsel yönelimlerimize göre şekillenmiyor. Cinsel ilişkiler, hayatın sadece küçük bir bölümünü oluşturur.
hepimiz hayatı yaşamak için geliyoruz ancak hayatı yaşamak "eşcinsellik" değil bence.

Hem bir dakika ya, her üç kelimesinden biri "yeni yetme, ben öyle demedim, beni linçliyorsunuz, bir tarafından element uydurma, cahil" diyen biriyle niye tartışmaya giriyorum ki, daha kendine güveni olmayıp başkalarına dil uzatan, algı yaratan, insanları, doğuştan gelen özellikleriyle yargılayan biriyle daha fazla konuşmam mümkün değil sanırım. Fakat eşcinseller hayatın her yerinde olacak ve biz de onların tarafında olup, kendi haklarını kazanmalarını sağlayacağız. İyi günler.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26

Hala ben ne söylüyorsam ona cevap verdiğinimi düşünüyorsun? O kadar ss attım ancak tabii sen asla haksız olmazsın, illa üste çıkacaksın. :)
Gidip birde kendin oku istersen önceki sayfaları, gerçekten çok yazık. Her şeyi çok iyi biliyorsun, tabii eşcinsellik, din ve mealler hakkında muhteşem bilgilisin ancak kimse sana büyüklerinle adabıyla konuşmanı öğretmemiş.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Hem bir dakika ya, her üç kelimesinden biri "yeni yetme, ben öyle demedim, beni linçliyorsunuz, bir tarafından element uydurma, cahil" diyen biriyle niye tartışmaya giriyorum ki, daha kendine güveni olmayıp başkalarına dil uzatan, algı yaratan, insanları, doğuştan gelen özellikleriyle yargılayan biriyle daha fazla konuşmam mümkün değil sanırım. Fakat eşcinseller hayatın her yerinde olacak ve biz de onların tarafında olup, kendi haklarını kazanmalarını sağlayacağız. İyi günler.

Bana iftira atan ve yazmadığım şeyleri sanki yazmışım gibi gösteren birisiyle nasıl konuşmamı bekliyorsun acaba? Hala konuyu okumadan buraya yorum yapıyorsun. Kendime güvenim yok öyle mi? Kendine ve ailene tek bir vasfı olmayan oturduğun yerde bir taraflarını büyüten birisi olduğuna eminim. Tek yaptığın şey burada eşcinselleri savunmak olsa keşke, yazdıklarımın %1'ini anlamadan bana iftira atıp üstüne bu yorumu yapıyorsun. İstersen 5. sayfadan itibaren bu konuyu bir oku, kim haklı kim haksız görelim.

Evet, dinle hiç bağdaştırmamışsın konuyu.
Peki bay akıllı bunu arkadaşın yorumunun üstüne yazdığım aklına gelmedi mi acaba? Tabii ki aklına geldi ancak gösterecek başka bir şeyin olmadığı için bu yorumu arayıp buldun değil mi. :)