WeewS
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Adınız ve Soyadınız: Uğur Altun
Yaşınız: 16
Skype veya Facebook adresiniz: live:ugurardaaltun skype adresim.
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): ToxaGameTV
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 1-2
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Yaklaşık 1 hafta önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 1 Haftadır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 7 çünkü hack koruması yetersiz.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Kendi PvP - UHC - FFA serverim olmuştu.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Kesinlikle
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzda 1 haftadır oynuyorum ve gerçekten güzel bir emek sunucu yapmış olduğunuzu biliyorum. Ben de buna yardım etmek istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: İnsanlar, konuşa konuşa anlaşır.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Bence hiç kimsenin kimseden fark gözetmemesi gerekir.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Sizin serverinizde bir kere bir şey yazmaya çalışırken mute yedim. (daha demin) kurucuya danışacaktım.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Herkes eşittir ve herkese aynı davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Otomatik mute sistemi bazen gerekmeyen şeylerde de mute atıyor. Bunu düzeltmek isterdim.
Yaşınız: 16
Skype veya Facebook adresiniz: live:ugurardaaltun skype adresim.
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): ToxaGameTV
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 1-2
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Yaklaşık 1 hafta önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 1 Haftadır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 7 çünkü hack koruması yetersiz.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Kendi PvP - UHC - FFA serverim olmuştu.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Kesinlikle
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzda 1 haftadır oynuyorum ve gerçekten güzel bir emek sunucu yapmış olduğunuzu biliyorum. Ben de buna yardım etmek istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: İnsanlar, konuşa konuşa anlaşır.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Bence hiç kimsenin kimseden fark gözetmemesi gerekir.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Sizin serverinizde bir kere bir şey yazmaya çalışırken mute yedim. (daha demin) kurucuya danışacaktım.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Herkes eşittir ve herkese aynı davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Otomatik mute sistemi bazen gerekmeyen şeylerde de mute atıyor. Bunu düzeltmek isterdim.